Povezane vesti
"Kajem se za svoju grešku!" Dalila progovorila o prevari Dejana u rijalitiju: "Da mogu prošlost da vratim..."
Telegraf 19.06.2025
Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević, koja je u petoj sezoni "Zadruge" javno prevarila tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, prvi put je iskreno progovorila o svojim postupcima i priznala da se kaje. - Ja se kajem za svoju grešku… »
Dalila ne može da preboli Obratila se Dejanu Dragojeviću, pa priznala da se gorko kaje!
Alo 19.06.2025
Tokom burne sezone rijalitija, Dragojevićeva je ušla u vezu sa Filipom Carem, da bi sa imanja u Šimanovcima na kraju izašla sama i slobodna. Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević je u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" javno prevarila tadašnjeg… »
"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači": Dalila pati zbog Dejana: "Da mogu da vratim prošlost..."
Blic 19.06.2025
Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević, koja je u "Zadruzi", muža varala na njegove oči, priznala je da se kaje zbog toga. Naime, tokom pete sezone " Zadruge", Dalila Dragojević je uplovila u vezu sa Filipom Carem iako je bila udata. Nakon rijalitija… »
"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači" Dalila nikad iskrenije o bračnoj prevari: Da mogu da vratim prošlost...
Kurir 19.06.2025
Dalila Dragojević je tokom pete sezone " Zadruge" napravila haos javnom preljubom s Filipom Carom, a u samom superfinalu se našla rame uz rame sa svojim, prvo suprugom, a kasnije rivalom Dejanom Dragojevićem koji je pobedio, te osvojio prvo mesto. Nakon… »
Vesti dana »

Novi Sad: Studenti i građani se okupljaju ispred Skupštine grada, prisutne jake snage policije
Beta pre 5 minutajoš 18 povezanih

Ovo je sastav Partizana za Oleksandriju: Vraćaju se dvojica, a zna se u koga su uprte oči
Mondo pre 24 minutajoš 27 povezanih

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih