Повезане вести
"Ивана је фина, са кристином сам више пријатељ" Шок признање Кристијана Голубовић о браку и односу са бившом женом: "Звао…
Курир 19.06.2025
Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фарма" и освојио прву награду од 20.000 евра, а сада је сумирао прве изласке по доласку кући. Кристијана је у студију сачекала супруга Кристина Спалевић са којом има двоје деце, а сада… »
Кристијан Голубовић прави дете у шестој деценији! Велика исповест победника Фарме 8: Нисам могао да дочекам "хоклицу" код…
Курир 19.06.2025
Кристијан Голубовић тријумфовао је у ријалитију " Фармери" који се емитовао на Народној ТВ, а сада је своје утиске. Како је рекао, и даље није свестан да више није на имању, већ код куће. - Успео сам да укротим свој карактер у… »
Кристијан Голубовић открио све о кристининој трудноћи Изашао из ријалитија и открио дуго скриване детаље
Ало 19.06.2025
Како признаје, још увек му је тешко да поверује да више није на имању. Кристијан Голубовић изашао је као победник из ријалитија Фармери и сада је сумирао прве утиске након завршетка такмичења. Како признаје, још увек му је… »
Кристијан прави дете у шестој деценији: Изашао са Фарме, па открио детаље из кревета са Кристином
Телеграф 19.06.2025
Кристијан Голубовић тријумфовао је у ријалитију "Фармери" који се емитовао на Народној ТВ, а сада је своје утиске. Како је рекао, и даље није свестан да више није на имању, већ код куће. - Успео сам да укротим свој карактер у… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 6 сатијош 29 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 16 минутајош 82 повезане