Povezane vesti
Bosna i Hercegovina zatvorila ambasade u Teheranu i Tel Avivu, priprema se evakuacija državljana
Radio 021 19.06.2025
Predsedništvo Bosne i Hercegovine je na vanrednoj sednici odlučilo da se zbog pogoršanja rata Izraela protiv Irana privremeno zatvore ambasade u Teheranu i Tel Avivu i da se evakuiše njihovo osoblje. Ta odluka je doneta na predlog Ministarstva spoljnih… »
Bosanci se evakuišu iz Izraela i Irana: Zatvaraju se ambasade u Teheranu i Tel Avivu!
Kurir 19.06.2025
Predsedništvo BIH je na današnjoj vanrednoj sednici odlučilo da se zbog pogoršanja rata Izraela protiv Irana privremeno zatvore ambasade BiH u Teheranu i Tel Avivu i da se evakuiše njihovo osoblje. Ta odluka je doneta na predlog Ministarstva spoljnih… »
Zemlje Balkana zatvaraju ambasade i povlače osoblje iz Irana i Izraela
Al Jazeera 19.06.2025
Neprijateljstva su počela u petak kada je Izrael pokrenuo zračne napade na nekoliko lokacija širom Irana, uključujući vojne i nuklearne objekte, što je navelo Teheran da pokrene uzvratne napade. Države regiona donijele su odluku o evakuaciji osoblja… »
BiH, Hrvatska, Slovenija, Sjeverna Makedonija i Srbija evakuiraju ambasade iz Izraela i Irana
Slobodna Evropa 19.06.2025
Države regiona donijele su odluku o evakuaciji osoblja ambasada iz Izraela i Irana zbog trenutačne sigurnosne situacije. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je na vanrednoj sjednici donijelo odluku o privremenom zatvaranju ambasada BiH u Islamskoj… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
Glas Zaječara pre 6 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 30 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak rekordnog 82. grend slema
RTS pre 24 satajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 6 satijoš 25 povezanih