Povezane vesti
"Živeli smo zajedno, radili smo na bebi" Učesnica rijalitija ispričala sve detalje iz veze s pevačem: Nakon raskida nastao…
Kurir 19.06.2025
Jovana Cvijanović otvorivši dušu jednom prilikom o navodnoj vezi s Markom Stojkovićem, koji se proslavio kao MC Stojan. Ona je ispričala je za čuvenim crnim stolom rijaliti kuće u Šimanovcima kako je tada "doživela što nijednoj ženi ne bi poželela"… »
"Uselila sam se u njegovu kuću na Kosmaju, a onda sam doživela ono što nijednoj ženi ne bih poželela": Iznela prljav veš o…
Blic 19.06.2025
Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Jovana Cvijanović je tokom takmičenja šokirala javnost kada je pred kamerama iznela prljav veš iz njene veze sa kolegom MC Stojanom. - Ušli smo u tu vezu, bili smo zajedno, posle mesec dana ja sam počela da živim sa… »
Vesti dana »
Mediji: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 3 satajoš 14 povezanih
Sledi nam kratko otopljenje, a onda nagli pad temperature uz kišu i sneg: Nova prognoza RHMZ-a
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 21 minutajoš 22 povezane