Повезане вести
Певачица остала непокретна после уградње силикона: "Сатима сам молила да ми донесу воду, ником ме није чуо"
Телеграф 19.06.2025
Певачица Мирна Кошанин говорила је отворено о естетским захватима и агонији кроз коју је прошла када је одлучила да угради импланте. Мирна је желела да увећа груди, али након операције су уследиле компликације. - Естетска… »
"Ставила сам силиконе и остала непокретна" Певачица прошла кроз агонију због импланта: "Сатима сам молима да ми донесу воду…
Курир 19.06.2025
Певачица Мирна Кошанин говорила је отворено о естетским захватима и агонији кроз коју је прошла када је одлучила да угради импланте. Мирна је желела да увећа груди, али након операције су уследиле компликације. - Естетска… »
"Цурело је три месеца, због силикона у грудима остала сам непокретна" Певачица једва преживела операцију, лекари је уништили
Ало 19.06.2025
Мирна Кошанин због силикона завршила на ВМА. Певачица Мирна Кошанин започела је музичку каријеру у Швајцарској, а публика ју је упознала када се појавила у такмичењу "Звезде Гранда". Мирна је сада проговорила о проблемима које… »
"Ставила сам силиконе и остала непокретна": Певачица прошла кроз пакао због импланта: "Сатима сам молима да ми донесу воду…
Блиц 19.06.2025
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 35 минутајош 1 повезана