Повезане вести

Исповест Марије Килибарде о борби за потомство: „Нисам желела да у мени неко види јадну жену“

Исповест Марије Килибарде о борби за потомство: „Нисам желела да у мени неко види јадну жену“

Нова 19.06.2025
Водитељка Марија Килибарда се пре осам месеци породила и на свет донела ћерку Сењу, којој пружа максималну пажњу и са којом данас живи пуним плућима. Пут до трудноће за Марију Килибарду је био дуг и тежак, па је тако имала… »
"Нисам желела да будем јадна жена која се бори" Марија Килибарда први пут о вантелесној оплодњи: "Најтежи је био други пут…

"Нисам желела да будем јадна жена која се бори" Марија Килибарда први пут о вантелесној оплодњи: "Најтежи је био други пут…

Ало 19.06.2025
Марија Килибарда о вантелесној оплодњи. Водитељка Марија Килибарда се пре осам месеци породила и родила ћерку Сењу, и од тог момента се труди да омогући све најбоље за своју наследницу. Ипак, пут до трудноће за Марију… »
"Трепнула сам и прошле су године, а ја нисам могла да имам децу" Болна и тешка исповест Марије Килибарде: Хормонска терапија…

"Трепнула сам и прошле су године, а ја нисам могла да имам децу" Болна и тешка исповест Марије Килибарде: Хормонска терапија…

Курир 19.06.2025
Водитељка Марија Килибарда се пре осам месеци породила и на свет донела ћерку Сењу, којој пружа максималну пажњу и са којом данас живи пуним плућима. Ипак, пут до трудноће за Марију Килибарду је био дуг и тежак, па је тако… »
"Нисам хтела да у мени виде неку јадну жену": Марија Килибарда први пут о борби за потомство: "После сваког неуспеха сам се…

"Нисам хтела да у мени виде неку јадну жену": Марија Килибарда први пут о борби за потомство: "После сваког неуспеха сам се…

Блиц 19.06.2025
Водитељка Марија Килибарда се пре осам месеци породила и на свет донела ћерку Сењу, којој пружа максималну пажњу и са којом данас живи пуним плућима. Ипак, пут до трудноће за Марију Килибарду је био дуг и тежак, па је тако… »
"Нисам желела да ме ико жали" Водитељка о борби за потомство: "Најтежи тренутак био после другог покушаја"

"Нисам желела да ме ико жали" Водитељка о борби за потомство: "Најтежи тренутак био после другог покушаја"

Телеграф 19.06.2025
Водитељка Марија Килибарда, која се пре осам месеци породила и на свет донела ћерку Сењу, први пут је искрено проговорила о свом дугом и тешком путу до мајчинства. Марије је открила да је имала неколико неуспелих вантелесних… »

Вести дана »