Povezane vesti

Iza vesti: Borislav Novaković

Iza vesti: Borislav Novaković

N1 Info pre 6 sati
Aleksandar Vučić govori o mogućnost organizovanja mitinga u Novom Sadu, gradu u kome se desila tragedija padom nadstrešnice i u kome tenzije trenutno stvara neraspisivanje izbora za Savete mesnih zajednica. Bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav… »
Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda - supenzija prava i pojačavanje represije

Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda - supenzija prava i pojačavanje represije

Beta pre 9 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Borislav Novaković je upozorio da u Novom Sadu postoje dva trenda u koje ubrojao "suspenziju pravnog sistema" i "pojačavanje represije" a za koje je optužio vlast. On je za N1 upozorio i da će ti trendovi… »
Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda – supenzija prava i pojačavanje represije

Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda – supenzija prava i pojačavanje represije

Radio sto plus pre 8 sati
On je za N1 upozorio i da će ti trendovi “preplaviti celu državu”, te dodao da vlast u Novom Sadu, iako je istekao četvorogodišnji mandat, ne raspisuju izbore za savete mesnih zajednica i, kako je naveo, “ne nudi valjano pravno obrazloženje”, preneo je… »
Novaković: Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže "ovo je moje"

Novaković: Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže "ovo je moje"

Novi magazin pre 9 sati
Aleksandar Vučić govori o mogućnost organizovanja mitinga u Novom Sadu, gradu u kome se desila tragedija padom nadstrešnice i u kome tenzije trenutno stvara neraspisivanje izbora za Savete mesnih zajednica. Bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav… »
„Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže ovo je moje“

„Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže ovo je moje“

Nova pre 9 sati

N1 Info pre 11 sati

Vesti dana »