Повезане вести

"Весна ме је разочарала" Ђолетова ћерка реаговала на маћехине оптужбе да је њена мајка варала њеног оца: Открила како је…

"Весна ме је разочарала" Ђолетова ћерка реаговала на маћехине оптужбе да је њена мајка варала њеног оца: Открила како је…

Курир 20.06.2025
Весна тврди да је са Ђолетом отпочела романсу тек након његовог развода, а како каже, са Слађом је од раније имала проблема. Весна Ђогани шокирала је изјавама о Слађи Делибашић и њеном односу са Ђолетом Ђоганијем. Весна је… »
Ћерка Слађе Делибашић бесна због Веснине изјаве: „Дугује извињење“

Ћерка Слађе Делибашић бесна због Веснине изјаве: „Дугује извињење“

Нова 20.06.2025
Весна Ђогани шокирала је изјавама о Слађи Делибашић и њеном односу са Ђолетом, а сада је ситуацију прокоментарисала и Силвиа Ђогани, Слађина и Ђолетова ћерка. Весна Ђогани је Слађу Делибашић и Ђолета Ђоганија упознала док су још… »
"Весна ме је разочарала, чула сам се са татом, он каже..." Силвија Ђогани први пут о тврдњама да је Слађа варала Ђолета

"Весна ме је разочарала, чула сам се са татом, он каже..." Силвија Ђогани први пут о тврдњама да је Слађа варала Ђолета

Ало 20.06.2025
Силвија Ђогани о односу Слађе и Ђолета. Силвија Ђогани, Слађина и Ђолетова ћерка открила да ју је Веснина потез разочарао, односно, речи да јој је мајка варала тату. - Њу то не занима, као њена ћерка могу само да кажем, да је… »
"Разочарала ме је, дугује мојој мами извињење": Силвија Ђогани оштро о Весни - открила како је Ђоле реаговао на њене шок…

"Разочарала ме је, дугује мојој мами извињење": Силвија Ђогани оштро о Весни - открила како је Ђоле реаговао на њене шок…

Блиц 20.06.2025
Весна Ђогани шокирала је изјавама о Слађи Делибашић и њеном односу са Ђолетом. Весна је Слађу и Ђолета упознала док су још били брачни пар, а она је похађала њихову плесну школу. Иако се дуго шушкало да је она кривац за крах… »

Вести дана »