Повезане вести
"Кајем се за своју грешку!" Далила проговорила о превари Дејана у ријалитију: "Да могу прошлост да вратим..."
Телеграф 19.06.2025
Бивша ријалити учесница Далила Драгојевић, која је у петој сезони "Задруге" јавно преварила тадашњег супруга Дејана Драгојевића са Филипом Царем, први пут је искрено проговорила о својим поступцима и признала да се каје. - Ја се… »
Далила не може да преболи Обратила се Дејану Драгојевићу, па признала да се горко каје!
Ало 19.06.2025
Током бурне сезоне ријалитија, Драгојевићева је ушла у везу са Филипом Царем, да би са имања у Шимановцима на крају изашла сама и слободна. Бивша ријалити учесница Далила Драгојевић је у петој сезони ријалитија "Задруга" јавно… »
"Кајем се за своју грешку, спалите ме на ломачи": Далила пати због Дејана: "Да могу да вратим прошлост..."
Блиц 19.06.2025
Бивша ријалити учесница Далила Драгојевић, која је у "Задрузи", мужа варала на његове очи, признала је да се каје због тога. Наиме, током пете сезоне " Задруге", Далила Драгојевић је упловила у везу са Филипом Царем иако је била… »
"Кајем се за своју грешку, спалите ме на ломачи" Далила никад искреније о брачној превари: Да могу да вратим прошлост...
Курир 19.06.2025
Далила Драгојевић је током пете сезоне " Задруге" направила хаос јавном прељубом с Филипом Царом, а у самом суперфиналу се нашла раме уз раме са својим, прво супругом, а касније ривалом Дејаном Драгојевићем који је победио, те… »
Вести дана »
Франкфуртер рундшау: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Усвојен закон: Израел увео смртну казну за Палестинце са Западне обале
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Вучић одговорио Милановићу, каже да му је важније да положи цвет у Јасеновцу него да иде на Брионе
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Само један мандат разлике: У Аранђеловцу СНС добио 21 одборника, Студенти за Аранђеловац 20
Данас пре 4 сатијош 1 повезана