Povezane vesti
Ispovest Marije Kilibarde o borbi za potomstvo: „Nisam želela da u meni neko vidi jadnu ženu“
Nova pre 9 sati
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam želela da budem jadna žena koja se bori" Marija Kilibarda prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Najteži je bio drugi put…
Alo pre 9 sati
Marija Kilibarda o vantelesnoj oplodnji. Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i rodila ćerku Senju, i od tog momenta se trudi da omogući sve najbolje za svoju naslednicu. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa… »
"Trepnula sam i prošle su godine, a ja nisam mogla da imam decu" Bolna i teška ispovest Marije Kilibarde: Hormonska terapija…
Kurir pre 11 sati
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam htela da u meni vide neku jadnu ženu": Marija Kilibarda prvi put o borbi za potomstvo: "Posle svakog neuspeha sam se…
Blic pre 14 sati
Voditeljka Marija Kilibarda se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, kojoj pruža maksimalnu pažnju i sa kojom danas živi punim plućima. Ipak, put do trudnoće za Mariju Kilibardu je bio dug i težak, pa je tako imala nekoliko neuspelih… »
"Nisam želela da me iko žali" Voditeljka o borbi za potomstvo: "Najteži trenutak bio posle drugog pokušaja"
Telegraf pre 13 sati
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Senju, prvi put je iskreno progovorila o svom dugom i teškom putu do majčinstva. Marije je otkrila da je imala nekoliko neuspelih vantelesnih oplodnji pre nego što je… »
Vesti dana »

Sudsko Veće usvojilo žalbu opozicije , preglasavanjem oborilo izbore u Kosjeriću
Glas Zapadne Srbije pre 7 minutajoš 3 povezane

Ko je Dragoslav Bokan: Desničar, bivši paravojni vođa i medijski branilac vlasti
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana