Povezane vesti
Najintimniji detalji iz putinovog života: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Alo 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Najintimniji detalji iz putinovog života o ovome nikada ne govori: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Večernje novosti 19.06.2025
RUSKI predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Foto AP Na sastanku su bili… »
Putin prvi put otkrio da ima unuku!? Detalji iz privatnog života o kojima retko govori - "Kada sam rekao to, mislio sam na…
Kurir 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Vesti dana »

"Kako nemate malo griže savesti": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjao se Nacionalnom stadion, novi zakoni, pad nadstrešnice i "najsmešniji virus" (video)
Blic pre 12 minutajoš 38 povezanih

Nis i dalje na udaru sankcija! Janaf ipak dobio licencu za produženje transporta nafte, evo kakav je plan
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica
Sputnik pre 38 minutajoš 28 povezanih

Preminuo Zdravko Šotra koji je jug Srbije pretvorio u kulturni fenomen
Južne vesti pre 17 minutajoš 70 povezanih