Povezane vesti
Putin otkrio intimne detalje iz života, tiču se porodice: "Mislio sam na moju..."
Telegraf 20.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. "Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski; mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Putinova unuka tečno govori kineski: Mandarinski je savladala zahvaljujući dadilji iz Pekinga
Blic 19.06.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da njegova unuka tečno govori mandarinski, jer je njena dadilja iz Pekinga. - Pomenuo sam da neki od mojih bliskih rođaka uče kineski, mislio sam na moju unuku, čija je dadilja iz Pekinga. Ona tečno govori… »
Vesti dana »
„Nakon poniženja u Iranu, SAD žele lak plen“: Američka ratna mašinerija usmerila pogled ka Kubi
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Havarija na cevovodu Rzav: Više od 200.000 potrošača bez vode u Moravičkom okrugu
Serbian News Media pre 5 minutajoš 69 povezanih
Filipović nastavlja da čini čuda, već ima 17 odbrana: Novi Beograd u mukama
Nova pre 10 minutajoš 61 povezana
Kalas: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine,prekid vatre uslov za pregovore
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Francuski tinejdžer nastavlja svoju bajku na grend slem debiju: Bio na gem od poraza, pa slavio nakon pet sati igre
Danas pre 1 satjoš 77 povezanih