Повезане вести

Бахати комшија терорише село код Чачка: Данима искључује воду осталим мештанима, не могу ни да је пију, обратили се и полицији…

Бахати комшија терорише село код Чачка: Данима искључује воду осталим мештанима, не могу ни да је пију, обратили се и полицији…

Блиц 19.06.2025
Мештани засеока Марићи и Буковац у селу Бечањ код Чачка, већ данима имају проблем са комшијом који, како тврде, искључује воду и по више од 24 сата без најаве због чега мештани овог села имају великих проблема. - У кући имам… »
Бахати комшија искључује селу воду кад год хоће: "Имам малу децу, нисмо имали воде скоро два дана!"

Бахати комшија искључује селу воду кад год хоће: "Имам малу децу, нисмо имали воде скоро два дана!"

Телеграф 19.06.2025
Мештани засеока Марићи и Буковац у селу Бечањ код Чачка, већ данима имају проблем са комшијом који искључује воду и по више од 24 сата без најаве због чега мештани овог села имају великих проблема. - У кући имам малу децу, а… »
"Комшија нам заврне воду, а ја имам малу децу У кући..." Марија више не може да ћути, ово траје данима

"Комшија нам заврне воду, а ја имам малу децу У кући..." Марија више не може да ћути, ово траје данима

Ало 19.06.2025
Мештани засеока Марићи и Буковац у селу Бечањ код Чачка, већ данима имају проблем са комшијом који, како кажу, искључује воду и по више од 24 сата без најаве због чега мештани овог села имају великих проблема. - У кући имам… »
Невероватна бахатост: Мештанин у селу код Чачка заврће воду комшијама

Невероватна бахатост: Мештанин у селу код Чачка заврће воду комшијама

Б92 19.06.2025
Мештани засеока Марићи и Буковац у селу Бечањ код Чачка, већ данима имају проблем са комшијом који, како кажу, искључује воду и по више од 24 сата без најаве због чега мештани овог села имају великих проблема. "У кући имам малу… »
Комшијска бахатост на делу: Мештанин села самоиницијативно заврће воду комшијама они У неверици

Комшијска бахатост на делу: Мештанин села самоиницијативно заврће воду комшијама они У неверици

Дневник 19.06.2025
БЕЧАЊ: Мештани засеока Марићи и Буковац у селу Бечањ код Чачка, већ данима имају проблем са комшијом који, како кажу, искључује воду и по више од 24 сата без најаве због чега мештани овог села имају великих проблема. - У кући… »
Бахати мештанин заврће комшијама чесме

Бахати мештанин заврће комшијама чесме

Глас Западне Србије 19.06.2025
„У кући имам малу децу, а тај човек узео је себи за право да из неких својих разлога, искључује воду на базену који припада селу, самоиницијативо и без било каквих објашњења. Последњи пут нисмо имали воде скоро два дана, а он… »

Вести дана »