Повезане вести
Калезић нови тренер ТСЦ-а: Наш сусрет није случајан, делимо исту визију фудбала и рада
Спортски журнал 19.06.2025
Имам осећај да сам се вратио у завичај своје породице која потиче из Црвенке - рекао је Дарије. ТСЦ је именовао Дарија Калезића (55) за тренера првог тима: - Драго ми је што сам овде, имам осећај да сам се вратио у завичај своје… »
ТСЦ представио новог тренера Калезића: Делимо исте визије
Спорт клуб 19.06.2025
Суперлигаш из Бачке Тополе, ТСЦ, креће у припреме са новим тренером и младим играчима. ТСЦ је представио новог шефа стручног штаба, искусног стручњака Дарија Калезића. У клубу верују да управо његово богато међународно искуство… »
Тсц довео тренера из холандије: Дарије Калезић стигао у Бачку Тополу
Курир 19.06.2025
Фудбалски клуб ТСЦ именовао је Дарија Калезића за тренера свог првог тима. "Драго ми је што сам овде, имам осећај да сам се вратио у завичај своје породице која потиче из Црвенке. Верујем да сам се и као играч и као тренер… »
"Вратио сам се у завичај своје породице": Дарије радио у ПСВ-у, а сад је преузео ТСЦ и има велике амбиције
Мондо 19.06.2025
Дарије Калезић је нови тренер ТСЦ-а. Српски клуб га је званично промовисао и радује се што се вратио у завичај своје породице која потиче из Црвенке. Дарије Калезић (55) нови је тренер ТСЦ-а. Српски клуб је и званично поставио… »
Дарије Калезић нови тренер ТСЦ-а
РТС 19.06.2025
Фудбалски клуб ТСЦ добио је новог тренера – на кормило тима из Бачке Тополе стиже искусни стручњак Дарије Калезић. После споразумног раскида сарадње са Славком Матићем, који је постао нови тренер Радничког из Ниша, на место… »
ТСЦ представио новог тренера - дошао из Холандије
Б92 19.06.2025
Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке тополе представио је новог тренера. У питању је Дарије Калезић (55), који је рођен у Швајцарској, а има и држављанство Холандије. "У својој богатој каријери као шеф струке радио је у Стокпорту… »
Ово нико није очекивао: Тсц има новог тренера, "Холанђанин" стиже у Бачку Тополу
Телеграф 19.06.2025
Фудбалери ТСЦ-а добили су новог тренера, у питању је Дарије Калезић, тренер који је рођен у Швајцарској, а има држављанство Холандије, где је и радио током већег дела каријере. Калезићу је овог лета истекао уговор са Ден Хагом… »
Фудбалери ТСЦ имају новог стратега: Дарије Калезић у Бачкој Тополи
Дневник 19.06.2025
Дарије КАлезић нови је шеф стручног штаба ТСЦ-а. Искусни тренер има 55 година, рођен је у Швајцарској, а има и држављанство Холандије. У богатој каријери као шеф струке радио је у Стокпорту, Велингтону, Мастрихту, Роди… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 55 минутајош 65 повезаних

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 3 сатајош 47 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Радио 021 пре 2 сатајош 18 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 5 сатијош 34 повезане