Povezane vesti
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbija da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
Novi magazin 19.06.2025
Kardinal Ladislav Nemet izjavio je da "poštovanje Srbije kao države i njena odluka da ne priznaje Kosovo igra bitnu ulogu u politici Vatikana", navodeći i da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije dobro. "Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije… »
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbija da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
Beta 19.06.2025
Kardinal Ladislav Nemet izjavio je da "poštovanje Srbije kao države i njena odluka da ne priznaje Kosovo igra bitnu ulogu u politici Vatikana", navodeći i da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije dobro. "Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije… »
Nemet: Za politiku Vatikana bitna je odluka Srbije da ne priznaje Kosovo kao nezavisno
NIN 19.06.2025
Radio sto plus 19.06.2025
“Znate, sam način kako je Kosovo nastalo nije klasičan. To izlazi iz okvira političkih međunarodnih odnosa. Mislim da jednostrano proglašenje nezavisnosti nikako nije bio dobar znak. Znamo i sami, puno država ima pitanja koja se vuku već dugo. Zato je… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i procene budućih pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 55 povezanih

Asfalt se topi u ovom srpskom gradu: Ovde je danas najtoplije, evo koliko stepeni je izmereno
Telegraf pre 12 minutajoš 49 povezanih

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 5 satijoš 14 povezanih