Povezane vesti
Iza vesti: Borislav Novaković
N1 Info 19.06.2025
Aleksandar Vučić govori o mogućnost organizovanja mitinga u Novom Sadu, gradu u kome se desila tragedija padom nadstrešnice i u kome tenzije trenutno stvara neraspisivanje izbora za Savete mesnih zajednica. Bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav… »
Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda - supenzija prava i pojačavanje represije
Beta 19.06.2025
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Borislav Novaković je upozorio da u Novom Sadu postoje dva trenda u koje ubrojao "suspenziju pravnog sistema" i "pojačavanje represije" a za koje je optužio vlast. On je za N1 upozorio i da će ti trendovi… »
Novaković (NPS): U Novom Sadu postoje dva trenda – supenzija prava i pojačavanje represije
Radio sto plus 19.06.2025
On je za N1 upozorio i da će ti trendovi “preplaviti celu državu”, te dodao da vlast u Novom Sadu, iako je istekao četvorogodišnji mandat, ne raspisuju izbore za savete mesnih zajednica i, kako je naveo, “ne nudi valjano pravno obrazloženje”, preneo je… »
„Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže ovo je moje“
Nova 19.06.2025
Aleksandar Vučić govori o mogućnost organizovanja mitinga u Novom Sadu, gradu u kome se desila tragedija padom nadstrešnice i u kome tenzije trenutno stvara neraspisivanje izbora za Savete mesnih zajednica. Bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav… »
Novaković: Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže "ovo je moje"
Novi magazin 19.06.2025
Novaković: Vučić bi da dođe u Novi Sad, zabode zastavu SNS-a i kaže "ovo je moje"
N1 Info 19.06.2025
Vesti dana »

Natalitet i mortalitet u padu u odnosu na prvih osam meseci prošle godine
Sputnik pre 12 minutajoš 36 povezanih

Sarkozi: Nevin sam, žaliću se na skandaloznu presudu na pet godina zatvora
NIN pre 42 minutajoš 48 povezanih

Studenti Filološko-umetničkog fakulteta nastavili blokadu Rektorata u Kragujevcu, policija na kratko bila u zgradi
Danas pre 4 satijoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Radio sto plus pre 6 satijoš 8 povezanih

Ambasada Rusije u Danskoj: Nemamo veze sa dronovima iznad aerodroma u Kopenhagenu
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane