Povezane vesti
Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Bilja Krstić, Dejan Cukić i Princ nastupaju na Letnjoj pozornici Niške…
Story 19.06.2025
„Evergreen festival je nastao kada i saradnja sa velikim kompozitorom, aranžerom i dirigentom, Vojkanom Borisavljevićem. Upravo je on ta osoba koja je utkala karakter našem festivalu. Zbog toga mi izvodimo najkvalitetniju muziku, nastalu znalački i iz… »
Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Bilja Krstić, Dejan Cukić i Princ nastupaju na Letnjoj pozornici Niške…
Hello 19.06.2025
„Evergreen festival je nastao kada i saradnja sa velikim kompozitorom, aranžerom i dirigentom, Vojkanom Borisavljevićem. Upravo je on ta osoba koja je utkala karakter našem festivalu. Zbog toga mi izvodimo najkvalitetniju muziku, nastalu znalački i iz… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Serbian News Media pre 42 minutajoš 33 povezane
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Alimpijević kod Orlića video što niko nije: "Gledao sam ih u Istanbulu, to me je oduševilo"
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana