Povezane vesti
Španci jasni, smatraju da je nerazumno: Ništa od najavljenog povećanja izdvajanja za odbranu
Kurir 20.06.2025
Početkom juna Švedska i Holandija saopštile su da nameravaju da ispune novi cilj potrošnje za vojsku. Španija je odbila predlog NATO za povećanje izdvajanja za odbranu u zemljama članicama na pet odsto BDP, koji treba da bude objavljen na samitu iduće… »
Španija traži izuzeće u izdvajanju pet posto BDP-a za odbranu
Al Jazeera 20.06.2025
Madrid procjenjuje da će trebati izdvajati 2,1 posto svog BDP-a kako bi zadovoljio španske vojne potrebe, kazao je premijer Pedro Sanchez. Španski premijer Pedro Sanchez je zatražio od NATO-a da ga isključi iz svog cilja o podizanju izdvajanja za odbranu… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 34 minutajoš 52 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane
Između vere i idolopoklonstva: Zašto hiljade ljudi satima čeka na suncu ispred Hrama Svetog Save? (VIDEO)
Insajder pre 13 minutajoš 18 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Biznis.rs pre 1 satjoš 16 povezanih