Povezane vesti

Milica Đurđević Stamenkovski se oglasila posle otkrića da je izbegla zatvorsku kaznu: To u Beogradu nema samo onaj ko nije…

Milica Đurđević Stamenkovski se oglasila posle otkrića da je izbegla zatvorsku kaznu: To u Beogradu nema samo onaj ko nije…

Nova pre 9 sati
Nakon saznanja da je izbegla zatvorsku kaznu od 15 dana, zbog više saobraćajnih prekršaja za koje je trebalo da plati kaznu od 5.000 dinara, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski oglasila se na… »
"Sve što posedujem stekla sam pre ulaska u parlament" Stamenkovski: Nisu uspeli da pronađu nijedno zrno kukuruza koje sam…

"Sve što posedujem stekla sam pre ulaska u parlament" Stamenkovski: Nisu uspeli da pronađu nijedno zrno kukuruza koje sam…

Kurir pre 11 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Milica Đurđević Stamenkovski reagovala je na tekst portala "Krik" u kom se navodi da je "tri puta osuđivana na novčane kazne zbog saobraćajnih prekršaja." Inače, tekst je sa naslovom "Imovina… »
Kako je Milica Đurđević Stamenkovski izbegla zatvorsku kaznu od 15 dana

Kako je Milica Đurđević Stamenkovski izbegla zatvorsku kaznu od 15 dana

Nova pre 15 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski nekoliko puta je napravila saobraćajne prekršaje za koje je trebalo da plati kaznu od 5.000 dinara, ali kako nikada nije platila te kazne, sud ih je zamenjivao za… »

Vesti dana »