Povezane vesti
Davor Stefanović, iz kućnog pritvora: Jedna od najgorih stvari koje u pritvoru može da se desi je da imate nadu
Moj Novi Sad 19.06.2025
Davor Stefanović, aktivista koji je proveo oko dva i po meseca u pritvoru na Klisi, uputio je otvoreno pismo javnosti kako bi opisao dane provedene u ćeliji, patnju kroz koju pritvorenici prolaze, kada je njemu bilo najteže i zašto smatra da se treba… »
Otvoreno pismo Davora Stefanovića iz kućnog pritvora
Luftika 19.06.2025
Aktivista koji je proveo oko dva i po meseca u pritvoru na Klisi, Davor Stefanović, uputio je otvoreno pismo javnosti kako bi opisao dane provedene u ćeliji, patnju kroz koju pritvorenici prolaze, kada je njemu bilo najteže i zašto smatra da se treba… »
Mi više ne biramo borbu, mi moramo da se borimo: Otvoreno pismo aktiviste Davora Stefanovića iz kućnog pritvora
Nova 19.06.2025
Davor Stefanović, aktivista Pokreta slobodnih građana koji je u kućnom pritvoru zbog navodnog pokušaja rušenja ustavnog poretka, uputio je otvoreno pismo u kojem je opisao kako zaista izgleda pritvor na Klisi u kom je proveo neko vreme. Davor Stefanović… »
Vesti dana »
Pošta Srbije: Nema potrebe za gužvama, 25. septembar nije krajnji rok za podizanje 6.000 dinara
Insajder pre 37 minutajoš 27 povezanih
(Video) Netanjahu stigao za govornicu na GS UN, usledio masovni izlazak delegacija: Izraelac popisivao ko je otišao, a evo šta je Iran uradio
Blic pre 53 minutajoš 26 povezanih
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
BBC News pre 13 minutajoš 49 povezanih