Povezane vesti

Bahati komšija teroriše selo kod Čačka: Danima isključuje vodu ostalim meštanima, ne mogu ni da je piju, obratili se i policiji…

Bahati komšija teroriše selo kod Čačka: Danima isključuje vodu ostalim meštanima, ne mogu ni da je piju, obratili se i policiji…

Blic pre 6 sati
Meštani zaseoka Marići i Bukovac u selu Bečanj kod Čačka, već danima imaju problem sa komšijom koji, kako tvrde, isključuje vodu i po više od 24 sata bez najave zbog čega meštani ovog sela imaju velikih problema. - U kući imam malu decu, a taj čovek uzeo… »
Bahati komšija isključuje selu vodu kad god hoće: "Imam malu decu, nismo imali vode skoro dva dana!"

Bahati komšija isključuje selu vodu kad god hoće: "Imam malu decu, nismo imali vode skoro dva dana!"

Telegraf pre 7 sati
Meštani zaseoka Marići i Bukovac u selu Bečanj kod Čačka, već danima imaju problem sa komšijom koji isključuje vodu i po više od 24 sata bez najave zbog čega meštani ovog sela imaju velikih problema. - U kući imam malu decu, a taj čovek uzeo je sebi za… »
"Komšija nam zavrne vodu, a ja imam malu decu U kući..." Marija više ne može da ćuti, ovo traje danima

"Komšija nam zavrne vodu, a ja imam malu decu U kući..." Marija više ne može da ćuti, ovo traje danima

Alo pre 7 sati
Meštani zaseoka Marići i Bukovac u selu Bečanj kod Čačka, već danima imaju problem sa komšijom koji, kako kažu, isključuje vodu i po više od 24 sata bez najave zbog čega meštani ovog sela imaju velikih problema. - U kući imam malu decu, a taj čovek uzeo… »
Neverovatna bahatost: Meštanin u selu kod Čačka zavrće vodu komšijama

Neverovatna bahatost: Meštanin u selu kod Čačka zavrće vodu komšijama

B92 pre 8 sati
Meštani zaseoka Marići i Bukovac u selu Bečanj kod Čačka, već danima imaju problem sa komšijom koji, kako kažu, isključuje vodu i po više od 24 sata bez najave zbog čega meštani ovog sela imaju velikih problema. "U kući imam malu decu, a taj čovek uzeo… »
Komšijska bahatost na delu: Meštanin sela samoinicijativno zavrće vodu komšijama oni U neverici

Komšijska bahatost na delu: Meštanin sela samoinicijativno zavrće vodu komšijama oni U neverici

Dnevnik pre 10 sati
BEČANj: Meštani zaseoka Marići i Bukovac u selu Bečanj kod Čačka, već danima imaju problem sa komšijom koji, kako kažu, isključuje vodu i po više od 24 sata bez najave zbog čega meštani ovog sela imaju velikih problema. - U kući imam malu decu, a taj… »
Bahati meštanin zavrće komšijama česme

Bahati meštanin zavrće komšijama česme

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
„U kući imam malu decu, a taj čovek uzeo je sebi za pravo da iz nekih svojih razloga, isključuje vodu na bazenu koji pripada selu, samoinicijativo i bez bilo kakvih objašnjenja. Poslednji put nismo imali vode skoro dva dana, a on je uzeo ključ od bazena… »

Vesti dana »