Povezane vesti

Vlade Divac hitno operisan! Legendarni košarkaš doživeo saobraćajku, lekari su momentalno morali da reaguju!

Vlade Divac hitno operisan! Legendarni košarkaš doživeo saobraćajku, lekari su momentalno morali da reaguju!

Kurir 20.06.2025
Legendarni košarkaš Vlade Divac hitno je operisan posle saobraćajne nesreće koju je doživeo. Slavni košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju. Prema rečima očevidaca, Divac je pao sa motora u blizini Luštice i zbog… »
Ovde boravi Ana Divac dok je Vlade u bolnici nakon operacije Par kupio luksuzne apartmane na samoj obali mora koji vrede…

Ovde boravi Ana Divac dok je Vlade u bolnici nakon operacije Par kupio luksuzne apartmane na samoj obali mora koji vrede…

Kurir 20.06.2025
Slavni košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju, gde poseduje nekretninu koja vredi čitavo bogatstvo. Jedan od naših najpoznatijih košarkaša, Vlade Divac, boravi na crnogorskom primorju sa suprugom i porodicom , gde je… »
Ana Divac se oglasila i otkrila u kakvom je stanju legendarni košarkaš! Vlade operisan posle saobraćajke, njegova žena sad…

Ana Divac se oglasila i otkrila u kakvom je stanju legendarni košarkaš! Vlade operisan posle saobraćajke, njegova žena sad…

Kurir 20.06.2025
Ana Divac oglasila se pošto je njen suprug Vlade doživeo saobraćajku zbog koje je operisan. Slavni košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju. Prema rečima očevidaca, Divac je pao sa motora u blizini Luštice i zbog… »
Vlade Divac se oglasio iz bolnice: Dobro sam, idemo napred

Vlade Divac se oglasio iz bolnice: Dobro sam, idemo napred

Kurir 20.06.2025
Košarkaški as kratko prokomentarisao kako se oseća. Proslavljeni srpski košarkaš, Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori u brzini Luštice, kada je pao sa motora zbog čega je morao hitno da bude transportovan u bolnicu. On nakon… »
Oglasili se iz bolnice u kojoj je operisan Divac: Evo kako je protekla operacija i u kakvom je stanju

Oglasili se iz bolnice u kojoj je operisan Divac: Evo kako je protekla operacija i u kakvom je stanju

Kurir 20.06.2025
Operacija prošla uspešno, pacijet se oporavlja. Proslavljeni srpski košarkaš, Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori u brzini Luštice, kada je pao sa motora zbog čega je morao hitno da bude transportovan u bolnicu. Njemu je tokom noći… »
Skandalozna reakcija hrvatskih medija posle nesreće Divca! Komšije kao da se raduju drami i teškim povredama Srbina

Skandalozna reakcija hrvatskih medija posle nesreće Divca! Komšije kao da se raduju drami i teškim povredama Srbina

Kurir 20.06.2025
Neprofesionalno i sa manjkom čovečnosti je hrvatski portal preneo vest o saobraćajnoj nesreći Vlada Divca. Podsetimo, Vlade Divac je pao sa motora u Crnoj Gori, u blizini Luštice, nakon čega nije mogao da ustane. Transportovan je u bolnicu i odmah… »
"Delujem pribrano, kao da mi nije ništa..." Supruga Vlade Divca se opet oglasila - imala je ovu poruku posle nesreće

"Delujem pribrano, kao da mi nije ništa..." Supruga Vlade Divca se opet oglasila - imala je ovu poruku posle nesreće

Kurir 20.06.2025
Ana Divac još uvek pod šokom posle saobraćajke njenog supruga. Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu tokom boravka u Crnoj Gori. Nezgoda se dogodila u blizini Luštice, kada je pao sa motora, a tom prilikom zadobio je… »
Divac: Hvala svima na porukama i pozivima, dobro sam, idemo napred

Sportski žurnal 20.06.2025
Vlade je u četvrtak uveče u Crnoj Gori doživeo sabraćajnu nezgodu na motoru. Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac (57) oglasio se na Instagramu i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. - Hvala svima na porukama i pozivima… »
Razmišljala sam šta bih pričala da si umro: Ana Divac teško podnela suprugovu nesreću

Razmišljala sam šta bih pričala da si umro: Ana Divac teško podnela suprugovu nesreću

Story 20.06.2025
Legendarni košarkaš, Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, kada je pao sa motora u blizini mesta Luštice. Zbog povrede je Divac hitno prevezen u bolnicu. Divac sa suprugom poslednjih godina često boravi u Crnoj Gori, koja je porodici… »
Vlade Divac se oglasio iz bolnice: "Sve je okej, dobro sam..."

Vlade Divac se oglasio iz bolnice: "Sve je okej, dobro sam..."

Telegraf 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš, Vlade Divac, oglasio se na društvenoj mreži Instagram povodom svog zdravstvenog stanja usled saobraćajne nesreće, o čemu je bilo dosta reči u medijima. Istakao je da se oseća dobro i zahvalio se svima na lepim rečima i… »
Vlade Divac hitno operisan

Telegraf 20.06.2025
Jedan od naših legendarnih košarkaša Vlade Divac je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u snićnjim satima u Crnoj Gori. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom, kako je preneo Informer, doživeo prelom kuka. On… »
Prve reči Divca posle pada sa motocikla

Prve reči Divca posle pada sa motocikla

Sport klub 20.06.2025
Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu na motociklu nedaleko od Luštice u Crnoj Gori, posle čega je podvrgnut operativnom zahvatu na kuku jer nije mogao da ustane sam. Proslavljeni bivši košarkaš javio se veče posle (petak) na Instagramu, a na… »
Divcu posle udesa u Crnoj Gori ugrađen veštački kuk, poručuje: Dobro sam, idemo napred

Divcu posle udesa u Crnoj Gori ugrađen veštački kuk, poručuje: Dobro sam, idemo napred

RTV 20.06.2025
RISAN - Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac na… »
Oglasio se Vlade Divac posle saobraćajke i operacije

Oglasio se Vlade Divac posle saobraćajke i operacije

RTS 20.06.2025
Slavni srpski košarkaš Vlade Divac objavom na Instagramu je naveo da se dobro oseća posle pada sa motora i operacije. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac na društvenoj mreži Instagram. Divac (57)… »
Oglasio se Divac prvi put posle nesreće: "Hvala svima, dobro sam, idemo napred"

Oglasio se Divac prvi put posle nesreće: "Hvala svima, dobro sam, idemo napred"

Dnevnik 20.06.2025
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac na društvenoj… »
Najteže je prošlo, Divac se oglasio iz bolnice

Najteže je prošlo, Divac se oglasio iz bolnice

Sportske.net 20.06.2025
Košarkašku javnost širom sveta zabrinula je jučerašnja vest iz Crne Gore, gde je naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac povređen u saobraćajnoj nezgodi, prilikom pada sa motora u blizini Luštice. On je zatim hitno prevezen u bolnicu i ubrzo je podrvrgnut… »
Vlade Divac se oglasio iz bolnice, u dve rečenice sve rekao

Vlade Divac se oglasio iz bolnice, u dve rečenice sve rekao

Nova 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, oglasio se iz bolnice u kojoj je operisan nakon saobraćajne nesreće. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom doživeo povredu kuka. Ranije tokom dana se oglasila njegova supruga, a sada je… »
Vlade Divac se oglasio posle operacije: Iz bolnice objavio poruku o svom stanju

Vlade Divac se oglasio posle operacije: Iz bolnice objavio poruku o svom stanju

Mondo 20.06.2025
Legenda srpske i NBA košarke oglasila se nakon hospitalizovanja u Crnoj Gori. Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac (57) oglasio se iz bolnice u Igalu prvi put od kada je doživeo nesreću na motoru. Nakon operacije i ugradnje veštačkog kuka, on se oseća… »
Vlade Divac se oglasio nakon operacije: "Hvala svima, sve je okej"

Vlade Divac se oglasio nakon operacije: "Hvala svima, sve je okej"

Euronews 20.06.2025
Poznati srpski košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je prošao kroz operaciju. U svojoj poruci, Divac je izrazio zahvalnost svima koji su mu pružili podršku. "Hvala svima na porukama i pozivima, sve je okej. Dobro sam… »
Prve reči vlada Divca: Oglasio se proslavljeni košarkaš nakon operacije

Prve reči vlada Divca: Oglasio se proslavljeni košarkaš nakon operacije

Večernje novosti 20.06.2025
Oglasio se Vlade Divac dan nakon što je pao sa motora i nekoliko sati nakon operacije kuka. Foto: EPA Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom, kako je preneo Informer, doživeo prelom kuka. On nakon saobraćajne nezgode nije mogao da… »

Politika 20.06.2025
Bivši proslavljeni košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da se dobro oseća posle operacije ugradnje veštačkog kuka. "Hvala svima na porukama i pozivima. Sve je okej. Dobro sam, idemo napred", napisao je Divac na društvenoj… »
Oglasio se Vlade Divac

Oglasio se Vlade Divac

B92 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, oglasio se iz bolnice. Čuveni srpski košarkaš, bivši centar Partizana, Los Anđeles Lejkersa, Šarlot Hornetsa, Sakramento Kingsa i još nekoliko klubova teško je povređen. Divac je u blizini Luštice pao sa motora… »
VIDEO Oglasila se supruga Vlade Divca, otkrila kako se nosi sa haosom posle nesreće

VIDEO Oglasila se supruga Vlade Divca, otkrila kako se nosi sa haosom posle nesreće

Nova 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, a morao je zbog toga na operaciju Ana Divac, njegova supruga oglasila se na Tik Toku pričom o tome kako se nosi sa stresnim situacijama. Ana Divac je na TikToku… »
"Pad aviona, saobraćajke, smrt najbližih u bolovima": Dok Divac leži u bolnici, Ana se setila teških momenata

"Pad aviona, saobraćajke, smrt najbližih u bolovima": Dok Divac leži u bolnici, Ana se setila teških momenata

Mondo 20.06.2025
Supruga Vlada Divca, Ana, objasnila je kako se nosi sa velikim stresom koji trenutno doživljava zbog pada supruga sa motora i njegove hitne operacije. Ana Divac, supruga jednog od najvećih srpskih košarkaša Vlada Divca, oglasila se na društvenim mrežama… »
Supruga Vlade Divca se ponovo oglasila nakon nesreće: "Kad sam pod velikim stresom..." VIDEO

Supruga Vlade Divca se ponovo oglasila nakon nesreće: "Kad sam pod velikim stresom..." VIDEO

B92 20.06.2025
Supruga košarkaša Vlade Divca, Ana Divac, ponovo se oglasila posle njegove operacije kuka nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo u Crnoj Gori. "Uvek kad sam pod velikim stresom, a imala sam velike stresove u životu, avion mi je padao i članovi… »
Supruga Vlada Divca se ponovo oglasila posle nesreće proslavljenog košarkaša: "Uvek kada..."

Supruga Vlada Divca se ponovo oglasila posle nesreće proslavljenog košarkaša: "Uvek kada..."

Telegraf 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu tokom boravka u Crnoj Gori, nakon koje je hitno operisan zbog preloma kuka. Nezgoda se dogodila u blizini Luštice, kada je pao sa motora, a tom prilikom zadobio je ozbiljnu povredu… »
Ana skrhkana nakon nesreće: Ovo je poručila supruga proslavljenog Vlada Divca

Ana skrhkana nakon nesreće: Ovo je poručila supruga proslavljenog Vlada Divca

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji as NBA lige Vlade Divac, imao je saobraćajnu nezgodu na poluostrvu Luštica, na tivatskoj strani, prema naselju Luštica bej, nakon nesreće oglasila se i supruga proslavljenog asa Ana Divac. Foto: N.Paraušić Ona je… »
Vlade Divac operisan u Crnoj Gori nakon saobraćajne nezgode

Vlade Divac operisan u Crnoj Gori nakon saobraćajne nezgode

Danas 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac operisan je nakon saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo u Crnoj Gori. Divac je bio podvrgnut operaciji kuka nakon pada sa motora u blizini Luštice, prenela je danas Nova. Nova je navela da je Divac u… »
Otkriveno: Evo u kakvom je stanju Vlade Divac nakon operacije

Otkriveno: Evo u kakvom je stanju Vlade Divac nakon operacije

PROSLAVLjENI srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je prelom kuka nakon saobraćajne nesreće koja mu se dogodila sinoć u Crnoj Gori, a prema informacijama njemu je ugrađen veštački kuk. Foto: EPA Kako prenosi portal K1, Divac je operisan u JZU Specijalnoj… »
Ujedinio se region: Evo šta su u Igalu spremni da učine za Vlada Divca

Ujedinio se region: Evo šta su u Igalu spremni da učine za Vlada Divca

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji as NBA lige Vlade Divac, imao je saobraćajnu nezgodu na poluostrvu Luštica, na tivatskoj strani, prema naselju Luštica bej, u kome ima nekretnine. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC Prema rečima očevidaca, Divac je pao sa… »
Poznato stanje Vlade Divca

Poznato stanje Vlade Divca

B92 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac nalazi se u bolnici. Čuveni srpski košarkaš, bivši centar Partizana, Los Anđeles Lejkersa, Šarlot Hornetsa, Sakramento Kingsa i još nekoliko klubova teškoje povređen. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom… »
Otkriveno stanje Vlada Divca nakon operacije posle saobraćajne nesreće u Crnoj Gori

Otkriveno stanje Vlada Divca nakon operacije posle saobraćajne nesreće u Crnoj Gori

Telegraf 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš, Vlade Divac tokom jučerašnjeg dana doživeo je saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori u brzini Luštice, kada je pao sa motora zbog čega je morao hitno da bude transportovan u bolnicu. Njemu je tokom noći urađen veštački kuk, a… »
Vlade Divac pao sa motora u Crnoj Gori, operisan mu kuk

BBC News 20.06.2025
Posle operacije, Divac je dobro, prenose mediji. Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode koju je 19. juna imao u Crnoj Gori. Divac, 216 centimetara visoki bvši reprezentativac i NBA igrač pao je sa motora, a… »
Vlade Divac operisan nakon saobraćajne nezgode na crnogorskom primorju

Vlade Divac operisan nakon saobraćajne nezgode na crnogorskom primorju

RTV 20.06.2025
PODGORICA - Legendarni košarkaš Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode, koja se dogodila u četvrtak uveče u Crnoj Gori, i ugrađen mu je veštački kuk, prenosi danas RTCG. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i polomio kuk. On nije mogao da… »
Divac otrgao hrvatsku zastavu, oni ga proglasili za četnika: Zbog čega komšije ne vole legendarnog asa? Vlade grmeo: Otvorite…

Divac otrgao hrvatsku zastavu, oni ga proglasili za četnika: Zbog čega komšije ne vole legendarnog asa? Vlade grmeo: Otvorite…

Kurir 20.06.2025
Hrvatski mediji sramno izveštavaju o saobraćajnoj nesreći koju je doživeo Vlade Divac. Oni u prvi plan stavljaju dešavanja iz prošlost i njihov ugao gledanja na ta turbulenta vremena. Sve bi to bilo legitimno, da se ovde ne radi o saobraćajnoj nesreći… »
Institut "Dr Simo Milošević" iz Igala izrazio spremnost da preuzme brigu o Divcu posle udesa

Institut "Dr Simo Milošević" iz Igala izrazio spremnost da preuzme brigu o Divcu posle udesa

Euronews 20.06.2025
Institut "Dr Simo Milošević" iz Igala izrazio je spremnost da preuzme brigu o oporavku legende košarke Vlada Divca, koji je nakon nezgode s motociklom u blizini Luštice operisao kuk, uz poruke podrške i divljenja njegovoj snazi, sportskom i humanitarnom… »
Institut iz Igala želi da preuzme brigu o Divcu posle operacije kuka

Institut iz Igala želi da preuzme brigu o Divcu posle operacije kuka

N1 Info 20.06.2025
Institut „Dr Simo Milošević“ iz Igala izrazio je spremnost da preuzme brigu o oporavku košarkapa Vlada Divca, koji je posle nezgode s motociklom u blizini Luštice operisao kuk. Iz Igala su Divcu uputili poruke podrške i divljenja njegovoj snazi… »
Divac stabilno nakon operacije, iz Igala nude pomoć u oporavku

Divac stabilno nakon operacije, iz Igala nude pomoć u oporavku

Sport klub 20.06.2025
Nakon vesti o saobraćajnoj nesreći koju je u blizini Luštice doživeo Vlade Divac i operaciji koja je usledila nakon toga, u petak se oglasio i Institut "Dr Simo Milošević" iz Igala, ali i portparol bolnice u kojoj je Divac operisan. „Tokom dana je… »
Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori

Sputnik 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnja NBA zvezda Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju vozeći motocikl, javljaju crnogorski mediji. Prema svedočenjima očevidaca koja prenosi "Pobjeda", Divac je pao sa motora u blizini… »
Ovde boravi Ana Divac dok se Vlade oporavlja od teške operacije: "i bogati plaču, koliko smo mi ljudi prokleti"

Ovde boravi Ana Divac dok se Vlade oporavlja od teške operacije: "i bogati plaču, koliko smo mi ljudi prokleti"

Mondo 20.06.2025
Vlade Divac doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću tokom boravka sa porodicom u Crnoj Gori, nakon čega je hitno operisan. Jedan od naših najpoznatijih košarkaša, Vlade Divac, boravi na crnogorskom primorju sa suprugom i porodicom, gde je sinoć doživeo… »
Vlade Divac operisan: Nova.rs otkriva u kakvom je stanju nakon saobraćajne nesreće

Vlade Divac operisan: Nova.rs otkriva u kakvom je stanju nakon saobraćajne nesreće

Nova 20.06.2025
Vlade Divac je doživeo saobraćajnu nesreću, a Nova.rs otkriva u kakvom je stanju legendarni bivši srpski košarkaš nakon nezgode. Vlade Divac je doživeo saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori u četvrtak i morao je da bude prebačen u tamošnju bolnicu gde je i… »
Oporavak i život sa veštačkim kukom: Vlade Divac prvo staje na štake, a ove stvari neće smeti da radi

Oporavak i život sa veštačkim kukom: Vlade Divac prvo staje na štake, a ove stvari neće smeti da radi

Mondo 20.06.2025
Vlade Divac je doživeo prelom kuka, a ugradnja veštačkog ima svoja ograničenja. Srpski košarkaš i svetska sportska legenda, Vlade Divac, hitno je operisan nakon preloma kuka, povrede koju je doživeo u sabraćajnoj nesreći u Crnoj Gori. Lekari su mu… »

NIN 20.06.2025
Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode koju je 19. juna imao u Crnoj Gori. Divac, 216 centimetara visoki bvši reprezentativac i NBA igrač pao je sa motora, a potom mu je operisan kuk, prenela je agencija… »

Južne vesti 20.06.2025
Michael Kovac/Getty Images for Turner Sports Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode koju je 19. juna imao u Crnoj Gori. Divac, 216 centimetara visoki bvši reprezentativac i NBA igrač pao je sa motora, a… »

Radio 021 20.06.2025
Posle operacije, Divac je dobro, prenose mediji. Michael Kovac/Getty Images for Turner Sports Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode koju je 19. juna imao u Crnoj Gori. Divac, 216 centimetara visoki bvši… »

Danas 20.06.2025
Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nezgode koju je 19. juna imao u Crnoj Gori. Divac, 216 centimetara visoki bvši reprezentativac i NBA igrač pao je sa motora, a potom mu je operisan kuk, prenela je agencija… »

Danas 20.06.2025

Euronews 20.06.2025
Jedan od naših legendarnih košarkaša Vlade Divac doživeo je prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sinoćnim satima u Crnoj Gori. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom, kako prenos RTCG, doživeo prelom kuka. On nakon… »
Oglasila se Ana Divac: “Razmišljala sam šta bih pričala sad da si umro”

Oglasila se Ana Divac: “Razmišljala sam šta bih pričala sad da si umro”

Vesti online 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Crnoj Gori, a nakon toga se oglasila i njegova supruga Ana Divac. Naime, Ana se oglasila, i prvo obavestila javnost da je njen suprug teško… »
Imaju dva stana, bazen, jahtu i more na 100 metara: Ovo su luksuzni apartmani Vlada Divca u Crnoj Gori, oko njega sve poznate…

Imaju dva stana, bazen, jahtu i more na 100 metara: Ovo su luksuzni apartmani Vlada Divca u Crnoj Gori, oko njega sve poznate…

Blic 20.06.2025
Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nesreću kada je pao sa motora, a sportista je hitno operisan. Kako se saznaje, on je polomio kuk zbog čega mu je ugrađen veštački. Ova nesreća se dogodila u Crnoj Gori gde Vlade Divac sa suprugom Anom često boravi leti… »
Vlade Divac operisan nakon nezgode u Crnoj Gori, ugrađen mu veštački kuk

Vlade Divac operisan nakon nezgode u Crnoj Gori, ugrađen mu veštački kuk

Insajder 20.06.2025
Nekadašnji košarkaš Vlade Divac operisan je nakon što je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nezgodi koja se u četvrtak dogodila u Crnoj Gori. Kako prenosi RTCG, bivši reprezentativac Jugoslavije hitno je hospitalizovan i brzom reakcijom sprečeni su… »
Divac operisan nakon saobraćajne nezgode u Crnoj Gori

Divac operisan nakon saobraćajne nezgode u Crnoj Gori

RTS 20.06.2025
Legendarni košarkaš Vlade Divac operisan je nakon što je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u blizini Luštice u Crnoj Gori. Informaciju je potvrdila njegova supruga Snežana Divac u obraćanju na "Tik-toku". Divac je pao sa motora… »
Divac ima luksuzne stanove u Crnoj Gori: Pogledajte gde je ugostio Đokovića i Bogdanovića

Divac ima luksuzne stanove u Crnoj Gori: Pogledajte gde je ugostio Đokovića i Bogdanovića

Mondo 20.06.2025
Nekadašnji srpski košarkaš Vlade Divac veliki deo godine provodi u svojim luksuznim apartmanima u Luštici, a zbog toga je pre tri godine dobio i pasoš Crne Gore. Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac nalazi se u bolnici nakon što je doživeo… »
Oglasila se Ana Divac nakon operacije legendarnog košarkaša

Oglasila se Ana Divac nakon operacije legendarnog košarkaša

Euronews 20.06.2025
Legendarni košarkaš Vlade Divac operisan je nakon što je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u blizini Luštice u Crnoj Gori. Informaciju je potvrdila njegova supruga, Snežana Divac. "Obožavam ove životne testove, kada ih prođem… »
Sraman tekst u Hrvatskoj nakon nesreće Vlada Divca: "Čovek koji je hrvatsku zastavu bacio na tlo"

Sraman tekst u Hrvatskoj nakon nesreće Vlada Divca: "Čovek koji je hrvatsku zastavu bacio na tlo"

Mondo 20.06.2025
Nekadašnjejg jugoslovenskog košarkaša Vlada Divca hrvatski mediji ne predstavljaju kao sportsku legendu već kao "čoveka koji je bacio hrvatsku zastavu" - iako to nije uradio. Legendarni srpski košarkap Vlade Divac, jedan od najboljih evropskih igrača… »
Vlade Divac operisan posle nezgode u Crnoj Gori

Vlade Divac operisan posle nezgode u Crnoj Gori

Politika 20.06.2025
Nekadašnji košarkaš Vlade Divac operisan je nakon što je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nezgodi koja se u četvrtak dogodila u Crnoj Gori. Kako prenosi RTCG, bivši reprezentativac Jugoslavije je hitno hospitalizovan i brzom reakcijom sprečeni su… »
Divac operisan nakon saobraćajne nesreće

Radio sto plus 20.06.2025
Divac je bio podvrgnut operaciji kuka nakon pada sa motora u blizini Luštice, prenela je danas Nova. Nova je navela da je Divac u stabilnom stanju i da se ne očekuju bilo kakve komplikacije. Divčeva igračka karijera trajala je od 1983. do 2005. godine… »
Divac operisan posle saobraćajne nesreće

NIN 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac operisan je nakon saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo u Crnoj Gori. Vlade Divac je bio podvrgnut operaciji kuka nakon pada sa motora u blizini Luštice, prenela je danas Nova. Divac je u stabilnom stanju i… »

Sportski žurnal 20.06.2025
Vlade je pao sa motora u blizini Luštice. Vlade Divac operisan je posle saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo u Crnoj Gori. Divac je bio podvrgnut operaciji kuka posle pada sa motora u blizini Luštice, prenela je danas Nova. Divac je u stabilnom… »

Sportske.net 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac operisan je nakon saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo u Crnoj Gori. Divac je bio podvrgnut operaciji kuka nakon pada sa motora u blizini Luštice, prenela je danas Nova. Nova je navela da je Divac u… »

Novi magazin 20.06.2025
Oglasila se Ana Divac: "Sad da si umro..." VIDEO

Oglasila se Ana Divac: "Sad da si umro..." VIDEO

B92 20.06.2025
Košarkaš Vlade Divac hitno je operisan nakon što je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, a sada se njegova supruga Ana Divac oglasila o trenucima iz bolnice. Ana Divac objavila je na Tiktok nalogu detalje o svemu što dogodilo u Crnoj… »
Sramno! Evo kako Hrvati pišu o nesreći Vlada Divca: "Oteo zastavu i bacio na tlo..."

Sramno! Evo kako Hrvati pišu o nesreći Vlada Divca: "Oteo zastavu i bacio na tlo..."

Telegraf 20.06.2025
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac sinoć je doživeo saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori nakon što je pao sa motora. Kako su jutros preneli domaći mediji, tom prilikom povredio je kuk i Divcu je hitno ugrađen veštački. Zahvaljući brzoj reakciji hitne… »
Ovde vreme provodi Ana, dok je Divac u bolnici: Poseduju čitav luksuzni kompleks vredan milione

Ovde vreme provodi Ana, dok je Divac u bolnici: Poseduju čitav luksuzni kompleks vredan milione

Telegraf 20.06.2025
Jedan od naših najpoznatijih košarkaša, Vlade Divac, boravi na crnogorskom primorju sa suprugom i porodicom, gde je sinoć doživeo i strašnu nesreću. On je hitno operisan i ugrađen mu je veštački kuk, preneli su mediji, a i njegova supruga Ana se i… »
Divac operisao kuk posle pada s motora u Crnoj Gori

Divac operisao kuk posle pada s motora u Crnoj Gori

Radio 021 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, operisan je posle saobraćajne nezgode koju je u četvrtak doživeo na crnogorskom primorju. Kako prenosi portal Nova S, Divac je morao da bude podvrgnut operaciji kuka, budući da posle pada sa motora u blizini… »
Vlade Divac operisan posle saobraćajne nesreće u Crnoj Gori

Sport klub 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, operisan je posle saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo na crnogorskom primorju. Kako prenosi portal Nova S, Divac je morao da bude podvrgnut operaciji kuka. Posle pada sa motocikla u blizini Luštice… »

Pravda 20.06.2025
Vlade Divac, košarkaška legenda Srbije, doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Gori. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom doživeo prelom kuka. On nakon saobraćajne nezgode nije mogao da ustane, a sada mu… »
Vlade Divac operisan nakon saobraćajne nesreće u Crnoj Gori

Vlade Divac operisan nakon saobraćajne nesreće u Crnoj Gori

Vesti online 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, operisan je posle saobraćajne nesreće koju je u četvrtak doživeo na crnogorskom primorju. Kako prenosi portal Nova S, Divac je morao da bude podvrgnut operaciji kuka, budući da posle pada sa motocikla u blizini… »
Vlade Divac hitno operisan, oglasila se Ana

Vlade Divac hitno operisan, oglasila se Ana

Hello 20.06.2025
Vlade Divac, legendarni bivši srpski košarkaš, doživeo je juče stravičnu saobračajnu nesreću u Crnoj Gori. Prema rečima očevidaca Divac je pao sa motora u blizini Luštice, prenela je crnogorska Pobjeda. Iako se u prvim trenucima nije znalo zdravstveno… »
"Razmišljala sam šta bih pričala da si umro": Oglasila se Ana Divac, evo u kakvom je stanju Vlade nakon operacije

"Razmišljala sam šta bih pričala da si umro": Oglasila se Ana Divac, evo u kakvom je stanju Vlade nakon operacije

Mondo 20.06.2025
Srpski košarkaš dobio je veštački kuk nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo u Crnoj Gori, a nakon koje nije mogao da ustane. Jedan od naših legendarnih košarkaša Vlade Divac je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u snoćnjim… »
Vlade Divac hitno operisao kuk! Nije mogao da ustane posle nesreće

Vlade Divac hitno operisao kuk! Nije mogao da ustane posle nesreće

Dnevnik 20.06.2025
Legendarni košarkaš Vlade Divac doživeo je prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sinoć u Crnoj Gori. Kako prenosi Informer, on operisan i ugrađen mu je veštački kuk. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom, kako je preneo… »
Vlade Divac hitno operisan: Otkriveni novi detalji nakon saobraćajne nesreće slavnog košarkaša

Vlade Divac hitno operisan: Otkriveni novi detalji nakon saobraćajne nesreće slavnog košarkaša

Mondo 20.06.2025
Srpski košarkaš dobio je veštački kuk nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo u Crnoj Gori, a nakon koje nije mogao da ustane. Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je saobraćajnu nesreću u četvrtak kada je u bližini Luštice u Crnoj Gori pao… »
"Sad da si umro, rekla bih..." Oglasila se Ana Divac, evo u kakvom je stanju Vlade: "Prvo što sam pomislila"

"Sad da si umro, rekla bih..." Oglasila se Ana Divac, evo u kakvom je stanju Vlade: "Prvo što sam pomislila"

Telegraf 20.06.2025
Jedan od naših legendarnih košarkaša Vlade Divac je doživeo prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u snoćnjim satima u Crnoj Gori, kada se oglasila i njegova supruga Ana Divac. Naime, Ana se oglasila, i prvo obavestila javnost da je njen… »

Nedeljnik 20.06.2025
Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, operisan je posle saobraćajne nesreće koju je juče doživeo na crnogorskom primorju. Kako prenosi portal Nova S, Divac je morao da bude podvrgnut operaciji kuka, budući da posle pada sa motora nije mogao da… »
Vlade Divac hitno operisan: Nove informacije o proslavljenom košarkašu nakon saobraćajne nesreće

Vlade Divac hitno operisan: Nove informacije o proslavljenom košarkašu nakon saobraćajne nesreće

PROSLAVLjENI srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je prelom kuka nakon saobraćajne nesreće koja mu se dogodila sinoć u Crnoj Gori, a prema informacijama njemu je ugrađen veštački kuk. Foto: EPA Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac doživeo je… »
Vlade Divac hitno operisan!

Vlade Divac hitno operisan!

B92 20.06.2025
Legendarni košarkaš Vlade Divac doživeo je prelom kuka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sinoć u Crnoj Gori. Kako prenosi Inforemer, on operisan i ugrađen mu je veštački kuk. Divac je u blizini Luštice pao sa motora i tom prilikom, kako je preneo… »
Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, još uvek nema informacija o težini povreda

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, još uvek nema informacija o težini povreda

Danas 20.06.2025
Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnja NBA zvezda Vlade Divac danas je doživeo saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju Prema svedočenjima očevidaca koje prenosi „Pobjeda“, Divac je pao sa motora u blizini Luštice. Nakon pada nije bio u mogućnosti… »

Vesti dana »