Povezane vesti
Život u Teheranu pod izraelskim vazdušnim napadima
BBC News 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap… »
Radio 021 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne… »
Južne vesti 19.06.2025
Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu… »
NIN 19.06.2025
U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu, traži da joj pojasnim… »
Vesti dana »
Vučić: Važno da gradimo odnose sa SAD, uskoro rešenje situacije oko NIS-a
Sputnik pre 14 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Beta pre 1 satjoš 44 povezane
Vučić: Nisam optimista da će uskoro doći do novog proširenja Evropske unije
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
VJT demantovalo tvrdnje o predmetu protiv Veselina Milića: "Javnost se dovodi u zabludu"
Mondo pre 14 minutajoš 23 povezane
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 2 satajoš 22 povezane