Povezane vesti
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbija da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
Novi magazin 19.06.2025
Kardinal Ladislav Nemet izjavio je da "poštovanje Srbije kao države i njena odluka da ne priznaje Kosovo igra bitnu ulogu u politici Vatikana", navodeći i da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije dobro. "Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije… »
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbija da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
Beta 19.06.2025
Kardinal Ladislav Nemet izjavio je da "poštovanje Srbije kao države i njena odluka da ne priznaje Kosovo igra bitnu ulogu u politici Vatikana", navodeći i da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije dobro. "Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije… »
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbije da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
NIN 19.06.2025
Radio sto plus 19.06.2025
“Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije klasičan. To izlazi iz okvira političkih međunarodnih odnosa. Mislim da jednostrano proglašenje nezavisnosti nikako nije bio dobar znak. Znamo i sami, puno država ima pitanja koja se vuku već dugo. Zato je… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Skupštine Srbije: Poslanici nastavili raspravu o nepoverenju Vladi Srbije (video)
Blic pre 6 minutajoš 21 povezana
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 25 povezanih
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Jako se zatresao Japan: Zemljotres jačine 6,5 pogodio zemlju, izdato upozorenje za cunami: "Ljuljalo se"
Blic pre 6 minutajoš 16 povezanih
Dva ključna sastanka u Beloj kući: Tramp danas razgovara sa Zelenskim i Netanjahuom
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih