Povezane vesti

Moskva između Vašingtona i Teherana: Putin pred izborom - podrška savezniku ili bolji odnosi sa Trampom

Moskva između Vašingtona i Teherana: Putin pred izborom - podrška savezniku ili bolji odnosi sa Trampom

NIN pre 2 sata
Čini se da Rusija postaje sve nervoznija zbog najnovijih poruka iz Vašingtona i mogućnosti da Donald Tramp, u svom prepoznatljivom stilu, krene putem direktne vojne konfrontacije sa Iranom. Američki predsednik je u sredu poručio da "možda hoće, a možda… »
Rusija nervozna zbog Trampovih pretnji Iranu: Moskva strahuje za ključnog saveznika na Bliskom istoku

Rusija nervozna zbog Trampovih pretnji Iranu: Moskva strahuje za ključnog saveznika na Bliskom istoku

Telegraf pre 5 sati
Moskva je sve nervoznija zbog sve oštrijih poruka predsednika Donalda Trampa upućenih Iranu, a to se sve jasnije vidi i u izjavama visokih ruskih zvaničnika. Zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov upozorio je Sjedinjene Države da se ne… »
"Volstrit žurnal nema pojma" Tramp reagovao na tvrdnje novinske kuće da je odobrio američki udar na Iran

"Volstrit žurnal nema pojma" Tramp reagovao na tvrdnje novinske kuće da je odobrio američki udar na Iran

Alo pre 8 sati
Predsednik Sjedinjenih Država, Donald Tramp, javno se suprotstavio nedavnom izveštaju Volstrit žurnala u kojem se tvrdi da je privatno odobrio planove vojnih udara na Iran, ali je odložio davanje konačnog odobrenja, nadajući se da će Iran umesto toga… »
"Novinari nemaju pojma": Tramp oštro odgovorio na Vol Strit Žurnala da je odobrio napad na Iran

"Novinari nemaju pojma": Tramp oštro odgovorio na Vol Strit Žurnala da je odobrio napad na Iran

Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Država, Donald Tramp, javno se suprotstavio nedavnom izveštaju Volstrit žurnala u kojem se tvrdi da je privatno odobrio planove vojnih udara na Iran, ali je odložio davanje konačnog odobrenja, nadajući se da će Iran umesto toga… »
Tramp: Nemaju pojma šta ja mislim

Tramp: Nemaju pojma šta ja mislim

B92 pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp demantovao je pisanje lista Vol strit džornala da je odobrio planove Sjedinjenih Američkih Država za napad na Iran, rekavši da taj list "nema pojma" šta on misli o sukobu Izraela i Irana. "Vol strit džornal nema pojma šta… »
Tramp: Vol strit džornal nema pojma šta ja mislim o Iranu

Tramp: Vol strit džornal nema pojma šta ja mislim o Iranu

RTV pre 9 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp demantovao je pisanje lista Vol strit džornala da je odobrio planove Sjedinjenih Američkih Država za napad na Iran, rekavši da taj list "nema pojma" šta on misli o sukobu Izraela i Irana. "Vol strit džornal… »

Vesti dana »