Povezane vesti
Putin: Moja unuka tečno govori mandarinski, podučavala je dadilja iz Pekinga
Politika pre 13 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. "Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski; mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Putin nikada ne priča o porodici, ali je sada otkrio tajnu: "Moja unuka tečno govori kineski, dadilja je iz Pekinga"
Mondo pre 15 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori kineski zahvaljujući dadilji iz Pekinga, ističući sve prisnije odnose između Rusije i Kine. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori kineski jer ima… »
Putin: Moja unuka tečno govori kineski, dadilja joj je iz Pekinga
Euronews pre 16 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. "Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski; mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Putin otkrio koji strani jezik njegova unuka govori tečno: Podučavala je dadilja
Alo pre 17 sati
Vesti dana »

U Beograd stiglo 38 osoba evakuisanih iz Izraela: Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova: Situacija u Iranu još teža
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću! Opozicija već iznela šokantne podatke
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih

Indijana očitala lekciju Oklahomi i zakazala meč kakav u NBA nije viđen od 2016. godine
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih