Povezane vesti
„Izašla sam iz svog stana i otišla sa decom da živim kao podstanar“: Jovana Pajić prvi put o bolnim trenucima, razvodu i…
Nova pre 12 sati
Tri godine prošlo je od kada su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković doneli odluku o razvodu. Dve godine pevačici je trebalo da nastavi dalje, donese odluku o povratku na scenu i napravi bum o kome se i danas priča. Ispovest Jovane Pajić u podcastu… »
"Izašla sam sa decom iz stana i otišla u podstanare" Jovana Pajić o bolnom razvodu: "Imala sam 40 kilograma.."
Telegraf pre 11 sati
Jovana Pajić otvorila je dušu i progovorila o jednom od najtežih perioda svog života - razvodu od muzičara Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko. Pevačica je opisala kako je taj proces izgledao i sa čim se suočila. - Ja se nisam vratila kod… »
"Izašla sam iz svog stana i otišla u podstanare": Jovana Pajić o teškom periodu tokom razvoda: "Nisam htela da me ćerke…
Blic pre 12 sati
Pevačica Jovana Pajić progovorila je o periodu razvoda od Aleksandra Cvetkovića i naglasila da je sve teško podnela. Kako kaže Jovana, uprkos tome što je imala punu podršku roditelja, nije htela da se vrati da živi kod njih, nego je sa ćerkama otišla u… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan imenovan za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta
Euronews pre 21 minutajoš 15 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 18 povezanih

Uživo rata ne bi bilo da je Tramp pobedio 2020. Godine! Veliki Putinov zaokret! "Speman sam!"
Alo pre 11 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih