Povezane vesti
Bivši me je prevario, pa je posle raskida besramno koristio moj Netflix nalog: Priredila sam mu takvu osvetu da nije mogao da…
Kurir pre 11 sati
Jedna devojka podelila je kako je "vratila" svom bivšem dečku nakon što je otkrila da je još uvek prijavljen na njen Netflix nalog. Raskid veze može da bude traumatičan, ali nivo te traume varira – pogotovo ako vas je partner prevario i još o tome… »
Genijalna osveta bivšem zapalila internet: "Pepa Prase te čeka, gubitniče" FOTO
B92 pre 14 sati
Jedna žena smislila je savršenu osvetu bivšem koji ju je varao - i to preko Netflix naloga. Nakon što je otkrila da je bio neveran i prekinula vezu, ubrzo je primetila da on i dalje koristi njen Netflix i gleda serije koje su zajedno pratili. Umesto da… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću, opozicija tvrdi: SNS već na terenu nudi glasačima „sve što hoće“
Nova pre 30 minutajoš 3 povezane

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana

Meseci prolaze od tragedije, sud i tužilaštvo u "prepirci": Šta se dešava u slučaju "nadstrešnica"?
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Peskov se oglasio o novoj rundi pregovora sa ukrajinom Evo šta kaže o datumu
Alo pre 35 minutajoš 29 povezanih

Srbija ispala sa Eurobasketa: Čudo se nije dogodilo, kraj za Marinine lavice već u grupnoj fazi
Mondo pre 5 minutajoš 19 povezanih