Povezane vesti
"Stvarno sam gej, ali samac" Voditelja smo viđali sa Milicom Pavlović, a sada je priznao da ga žene ne privlače
Alo pre 3 sata
Voditelj je homoseksualac i to više ne želi da krije. Poznati hrvatski šoumen, plesač, influenser i voditelj Luciano Plazibat prvi put je u javnosti priznao da je homoseksualac za "Out magazin", ističući da ne želi da skriva ko je i da je ponosan na to… »
"Zaista sam gej!" Bivši učesnik rijalitija i voditelj prvi put javno o svojoj seksualnosti
Telegraf pre 9 sati
Poznati hrvatski šoumen, plesač i influenser Luciano Plazibat otvoreno je progovorio o svom seksualnom opredeljenju i karijeri u intervjuu za "Out magazin", ističući da ne želi da skriva ko je i da je ponosan na to što jeste. - Zaista sam gej, ali… »
Voditelj priznao da je gej: Proslavio se u "Velikom bratu", pa otkrio da voli isti pol
Blic pre 10 sati
Luciano Plazibat, poznati hrvatski šoumen ne krije svoje opredeljenje, pa javno otkriva da je gej. Luciano Plazibat je dao intervju za "Out magazin" u kojem je pričao o ličnim uspesima, ali i ljubavnom životu. Nedavno je posetio Prajd u Zagrebu, pa je za… »
Učesnik velikog brata otkrio da je gej! Trenutno sam samac! Pobednik šou-programa ispričao sve o svom životu
Kurir pre 10 sati
Luciano Plazibat, poznati hrvatski šoumen ne krije svoje opredeljenje, pa javno otkriva da je gej. Luciano Plazibat je dao intervju za "Out magazin" u kojem je pričao o ličnim uspesima, ali i ljubavnom životu. Nedavno je posetio Prajd u Zagrebu, pa je za… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

"Igraćemo u Evropi, hvala Terziću i fudbalskom klubu na donaciji": Zvezda se hitno oglasila, igraće u Evropi
Mondo pre 55 minutajoš 35 povezanih