Povezane vesti

Kalezić novi trener TSC-a: Naš susret nije slučajan, delimo istu viziju fudbala i rada

Kalezić novi trener TSC-a: Naš susret nije slučajan, delimo istu viziju fudbala i rada

Sportski žurnal pre 12 sati
Imam osećaj da sam se vratio u zavičaj svoje porodice koja potiče iz Crvenke - rekao je Darije. TSC je imenovao Darija Kalezića (55) za trenera prvog tima: - Drago mi je što sam ovde, imam osećaj da sam se vratio u zavičaj svoje porodice koja potiče iz… »
TSC predstavio novog trenera Kalezića: Delimo iste vizije

TSC predstavio novog trenera Kalezića: Delimo iste vizije

Sport klub pre 15 sati
Superligaš iz Bačke Topole, TSC, kreće u pripreme sa novim trenerom i mladim igračima. TSC je predstavio novog šefa stručnog štaba, iskusnog stručnjaka Darija Kalezića. U klubu veruju da upravo njegovo bogato međunarodno iskustvo i stručnost mogu da… »
Tsc doveo trenera iz holandije: Darije Kalezić stigao u Bačku Topolu

Tsc doveo trenera iz holandije: Darije Kalezić stigao u Bačku Topolu

Kurir pre 15 sati
Fudbalski klub TSC imenovao je Darija Kalezića za trenera svog prvog tima. "Drago mi je što sam ovde, imam osećaj da sam se vratio u zavičaj svoje porodice koja potiče iz Crvenke. Verujem da sam se i kao igrač i kao trener razvijao u okviru vrednosti… »
"Vratio sam se u zavičaj svoje porodice": Darije radio u PSV-u, a sad je preuzeo TSC i ima velike ambicije

"Vratio sam se u zavičaj svoje porodice": Darije radio u PSV-u, a sad je preuzeo TSC i ima velike ambicije

Mondo pre 15 sati
Darije Kalezić je novi trener TSC-a. Srpski klub ga je zvanično promovisao i raduje se što se vratio u zavičaj svoje porodice koja potiče iz Crvenke. Darije Kalezić (55) novi je trener TSC-a. Srpski klub je i zvanično postavio novog šefa stručnog štaba i… »
Darije Kalezić novi trener TSC-a

Darije Kalezić novi trener TSC-a

RTS pre 17 sati
Fudbalski klub TSC dobio je novog trenera – na kormilo tima iz Bačke Topole stiže iskusni stručnjak Darije Kalezić. Posle sporazumnog raskida saradnje sa Slavkom Matićem, koji je postao novi trener Radničkog iz Niša, na mesto stratega u TSC-u došao je… »
TSC predstavio novog trenera - došao iz Holandije

TSC predstavio novog trenera - došao iz Holandije

B92 pre 16 sati
Fudbalski klub TSC iz Bačke topole predstavio je novog trenera. U pitanju je Darije Kalezić (55), koji je rođen u Švajcarskoj, a ima i državljanstvo Holandije. "U svojoj bogatoj karijeri kao šef struke radio je u Stokportu, Velingtonu, Mastrihtu, Rodi… »
Ovo niko nije očekivao: Tsc ima novog trenera, "Holanđanin" stiže u Bačku Topolu

Ovo niko nije očekivao: Tsc ima novog trenera, "Holanđanin" stiže u Bačku Topolu

Telegraf pre 16 sati
Fudbaleri TSC-a dobili su novog trenera, u pitanju je Darije Kalezić, trener koji je rođen u Švajcarskoj, a ima državljanstvo Holandije, gde je i radio tokom većeg dela karijere. Kaleziću je ovog leta istekao ugovor sa Den Hagom iz Holandije, a sa TSC-om… »
Fudbaleri TSC imaju novog stratega: Darije Kalezić u Bačkoj Topoli

Fudbaleri TSC imaju novog stratega: Darije Kalezić u Bačkoj Topoli

Dnevnik pre 18 sati
Darije KAlezić novi je šef stručnog štaba TSC-a. Iskusni trener ima 55 godina, rođen je u Švajcarskoj, a ima i državljanstvo Holandije. U bogatoj karijeri kao šef struke radio je u Stokportu, Velingtonu, Mastrihtu, Rodi, Varegemu, De Grafšapu, Den Hagu… »

Vesti dana »