Povezane vesti
Najintimniji detalji iz putinovog života: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Alo 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Najintimniji detalji iz putinovog života o ovome nikada ne govori: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Večernje novosti 19.06.2025
RUSKI predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Foto AP Na sastanku su bili… »
Putin prvi put otkrio da ima unuku!? Detalji iz privatnog života o kojima retko govori - "Kada sam rekao to, mislio sam na…
Kurir 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 15 minutajoš 25 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

Mediji: Bela kuća razmatra mogućnost pozivanja Zelenskog na Aljasku
Vesti online pre 1 satjoš 15 povezanih

"S pola snage, a bolje nego u NBA": Pogledajte šou-tajm Nikole Jokića u dresu Srbije
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Gužve ka granicama Srbije: Intenzivan saobraćaj, moguće kolone zbog radova na putevima
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih