Povezane vesti
Dejan Dragojević danas slavi! Pokazao poklon za 30. rođendan, devojka ga snimala, ovo je želeo oduvek
Telegraf 18.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević oglasio se danas iz svog doma u Veterniku u Novom Sadu otkrivši da mu je danas rođendan. Dragojević je snimio kratak video te sam sebi čestitao 30. rođendan simboličnom porukom u kojoj je poželeo i drugima ono što… »
Nakon prinove novo slavlje u domu dragojevića! Dejanu stižu čestitke sa svih strana, on se oglasio: Moja Jovana je prava žena…
Kurir 18.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević oglasio se danas iz svog doma u Veterniku u Novom Sadu otkrivši da mu je danas rođendan. Dragojević je snimio kratak video te sam sebi čestitao 30. rođendan simboličnom porukom u kojoj je poželeo i drugima ono što… »
Vesti dana »
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
RTV pre 13 minutajoš 27 povezanih
Policajac iz Vranja uhapšen zbog gaženja pešaka: Pobegao sa mesta nesreće, žrtva podlegla povredama
Insajder pre 58 minutajoš 26 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih
Srbija produžila zabranu izvoza nafte i derivata do jula 2026.
Kamatica pre 53 minutajoš 23 povezane