Повезане вести
"Стварно сам геј, али самац" Водитеља смо виђали са Милицом Павловић, а сада је признао да га жене не привлаче
Ало пре 22 дана
Водитељ је хомосексуалац и то више не жели да крије. Познати хрватски шоумен, плесач, инфлуенсер и водитељ Луциано Плазибат први пут је у јавности признао да је хомосексуалац за "Оут магазин", истичући да не жели да скрива ко… »
"Заиста сам геј!" Бивши учесник ријалитија и водитељ први пут јавно о својој сексуалности
Телеграф пре 22 дана
Познати хрватски шоумен, плесач и инфлуенсер Луциано Плазибат отворено је проговорио о свом сексуалном опредељењу и каријери у интервјуу за "Оут магазин", истичући да не жели да скрива ко је и да је поносан на то што јесте. -… »
Водитељ признао да је геј: Прославио се у "Великом брату", па открио да воли исти пол
Блиц пре 22 дана
Луциано Плазибат, познати хрватски шоумен не крије своје опредељење, па јавно открива да је геј. Луциано Плазибат је дао интервју за "Оут магазин" у којем је причао о личним успесима, али и љубавном животу. Недавно је посетио… »
Учесник великог брата открио да је геј! Тренутно сам самац! Победник шоу-програма испричао све о свом животу
Курир пре 22 дана
Луциано Плазибат, познати хрватски шоумен не крије своје опредељење, па јавно открива да је геј. Луциано Плазибат је дао интервју за "Оут магазин" у којем је причао о личним успесима, али и љубавном животу. Недавно је посетио… »
Вести дана »

Сунчано и топло у Србији: У Београду до 29 степени, следе врући дани
Ало пре 13 минутајош 4 повезане

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 6 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана