Povezane vesti
Život u Teheranu pod izraelskim vazdušnim napadima
BBC News 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap… »
Radio 021 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne… »
Južne vesti 19.06.2025
Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu… »
NIN 19.06.2025
U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu, traži da joj pojasnim… »
Vesti dana »

Ove zemlje su sledeće na udaru cunamija, voda nadire, svet u strahu! U toku evakuacije, eruptirao vulkan, raste neizvesnost (foto, video)
Kurir pre 14 minutajoš 210 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 3 satajoš 22 povezane

Dobre vesti za Srbiju i nacionalnu naftnu kompaniju Jadranski naftovod dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih