Povezane vesti
Putin: Moja unuka tečno govori mandarinski, podučavala je dadilja iz Pekinga
Politika 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. "Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski; mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Putin nikada ne priča o porodici, ali je sada otkrio tajnu: "Moja unuka tečno govori kineski, dadilja je iz Pekinga"
Mondo 19.06.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori kineski zahvaljujući dadilji iz Pekinga, ističući sve prisnije odnose između Rusije i Kine. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori kineski jer ima… »
Putin: Moja unuka tečno govori kineski, dadilja joj je iz Pekinga
Euronews 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. "Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski; mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Putin otkrio koji strani jezik njegova unuka govori tečno: Podučavala je dadilja
Alo 19.06.2025
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih

Izmena zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od iseljenja: Stan do 60 kvadrata neće biti oduzet
Euronews pre 49 minutajoš 54 povezane

"Srbija između čekića i nakovnja": Radojka Nikolić za Euronews o američkim sankcijama NIS-u
Euronews pre 9 minutajoš 54 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih