Povezane vesti

"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači": Dalila pati zbog Dejana: "Da mogu da vratim prošlost..."

"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači": Dalila pati zbog Dejana: "Da mogu da vratim prošlost..."

Blic pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević, koja je u "Zadruzi", muža varala na njegove oči, priznala je da se kaje zbog toga. Naime, tokom pete sezone " Zadruge", Dalila Dragojević je uplovila u vezu sa Filipom Carem iako je bila udata. Nakon rijalitija… »
"Kajem se!" Dalila progovorila o prevari i braku sa Dejanom: "Da mogu prošlost da vratim..."

"Kajem se!" Dalila progovorila o prevari i braku sa Dejanom: "Da mogu prošlost da vratim..."

Telegraf pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević, koja je u petoj sezoni "Zadruge" javno prevarila tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, prvi put je iskreno progovorila o svojim postupcima i priznala da se kaje. - Ja se kajem za svoju grešku… »
"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači" Dalila nikad iskrenije o bračnoj prevari: Da mogu da vratim prošlost...

"Kajem se za svoju grešku, spalite me na lomači" Dalila nikad iskrenije o bračnoj prevari: Da mogu da vratim prošlost...

Kurir pre 9 sati
Dalila Dragojević je tokom pete sezone " Zadruge" napravila haos javnom preljubom s Filipom Carom, a u samom superfinalu se našla rame uz rame sa svojim, prvo suprugom, a kasnije rivalom Dejanom Dragojevićem koji je pobedio, te osvojio prvo mesto. Nakon… »

Vesti dana »