Повезане вести

Шолак: Не планирам да продам Саутемптон

Шолак: Не планирам да продам Саутемптон

Радио сто плус 19.06.2025
“Никад нисам планирао да продам клуб. Можда позовем неке партнере да ми се придруже кад и ако се пласирамо у Премијер лигу, пошто мислим да ће нам бити потребна већа база улагања како бисмо били још бољи, али ми продаја клуба… »
Драган Шолак рекао да не одустаје од власништва над Саутемптоном: Моја љубав, поштовање и лојалност према клубу само расту

Драган Шолак рекао да не одустаје од власништва над Саутемптоном: Моја љубав, поштовање и лојалност према клубу само расту

Данас 19.06.2025
Српски бизнисмен Драган Шолак, власник Саутемптона, рекао је да има дугорочне планове са клубом који је ове сезоне испао из Премијер лиге. Шолак је додао у интервјуу за ББЦ радио да размишља о привлачењу инвестиција како би… »
Драган Шолак за ББЦ: Продаја Саутемптона није у плановима

Драган Шолак за ББЦ: Продаја Саутемптона није у плановима

Спорт клуб 19.06.2025
"Продаја клуба никада није била у мојим плановима", рекао је Драган Шолак у интервјуу за ББЦ Радио Солент и додао: "Пред нама је неколико узбудљивих пројеката". Српски бизнисмен и власник Саутемптона говорио је дуго и отворено о… »
Драган Шолак о продаји Саутемптона: „Није у плановима…“

Драган Шолак о продаји Саутемптона: „Није у плановима…“

Нова 19.06.2025
"Продаја клуба никада није била у мојим плановима", рекао је Драган Шолак у интервјуу за ББЦ Радио Солент и додао: "Пред нама је неколико узбудљивих пројеката". Српски бизнисмен и власник Саутемптона говорио је дуго и отворено о… »

Вести дана »