Povezane vesti
Najintimniji detalji iz putinovog života: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Alo 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Najintimniji detalji iz putinovog života o ovome nikada ne govori: Kada sam rekao to, mislio sam na nju... (video)
Večernje novosti 19.06.2025
RUSKI predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Foto AP Na sastanku su bili… »
Putin prvi put otkrio da ima unuku!? Detalji iz privatnog života o kojima retko govori - "Kada sam rekao to, mislio sam na…
Kurir 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa rukovodiocima i predstavnicima vodećih novinskih agencija iz celog sveta. Skoro dva sata odgovarao je na aktuelna pitanja, pre svega koja se tiču međunarodne politike. Na sastanku su bili predstavnici… »
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 49 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 5. septembar: Sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Serbian News Media pre 9 minutajoš 16 povezanih
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije
Nedeljnik pre 29 minutajoš 4 povezane
Tramp poslao izaslanike u Moskvu i Kijev s predlogom za okončanje rata
N1 Info pre 39 minutajoš 18 povezanih