Povezane vesti

"Uzela sam novčanik i pobegla": Pevačica pred svadbu ostavila milionera bez reči, otkrila šok detalje

"Uzela sam novčanik i pobegla": Pevačica pred svadbu ostavila milionera bez reči, otkrila šok detalje

Blic pre 8 sati
Pevačica Mirna Košanin jednom prilikom progovorila je o ljubavnom brodolomu i tada je otkrila da je zbog trauma iz braka ostavila sledećeg partnera. Naime, Mirna je pronašla imućnog muškarca, ali ga je ostavila bez reči. - Kolege su me pozvale da idemo u… »
"Uzela sam torbu i novčanik i pobegla" Pevačica doživela traumu pa ostavila verenika multimilionera pred venčanje: Iznela sve…

"Uzela sam torbu i novčanik i pobegla" Pevačica doživela traumu pa ostavila verenika multimilionera pred venčanje: Iznela sve…

Kurir pre 7 sati
Mirna Košanin nedavno se suočila sa gubitkom majke. Pevačica se teško bori sa situacijom u kojoj se našla, a jednom prilikom je otvorila dušu o svom životu. Ona je tada govorila o ljubavnom brodolomu koji je doživela. Mirna je ta koja je napustila… »
Ništa od svadbe! Naša pevačica ostavila milionera: "Uzela sam novčanik i pobegla"

Ništa od svadbe! Naša pevačica ostavila milionera: "Uzela sam novčanik i pobegla"

Alo pre 9 sati
Otvoreno priznala i zašto je to uradila. Mirna Košanin proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine, a nedavno je otkrila nepoznate detalje iz svog ljubavnog života. Od strane bivšeg supruga pretrpela je nasilje, a nakon… »

Vesti dana »