Povezane vesti
Život u Teheranu pod izraelskim vazdušnim napadima
BBC News pre 15 sati
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap… »
Radio 021 pre 15 sati
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne… »
Južne vesti pre 15 sati
Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu… »
NIN pre 15 sati
U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu, traži da joj pojasnim… »
Vesti dana »

U Beograd stiglo 38 osoba evakuisanih iz Izraela: Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova: Situacija u Iranu još teža
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Vlade Divac hitno operisan: Otkriveni novi detalji nakon saobraćajne nesreće slavnog košarkaša
Mondo pre 56 minutajoš 19 povezanih

Indijana najbolja kada je najteže - Igraće se "majstorica" za NBA šampiona!
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih

MARATON PROTIV ALKOHOLA I DROGE: MUP sprovodi dvadesetčetvoročasovnu kontrolu saobraćaja
Pirotske vesti pre 5 minutajoš 10 povezanih