Povezane vesti

Vošin novajlija Mustafa: "Pravi potez u karijeri"

Vošin novajlija Mustafa: "Pravi potez u karijeri"

Sportske.net pre 7 sati
Novajlija u dresu Vojvodine Ibrahim Mustafa smatra je dolazak na "Karađorđe" pravi potez u njegovoj karijeri. Ibrahim Mustafa (25) spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK Linca vidi kao iskorak u… »
Mustafa: Kada se pojavila prilika za dolazak u Novi Sad odmah sam rekao da to želim

Mustafa: Kada se pojavila prilika za dolazak u Novi Sad odmah sam rekao da to želim

Sportski žurnal pre 8 sati
“Tu mi je i Lazar Nikolić sa kojim se poznajem od pre”. Novi fudbaler Vojvodine Ibrahim Mustafa već je u pogonu, zadužio je dres sa brojem 17 i trenira. Spreman Dolazak u Vojvodinu iz LASK Linca vidi kao iskorak u karijeri, pošto je pre nekoliko dana… »
"Dolazak u Vojvodinu bio je prava odluka" Ibrahim Mustafa blista posle potpisa za novosadski klub

"Dolazak u Vojvodinu bio je prava odluka" Ibrahim Mustafa blista posle potpisa za novosadski klub

Kurir pre 9 sati
Zadužio je dres sa brojem 17 i odmah počeo sa jakim radom. Ibrahim Mustafa (25) spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK Linca vidi kao iskorak u karijeri. – Izuzetno sam srećan zbog dolaska u… »
Ibrahim Mustafa: Dolazak u Vojvodinu prava odluka

Ibrahim Mustafa: Dolazak u Vojvodinu prava odluka

RTV pre 10 sati
NOVI SAD - Novi fudbaler Vojvodine Ibrahim Mustafa izjavio je da je izuzetno srećan zbog dolaska u klub iz Novog Sada. Mustafa (25) je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. "Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu. Kada se… »
Mustafa: Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu

Mustafa: Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu

RTS pre 10 sati
Novi fudbaler Vojvodine Ibrahim Mustafa izjavio je da je izuzetno srećan zbog dolaska u klub iz Novog Sada. Mustafa je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, a sudeći po njegovim prvim utiscima, deluje da je veoma zadovoljan… »
”Da moja igra donese rezultate ekipi” Mustafa: Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu

”Da moja igra donese rezultate ekipi” Mustafa: Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu

Dnevnik pre 10 sati
Novi fudbaler Fudbalskog kluba Vojvodina Ibrahim Mustafa izjavio je da je izuzetno srećan zbog dolaska u klub iz Novog Sada. Mustafa (25) je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. "Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu. Kada… »

Vesti dana »