Povezane vesti
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
N1 Info 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
Novi magazin 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
N1 Info 19.06.2025
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 56 minutajoš 33 povezane
Piše Savo Manojlović: Od Svetog Save do studentske pobune – borba za znanje i pravdu nikada nije prestala
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom Opštine: „Nisi poželjan u našoj školi“
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih