Povezane vesti
Ispovest Marije Kilibarde o borbi za potomstvo: „Nisam želela da u meni neko vidi jadnu ženu“
Nova 19.06.2025
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam želela da budem jadna žena koja se bori" Marija Kilibarda prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Najteži je bio drugi put…
Alo 19.06.2025
Marija Kilibarda o vantelesnoj oplodnji. Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i rodila ćerku Senju, i od tog momenta se trudi da omogući sve najbolje za svoju naslednicu. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa… »
"Trepnula sam i prošle su godine, a ja nisam mogla da imam decu" Bolna i teška ispovest Marije Kilibarde: Hormonska terapija…
Kurir 19.06.2025
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam htela da u meni vide neku jadnu ženu": Marija Kilibarda prvi put o borbi za potomstvo: "Posle svakog neuspeha sam se…
Blic 19.06.2025
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam želela da me iko žali" Voditeljka o borbi za potomstvo: "Najteži trenutak bio posle drugog pokušaja"
Telegraf 19.06.2025
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, prvi put je iskreno progovorila o svom dugom i teškom putu do majčinstva. Marije je otkrila da je imala nekoliko neuspelih vantelesnih oplodnji pre nego što je… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Nezapamćeno! Turska se prži na rekordnih 50,5 °c: Vrućine i požari prete zemlji u najtoplijem julu u poslednjih 55 godina
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana