Povezane vesti

Ćerka Slađe Delibašić besna zbog Vesnine izjave: „Duguje izvinjenje“

Ćerka Slađe Delibašić besna zbog Vesnine izjave: „Duguje izvinjenje“

Nova pre 9 sati
Vesna Đogani šokirala je izjavama o Slađi Delibašić i njenom odnosu sa Đoletom, a sada je situaciju prokomentarisala i Silvia Đogani, Slađina i Đoletova ćerka. Vesna Đogani je Slađu Delibašić i Đoleta Đoganija upoznala dok su još bili bračni par, a ona… »
"Vesna me je razočarala" Đoletova ćerka reagovala na maćehine optužbe da je njena majka varala njenog oca: Otkrila kako je…

"Vesna me je razočarala" Đoletova ćerka reagovala na maćehine optužbe da je njena majka varala njenog oca: Otkrila kako je…

Kurir pre 8 sati
Vesna Đogani šokirala je izjavama o Slađi Delibašić i njenom odnosu sa Đoletom Đoganijem. Vesna je Slađu i Đoleta upoznala dok su još bili bračni par, a ona je pohađala njihovu plesnu školu. Iako se dugo šuškalo da je ona krivac za krah braka, Vesna… »
"Vesna me je razočarala, čula sam se sa tatom, on kaže..." Silvija Đogani prvi put o tvrdnjama da je Slađa varala Đoleta

"Vesna me je razočarala, čula sam se sa tatom, on kaže..." Silvija Đogani prvi put o tvrdnjama da je Slađa varala Đoleta

Alo pre 9 sati
Silvija Đogani o odnosu Slađe i Đoleta. Silvija Đogani, Slađina i Đoletova ćerka otkrila da ju je Vesnina potez razočarao, odnosno, reči da joj je majka varala tatu. - Nju to ne zanima, kao njena ćerka mogu samo da kažem, da je ona nekada htela da priča… »
"Razočarala me je, duguje mojoj mami izvinjenje": Silvija Đogani oštro o Vesni - otkrila kako je Đole reagovao na njene šok…

"Razočarala me je, duguje mojoj mami izvinjenje": Silvija Đogani oštro o Vesni - otkrila kako je Đole reagovao na njene šok…

Blic pre 10 sati
Vesna Đogani šokirala je izjavama o Slađi Delibašić i njenom odnosu sa Đoletom. Vesna je Slađu i Đoleta upoznala dok su još bili bračni par, a ona je pohađala njihovu plesnu školu. Iako se dugo šuškalo da je ona krivac za krah braka, Vesna tvrdi da je sa… »

Vesti dana »