Povezane vesti
Život u Teheranu pod izraelskim vazdušnim napadima
BBC News 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap… »
Radio 021 19.06.2025
Malo Iranaca podržava režim, ali mnogi strahuju da bi značajnija destabilizacija vlasti mogla da izazove haos i bezvlašće u zemlji. Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne… »
Južne vesti 19.06.2025
Xinhua/Shutterstock U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu… »
NIN 19.06.2025
U glasu moje sestre koja je u Teheranu jasno mogu da se čuju strah i očaj, iako je veza preko mobilne aplikacije Vatsap loša i često se prekida, ali nekim čudom ipak povremeno može da se uspostavi. Od mene, BBC novinarke u Londonu, traži da joj pojasnim… »
Vesti dana »
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 27 povezanih
Narod koji ima takve vojskovođe ne može propasti: Mladićevi saborci se oprostili od generala
Sputnik pre 6 minutajoš 20 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 15 povezanih
Trampovi izaslanici Vitkof i Kušner stigli u Rusiju! Posle Moskve prvi put idu i u Kijev noseći predlog za okončanje rata! Evo ko ih je dočekao na aerodromu
Kurir pre 36 minutajoš 44 povezane
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 5 satijoš 19 povezanih