Povezane vesti
Pogledaj trejler za novi biografski film o Bruce Springsteenu
Balkan Rock pre 22 minuta
Prvi trejler za nadolazeći biografski film o Bruce Springsteenu, Deliver Me From Nowhere, je stigao. Film, koji će biti objavljen 24. oktobra, glumi Jeremy Allen White kao Boss, uz podršku Jeremy Stronga kao njegovog menadžera, Jon Landaua, Stephena… »
VIDEO: Objavljen trejler za biografsku dramu o Brusu Springstinu
Radio 021 pre 9 sati
"20th century studios" objavio je najavu za "Springsteen: Deliver Me From Nowhere", biografsku dramu o legendarnom muzičaru Brusu Springstinu kog glumi Džeremi Alen Vajt. Film, čiju režiju i scenario potpisuje Skot Kuper, reditelj hvaljenog filma "Crazy… »
Džeremi Alen Vajt je Brus Springstin u prvom trejleru za film „Deliver Me from Nowhere“
Danas pre 20 sati
Džeremi Alen Vajt pokazuje svoj glas u najnovijem filmu „Deliver Me from Nowhere“. Glumac se transformiše u legendarnog rokera Brusa Springstina u ovom biografskom filmu, koji je smešten u rane osamdesete, tokom snimanja albuma „Born in the USA“ i… »
Vesti dana »

Analiza Ministarstva prosvete: Najveći deo škola godinu okončao i pre predviđenih termina
N1 Info pre 2 minutajoš 13 povezanih

Sud odgovorio Tužilaštvu u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih

„Postoji nešto što ukazuje da je sve bilo unapred isplanirano“: Vojni analitičar nakon izveštaja koji pokazuje da su demonstranti verovatno bili meta akustičnog uređaja
Nova pre 6 satijoš 9 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Ali Hamnei „ne može više da postoji“, on je savremeni Hitler
Danas pre 38 minutajoš 162 povezane