Povezane vesti

Šolak: Ne planiram da prodam Sautempton

Šolak: Ne planiram da prodam Sautempton

Radio sto plus pre 11 sati
“Nikad nisam planirao da prodam klub. Možda pozovem neke partnere da mi se pridruže kad i ako se plasiramo u Premijer ligu, pošto mislim da će nam biti potrebna veća baza ulaganja kako bismo bili još bolji, ali mi prodaja kluba nikad nije bila na umu”… »
Dragan Šolak rekao da ne odustaje od vlasništva nad Sautemptonom: Moja ljubav, poštovanje i lojalnost prema klubu samo rastu

Dragan Šolak rekao da ne odustaje od vlasništva nad Sautemptonom: Moja ljubav, poštovanje i lojalnost prema klubu samo rastu

Danas pre 13 sati
Srpski biznismen Dragan Šolak, vlasnik Sautemptona, rekao je da ima dugoročne planove sa klubom koji je ove sezone ispao iz Premijer lige. Šolak je dodao u intervjuu za BBC radio da razmišlja o privlačenju investicija kako bi Sautempton ubuduće manje… »
Dragan Šolak za BBC: Prodaja Sautemptona nije u planovima

Dragan Šolak za BBC: Prodaja Sautemptona nije u planovima

Sport klub pre 14 sati
"Prodaja kluba nikada nije bila u mojim planovima", rekao je Dragan Šolak u intervjuu za BBC Radio Solent i dodao: "Pred nama je nekoliko uzbudljivih projekata". Srpski biznismen i vlasnik Sautemptona govorio je dugo i otvoreno o planovima kluba koji je… »
Dragan Šolak o prodaji Sautemptona: „Nije u planovima…“

Dragan Šolak o prodaji Sautemptona: „Nije u planovima…“

Nova pre 14 sati
"Prodaja kluba nikada nije bila u mojim planovima", rekao je Dragan Šolak u intervjuu za BBC Radio Solent i dodao: "Pred nama je nekoliko uzbudljivih projekata". Srpski biznismen i vlasnik Sautemptona govorio je dugo i otvoreno o planovima kluba koji je… »

Vesti dana »