Povezane vesti
"Uhvatio me je za vrat i uzeo nož": Naša pevačica prošla kroz strašnu agoniju: "i dan danas se plašim i strahujem"
Blic 18.06.2025
Pevačica Jovana Tipšin pre nekoliko godina prošla je kroz agoniju kada su je dva muškarca napala i opljačkala. Naime, ona je jednom prilikom iznela potresne detalje nemilog događaja. - Bilo su tu dva momka i devojaka i sve vreme su trčali. Ja nikada ne… »
"To je najveći udarac u mom životu, kad ti ode tako neko: Mlad..." Zorica Brunclik ovako priča o porodičnoj tragediji
Blic 18.06.2025
Pevačica Zorica Brunclik danas živi mirnim, porodičnim životom, ali malo ko zna da je prošla kroz nekoliko teških perioda u životu. Naime, jednom prilikom je Zorica sumirala detalje svog života i tada je progovorila o bolnoj temi. "Godine me ništa nisu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studenti ispred sedišta službi bezbednosti održali skup podrške koleginici kojoj je zabranjen ulazak u zemlju
Nova pre 37 minutajoš 23 povezane

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 2 satajoš 36 povezanih

"Moguća je razmena teritorija": Tramp otkrio sve o sastanku sa Putinom i šta čeka Rusiju i Ukrajinu
Mondo pre 17 minutajoš 44 povezane

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
RTS pre 3 satajoš 34 povezane