Повезане вести
Москва између Вашингтона и Техерана: Путин пред избором - подршка савезнику или бољи односи са Трампом
НИН 20.06.2025
Чини се да Русија постаје све нервознија због најновијих порука из Вашингтона и могућности да Доналд Трамп, у свом препознатљивом стилу, крене путем директне војне конфронтације са Ираном. Амерички председник је у среду поручио… »
Русија нервозна због Трампових претњи Ирану: Москва страхује за кључног савезника на Блиском истоку
Телеграф 20.06.2025
Москва је све нервознија због све оштријих порука председника Доналда Трампа упућених Ирану, а то се све јасније види и у изјавама високих руских званичника. Заменик министра спољних послова Сергеј Рјабков упозорио је Сједињене… »
"Волстрит журнал нема појма" Трамп реаговао на тврдње новинске куће да је одобрио амерички удар на Иран
Ало 20.06.2025
Председник Сједињених Држава, Доналд Трамп, јавно се супротставио недавном извештају Волстрит журнала у којем се тврди да је приватно одобрио планове војних удара на Иран, али је одложио давање коначног одобрења, надајуц́и се… »
"Новинари немају појма": Трамп оштро одговорио на Вол Стрит Журнала да је одобрио напад на Иран
Вечерње новости 20.06.2025
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Држава, Доналд Трамп, јавно се супротставио недавном извештају Волстрит журнала у којем се тврди да је приватно одобрио планове војних удара на Иран, али је одложио давање коначног одобрења, надајуц́и се… »
Трамп: Немају појма шта ја мислим
Б92 20.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп демантовао је писање листа Вол стрит џорнала да је одобрио планове Сједињених Америчких Држава за напад на Иран, рекавши да тај лист "нема појма" шта он мисли о сукобу Израела и Ирана. "Вол… »
Трамп: Вол стрит џорнал нема појма шта ја мислим о Ирану
РТВ 20.06.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп демантовао је писање листа Вол стрит џорнала да је одобрио планове Сједињених Америчких Држава за напад на Иран, рекавши да тај лист "нема појма" шта он мисли о сукобу Израела и… »
Вести дана »
Скупштински одбор за културу и информисање разматра предлог кандидата за члана Савета РЕМ-а из редова националних мањина
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана