Повезане вести
Барби Африка проговорила о Баки Прасету и Ањи Бла: "Никад ружну реч није рекао о мени!"
Телеграф 19.06.2025
Сукоб између популарног јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, и инфлуенсерке Ање Благојевић, познатије као Ања Бла, ушао је у нову фазу када је он изнео тврдње да га бивша партнерка наводно узнемирава преко… »
"Драма са баком прасетом и ањом је лаж" Огласила се јутјуберова бивша, шок обрт: Ја сам слала поруке његовој девојци и он то…
Курир 19.06.2025
Сукоб између јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и инфлуенсерке Ање Благојевић, познатије као Ања Бла, почео је у оном моменту када је он изнео шокантне тврдње, да његова бивша порукама узнемирава његову… »
Бака Прасе увукао зорану у рат с бившим ањом Бла! Објавио преписку с блогерком, па открио позадину скандала: да је могла…
Курир 19.06.2025
Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, забринула је своје фанове потресним сторијима у којима је навела да је бивши дечко Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, уцењује и прети, као и да ће морати да се обрати полицији. Ања… »
Нови обрт у драми Баке Прасета и Ање! Умешао и Зорану, па показао поруке са блогерком: "Срам је било!"
Телеграф 19.06.2025
Популарни јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, поново је у центру медијске пажње због турбулентног односа са бившом девојком Ањом Благојевић, познатом као Ања Бла. Њихове оптужбе и изношење приватних порука већ… »
(Видео) "драма са ањом и баком је лаж": Шок обрт! Огласила се јутјуберова бивша девојка: "Ја сам слала поруке са лажних…
Блиц 19.06.2025
Сукоб између јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и инфлуенсерке Ање Бла, познатије као Ања Благојевић, почео је у оном моменту када је он изнео шокантне тврдње, да његова бивша порукама узнемирава његову… »
Бака Прасе увукао Зорану у рат са Ањом: Објавио поруке са блогерком, избио скандал: "Срам је било!"
Блиц 19.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, непрестано износи шокантне детаље из његове везе са инфлуенсерком Ањом Благојевић, познатијом као Ања Бла, а сада је у целу причу умешао и инфлуенсерку Зорану Јовановић… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 43 минутајош 16 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 38 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 8 минутајош 18 повезаних