Povezane vesti
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
N1 Info 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
Gligorijević: Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno
Novi magazin 19.06.2025
Novinarka Vremena Jovana Gligorijević za N1 navodi da se "i dalje u Srbiji održava nekoliko desetina protesta dnevno, bez obzira što je leto". “Ne mislim da je leto opasno za proteste u Srbiji onda kad je stvarno bitno. Mi već u istoriji imamo upisano da… »
N1 Info 19.06.2025
Vesti dana »

Vučić dočekao Đorđu Meloni: Hvala na snažnoj poruci podrške Srbiji
Nedeljnik pre 24 minutajoš 25 povezanih

Uživo Kijev napada i najmlađe: Ukrajinski „Mirotvorac“ izlistao decu kao neprijatelje!
Alo pre 19 minutajoš 28 povezanih

Šapić: Trg Nikole Pašića biće završen za dva dana, ne zna se kada će biti pušten saobraćaj zbog šatora
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih