Povezane vesti
"Uzela sam novčanik i pobegla": Pevačica pred svadbu ostavila milionera bez reči, otkrila šok detalje
Blic 19.06.2025
Pevačica Mirna Košanin jednom prilikom progovorila je o ljubavnom brodolomu i tada je otkrila da je zbog trauma iz braka ostavila sledećeg partnera. Naime, Mirna je pronašla imućnog muškarca, ali ga je ostavila bez reči. - Kolege su me pozvale da idemo u… »
"Uzela sam torbu i novčanik i pobegla" Pevačica doživela traumu pa ostavila verenika multimilionera pred venčanje: Iznela sve…
Kurir 19.06.2025
Mirna Košanin nedavno se suočila sa gubitkom majke. Pevačica se teško bori sa situacijom u kojoj se našla, a jednom prilikom je otvorila dušu o svom životu. Ona je tada govorila o ljubavnom brodolomu koji je doživela. Mirna je ta koja je napustila… »
Ništa od svadbe! Naša pevačica ostavila milionera: "Uzela sam novčanik i pobegla"
Alo 19.06.2025
Otvoreno priznala i zašto je to uradila. Mirna Košanin proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine, a nedavno je otkrila nepoznate detalje iz svog ljubavnog života. Od strane bivšeg supruga pretrpela je nasilje, a nakon… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 4 satijoš 57 povezanih

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 8 minutajoš 60 povezanih

Rusija razotkriva: Ukrajinske snage muče civile u Časovom Jaru – horor sa bojnih polja!
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih

Radnički 1923 sa Farskih Ostrva gleda treće kolo kvalifikacija: Bolja realizacija vodi dalje
Euronews pre 8 satijoš 23 povezane

Vlada Srbije osniva Komisiju za analizu rada visokoškolskih ustanova
Radio 021 pre 3 satajoš 20 povezanih