Повезане вести

Нетањаху тврди да је Израел уништио више од половине иранских ракетних лансера: "Рекао сам да ц́емо променити лице Блиског…

Нетањаху тврди да је Израел уништио више од половине иранских ракетних лансера: "Рекао сам да ц́емо променити лице Блиског…

Курир 19.06.2025
Израел мења "лице света" својим ратом против Ирана, али је "свака помоц́ добродошла" да се порази ирански нуклеарни програм, изјавио је вечерас израелски премијер Бењамин Нетањаху. "Рекао сам да ц́емо променити лице Блиског… »
Нетањаху: Сви раде свој део посла

Нетањаху: Сви раде свој део посла

Политика 19.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да промена или пад иранског руководства није био циљ израелских напада на ту земљу, али да би то могао бити резултат. "Питање промене режима или пада овог режима је пре свега… »
Нетањаху: Израел мења лице света, али је свака помоћ добродошла

Нетањаху: Израел мења лице света, али је свака помоћ добродошла

Инсајдер 19.06.2025
Израел мења "лице света" својим ратом против Ирана, али је "свака помоц́ добродошла" да се порази ирански нуклеарни програм, изјавио је вечерас израелски премијер Бењамин Нетањаху. 'Рекао сам да ц́емо променити лице Блиског… »
Нетањаху: Пад иранског руководства није циљ, већ би могао бити резултат

Нетањаху: Пад иранског руководства није циљ, већ би могао бити резултат

Еуроневс 19.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да промена или пад иранског руководства није био циљ израелских напада на ту земљу, али да би то могао бити резултат. "Питање промене режима или пада овог режима је пре… »
Израел "има моћ" да уклони све своје мете Нетањаху: Пад иранског руководства није циљ, већ би могао бити резултат

Израел "има моћ" да уклони све своје мете Нетањаху: Пад иранског руководства није циљ, већ би могао бити резултат

Вечерње новости 19.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да промена или пад иранског руководства није био циљ израелских напада на ту земљу, али да би то могао бити резултат. Тањуг - Питање промене режима или пада овог режима… »
"Ударамо свом снагом"; Нетањаху: Трампе, хвала!

"Ударамо свом снагом"; Нетањаху: Трампе, хвала!

Б92 19.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху захвалио је америчком председнику Доналду Трампу за "подршку у одбрани израелског неба". "Желим захвалити председнику Трампу, великом пријатељу Државе Израел", рекао је Нетањаху… »
Нетањаху: Хвала Трампу због подршке Израелу

Нетањаху: Хвала Трампу због подршке Израелу

Вести онлине 19.06.2025
Премијер Израела Бењамин Нетањаху захвалио је синоћ председнику САД Доналду Трампу због његове “подршке одбрани израелског неба”. Нетањаху је поздравио наставак рата којег је почео 13. јуна против Ирана, уверавајуц́и јавност… »

Вести дана »