Povezane vesti
Davor Stefanović, iz kućnog pritvora: Jedna od najgorih stvari koje u pritvoru može da se desi je da imate nadu
Moj Novi Sad pre 8 sati
Davor Stefanović, aktivista koji je proveo oko dva i po meseca u pritvoru na Klisi, uputio je otvoreno pismo javnosti kako bi opisao dane provedene u ćeliji, patnju kroz koju pritvorenici prolaze, kada je njemu bilo najteže i zašto smatra da se treba… »
Otvoreno pismo Davora Stefanovića iz kućnog pritvora
Luftika pre 13 sati
Aktivista koji je proveo oko dva i po meseca u pritvoru na Klisi, Davor Stefanović, uputio je otvoreno pismo javnosti kako bi opisao dane provedene u ćeliji, patnju kroz koju pritvorenici prolaze, kada je njemu bilo najteže i zašto smatra da se treba… »
Mi više ne biramo borbu, mi moramo da se borimo: Otvoreno pismo aktiviste Davora Stefanovića iz kućnog pritvora
Nova pre 23 sata
Davor Stefanović, aktivista Pokreta slobodnih građana koji je u kućnom pritvoru zbog navodnog pokušaja rušenja ustavnog poretka, uputio je otvoreno pismo u kojem je opisao kako zaista izgleda pritvor na Klisi u kom je proveo neko vreme. Davor Stefanović… »
Vesti dana »

Pljuskovi i grmljavina pogodiće ove delove Srbije! Rhmz objavio kad nam se vraćaju tropske temperature
Kurir pre 2 minutajoš 6 povezanih

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, još uvek nema informacija o težini povreda
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Menjaju se pravila u policiji: Uskoro bi umesto sveže obrijanog policajca mogao da vas zaustavi čovek sa bradom: Evo šta bi još moglo da se promeni
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana