Povezane vesti

"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj" Šok priznanje Kristijana Golubović o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao…

"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj" Šok priznanje Kristijana Golubović o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao…

Kurir 19.06.2025
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma" i osvojio prvu nagradu od 20.000 evra, a sada je sumirao prve izlaske po dolasku kući. Kristijana je u studiju sačekala supruga Kristina Spalević sa kojom ima dvoje dece, a sada kaže da planiraju još… »
Kristijan Golubović pravi dete u šestoj deceniji! Velika ispovest pobednika Farme 8: Nisam mogao da dočekam "hoklicu" kod…

Kristijan Golubović pravi dete u šestoj deceniji! Velika ispovest pobednika Farme 8: Nisam mogao da dočekam "hoklicu" kod…

Kurir 19.06.2025
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju " Farmeri" koji se emitovao na Narodnoj TV, a sada je svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da… »
Kristijan Golubović otkrio sve o kristininoj trudnoći Izašao iz rijalitija i otkrio dugo skrivane detalje

Kristijan Golubović otkrio sve o kristininoj trudnoći Izašao iz rijalitija i otkrio dugo skrivane detalje

Alo 19.06.2025
Kako priznaje, još uvek mu je teško da poveruje da više nije na imanju. Kristijan Golubović izašao je kao pobednik iz rijalitija Farmeri i sada je sumirao prve utiske nakon završetka takmičenja. Kako priznaje, još uvek mu je teško da poveruje da više… »
Kristijan pravi dete u šestoj deceniji: Izašao sa Farme, pa otkrio detalje iz kreveta sa Kristinom

Kristijan pravi dete u šestoj deceniji: Izašao sa Farme, pa otkrio detalje iz kreveta sa Kristinom

Telegraf 19.06.2025
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju "Farmeri" koji se emitovao na Narodnoj TV, a sada je svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da… »

Vesti dana »