Povezane vesti
Drama nakon tragedije Ava Karabatić najavila tužbu bivšoj zadrugarki: "Zarađuješ na mojoj žalosti, odgovaraćeš pred sudom!"…
Kurir 18.06.2025
Starleta Ava Karabatić najavila je tužbu protiv bivše učesnice rijalitija "Elita" Bojane Pavlović zbog klevete i javnog blaćenja. Karabatićeva je nedavno sahranila oca Ivicu koji je preminuo u 59. godini od posledica srčanog udara. Starleta se od gubitka… »
"Zarađuješ na mojoj žalosti, odgovaraćeš pred sudom!" Ava Karabatić najavila tužbu bivšoj Zadrugarki!
Alo 18.06.2025
Žestoko zaratile! Starleta Ava Karabatić najavila je tužbu protiv bivše rijaliti učesnice Bojane Pavlović zbog klevete i javnog blaćenja. Karabatićeva je nedavno sahranila oca, koji je preminuo u 59. godini od posledica srčanog udara. Od gubitka teško… »
Vesti dana »

Brnabić o sutrašnjoj sednici: Neće biti blokade parlamenta, moramo da imamo policiju u blizini
Novi magazin pre 10 minutajoš 28 povezanih

Rusvaj na auto-putu kod maradika: Kamion probio zaštitnu ogradu! Pogledajte snimak iz drona, kolone kilometarske, obustavljen saobraćaj ka Novom Sadu foto/video
Kurir pre 30 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 8 povezanih

Lekorni obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 10 minutajoš 37 povezanih

MUP: Prevrnuo se čamac na Dunavu, jedan državljanin Kine nastradao
Sputnik pre 10 minutajoš 26 povezanih