Povezane vesti
"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj" Šok priznanje Kristijana Golubović o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao…
Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma" i osvojio prvu nagradu od 20.000 evra, a sada je sumirao prve izlaske po dolasku kući. Kristijana je u studiju sačekala supruga Kristina Spalević sa kojom ima dvoje dece, a sada kaže da planiraju još… »
Kristijan Golubović pravi dete u šestoj deceniji! Velika ispovest pobednika Farme 8: Nisam mogao da dočekam "hoklicu" kod…
Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju " Farmeri" koji se emitovao na Narodnoj TV, a sada je svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da… »
Kristijan Golubović otkrio sve o kristininoj trudnoći Izašao iz rijalitija i otkrio dugo skrivane detalje
Alo pre 13 sati
Kako priznaje, još uvek mu je teško da poveruje da više nije na imanju. Kristijan Golubović izašao je kao pobednik iz rijalitija Farmeri i sada je sumirao prve utiske nakon završetka takmičenja. Kako priznaje, još uvek mu je teško da poveruje da više… »
Kristijan pravi dete u šestoj deceniji: Izašao sa Farme, pa otkrio detalje iz kreveta sa Kristinom
Telegraf pre 14 sati
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju "Farmeri" koji se emitovao na Narodnoj TV, a sada je svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da… »
Vesti dana »

Studenti i građani blokirali polaganje ispita na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Viši sud u Užicu poništio izbore na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
RTV pre 41 minutajoš 22 povezane

Let JU002: Avion sa evakuisanim srpskim državljanima iz Izraela kasno noćas sleteo u Beograd
Aero.rs pre 40 minutajoš 16 povezanih

"Er Srbija" otkazala današnje letove za Rim zbog generalnog štrajka u Italiji
RTS pre 40 minutajoš 14 povezanih