Повезане вести

„Изашла сам из свог стана и отишла са децом да живим као подстанар“: Јована Пајић први пут о болним тренуцима, разводу и…

„Изашла сам из свог стана и отишла са децом да живим као подстанар“: Јована Пајић први пут о болним тренуцима, разводу и…

Нова 19.06.2025
Три године прошло је од када су Јована Пајић и Александар Цветковић донели одлуку о разводу. Две године певачици је требало да настави даље, донесе одлуку о повратку на сцену и направи бум о коме се и данас прича. Исповест… »
"Изашла сам са децом из стана и отишла у подстанаре" Јована Пајић о болном разводу: "Имала сам 40 килограма.."

"Изашла сам са децом из стана и отишла у подстанаре" Јована Пајић о болном разводу: "Имала сам 40 килограма.."

Телеграф 19.06.2025
Јована Пајић отворила је душу и проговорила о једном од најтежих периода свог живота - разводу од музичара Александра Цветковића, познатијег као Сале Тропико. Певачица је описала како је тај процес изгледао и са чим се суочила. -… »
"Изашла сам из свог стана и отишла у подстанаре": Јована Пајић о тешком периоду током развода: "Нисам хтела да ме ћерке…

"Изашла сам из свог стана и отишла у подстанаре": Јована Пајић о тешком периоду током развода: "Нисам хтела да ме ћерке…

Блиц 19.06.2025
Певачица Јована Пајић проговорила је о периоду развода од Александра Цветковића и нагласила да је све тешко поднела. Како каже Јована, упркос томе што је имала пуну подршку родитеља, није хтела да се врати да живи код њих, него… »

Вести дана »