Povezane vesti

Život u Teheranu pod izraelskim vazdušnim napadima

BBC News pre 15 sati
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap… »

Radio 021 pre 15 sati
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne… »

Južne vesti pre 15 sati
Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu… »

NIN pre 15 sati
U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu, traži da joj pojasnim… »

Vesti dana »