Povezane vesti

"Drama sa bakom prasetom i anjom je laž" Oglasila se jutjuberova bivša, šok obrt: Ja sam slala poruke njegovoj devojci i on to…

"Drama sa bakom prasetom i anjom je laž" Oglasila se jutjuberova bivša, šok obrt: Ja sam slala poruke njegovoj devojci i on to…

Kurir pre 7 sati
Sukob između jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i influenserke Anje Blagojević, poznatije kao Anja Bla, počeo je u onom momentu kada je on izneo šokantne tvrdnje, da njegova bivša porukama uznemirava njegovu sadašnju devojku. Naime, na… »
Baka Prase uvukao zoranu u rat s bivšim anjom Bla! Objavio prepisku s blogerkom, pa otkrio pozadinu skandala: da je mogla…

Baka Prase uvukao zoranu u rat s bivšim anjom Bla! Objavio prepisku s blogerkom, pa otkrio pozadinu skandala: da je mogla…

Kurir pre 7 sati
Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, zabrinula je svoje fanove potresnim storijima u kojima je navela da je bivši dečko Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ucenjuje i preti, kao i da će morati da se obrati policiji. Anja je navela da "ima posla s… »
Novi obrt u drami Bake Praseta i Anje! Umešao i Zoranu, pa pokazao poruke sa blogerkom: "Sram je bilo!"

Novi obrt u drami Bake Praseta i Anje! Umešao i Zoranu, pa pokazao poruke sa blogerkom: "Sram je bilo!"

Telegraf pre 8 sati
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je u centru medijske pažnje zbog turbulentnog odnosa sa bivšom devojkom Anjom Blagojević, poznatom kao Anja Bla. Njihove optužbe i iznošenje privatnih poruka već danima pune naslovne… »
(Video) "drama sa anjom i bakom je laž": Šok obrt! Oglasila se jutjuberova bivša devojka: "Ja sam slala poruke sa lažnih…

(Video) "drama sa anjom i bakom je laž": Šok obrt! Oglasila se jutjuberova bivša devojka: "Ja sam slala poruke sa lažnih…

Blic pre 8 sati
Sukob između jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i influenserke Anje Bla, poznatije kao Anja Blagojević, počeo je u onom momentu kada je on izneo šokantne tvrdnje, da njegova bivša porukama uznemirava njegovu sadašnju devojku. Baka Prase… »
Baka Prase uvukao Zoranu u rat sa Anjom: Objavio poruke sa blogerkom, izbio skandal: "Sram je bilo!"

Baka Prase uvukao Zoranu u rat sa Anjom: Objavio poruke sa blogerkom, izbio skandal: "Sram je bilo!"

Blic pre 9 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, neprestano iznosi šokantne detalje iz njegove veze sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla, a sada je u celu priču umešao i influenserku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah. Baka… »

Vesti dana »