Povezane vesti
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
N1 Info 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
Novi magazin 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
N1 Info 19.06.2025
Vesti dana »
Otvara se ski sezona na Staroj planini – taman za novogodišnje praznike!
Blic pre 9 minutajoš 46 povezanih
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva - protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za 5 dinara
RTS pre 34 minutajoš 23 povezane
Najnovija vremenska prognoza RHMZ za novogodišnju noć: Padamo na -7, popaljeni alarmi
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Lazarević: Izvoz Srbije premašio 30 milijardi evra! U ovu zemlju EU smo izvezli najviše, evo koja su ključna tržišta
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih