Повезане вести

Путин: ДНР и ЛНР имале право на отцепљење по принципу одлуке Међународног суда правде о Косову

Путин: ДНР и ЛНР имале право на отцепљење по принципу одлуке Међународног суда правде о Косову

НИН 19.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је синоћ да су Доњецка и Луганска област имале право, у оквиру међународног права, да се отцепе од Украјине без дозволе Кијева, наводећи као пример одлуку Међународног суда правде (ИЦЈ) о… »
Зашто је Путин поменуо Косово пред међународним новинарима

Зашто је Путин поменуо Косово пред међународним новинарима

Данас 19.06.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је синоћ да је Русија имала право да призна независност Доњецке народне републике и Луганске народне републике и да закључи са њима споразум о одбрани. „Москва је пружила помоц́ у… »
Путин: ДНР и ЛНР имали право да се отцепе по принципу одлуке Међународног суда правде о Косову и Метохији

Путин: ДНР и ЛНР имали право да се отцепе по принципу одлуке Међународног суда правде о Косову и Метохији

Еуроневс 19.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је вечерас да су Доњецка и Луганска област имале право, у оквиру међународног права, да се отцепе од Украјине без дозволе Кијева, наводећи као пример одлуку Међународног суда правде (ИЦЈ)… »
Путин нуди састанак с Трумпом, каже да има рјешење за сукоб Израела и Ирана

Путин нуди састанак с Трумпом, каже да има рјешење за сукоб Израела и Ирана

Ал Јазеера 19.06.2025
Директан разговор с Доналдом Трумпом био би користан, тврди Владимир Путин, предсједник Русије. Руски предсједник Владимир Путин изјавио је како је спреман састати се с америчким предсједником Доналдом Трумпом, наводећи да би… »
Путин: Спреман сам да се састанем са Трампом, треба припремити разговор

Путин: Спреман сам да се састанем са Трампом, треба припремити разговор

Инсајдер 19.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је спреман да се састане са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да би такав директан разговор био користан, али да га треба припремити. Путин је нагласио да 'док се… »
Огласио се Путин: Спреман сам

Огласио се Путин: Спреман сам

Б92 19.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је спреман да се састане са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да би такав директан разговор био користан, али да га треба припремити. Путин је нагласио да "док се… »
Путин: Не би било руско-украјинског сукоба да је Трамп победио на изборима 2020.

Путин: Не би било руско-украјинског сукоба да је Трамп победио на изборима 2020.

Политика 19.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је спреман да се састане са америчким председником Доналдом Трампом, наводећи да би такав директан разговор био користан, али да га треба припремити. Путин је нагласио да "док се… »

Вести дана »