Povezane vesti
Marina se oglasila posle neuspeha: „Pribojavala sam se ovoga godinama unazad“
Vesti online pre 46 minuta
Košarkašice Srbije eliminisane su sa Evropskog prvenstva pošto je Italija u meču drugog kola grupe B pobedila Sloveniju rezultatom 77:66. Selektor Srbije Marina Maljković istakla je da je njena odgovornost za ovakav rezultat. Italija, domaćin grupe B… »
Marina se oglasila posle neuspeha: „Pribojavala sam se ovoga godinama unazad“
Sputnik pre 3 sata
Košarkašice Srbije eliminisane su sa Evropskog prvenstva pošto je Italija u meču drugog kola grupe B pobedila Sloveniju rezultatom 77:66. Selektor Srbije Marina Maljković istakla je da je njena odgovornost za ovakav rezultat. Italija, domaćin grupe B… »
Marina Maljković surovo iskrena posle eliminacije sa evropskog prvenstva: "Pribojavala sam se ovoga godinama unazad..."
Kurir pre 3 sata
Porazima u prva dva kola grupne faze takmičenja od Italije i Litvanije Srbije je ispala sa Evrobasketa, te će naša selekcija protiv Slovenije odigrati svoju poslednju utakmicu na turniru. Otišla je Srbija na Evrobasket u Bolonju sa podmlađenim sastavom… »
Marina Maljković posle brze eliminacije na Evropskom prvenstvu: Došlo je na naplatu, više nismo mogle
Danas pre 4 sati
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da prođe grupnu fazu Evropskog prvenstva. Ovaj epilog je izvestan već posle drugog kola i poraza od Italije i Litvanije. Selektorka Marina Maljković detaljno je analizirala učinjeno za sajt Košarkaškog… »
Maljković: Preuzimam odgovornost ali srpske košarkašice u ovom trenutku ne mogu bolje
RTV pre 5 sati
BOLONJA - Selektorka ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je nakon poraza od Litvanije i eliminacije sa Evrobasketa da preuzima odgovornost na sebe, ali da srpske košarkašice u ovom trenutku ne mogu bolje. Košarkašice Srbije izgubile su od… »
Marina: Krivica ide na mene, one ne znaju bolje u ovom trenutku
Sport klub pre 6 sati
Poraz od Litvanije, drugi na Evropskom prvenstvu, za Srbiju je označio brzo ispadanje sa šampionata. Selektor Marina Maljković dala je nakon meča opširnu izjavu za sajt Košarkaškog saveza Srbije. Srbija je dobro otvorila utakmicu, ali je Litvanija uspela… »
Marina Maljković: "Mi ne možemo više od ovog, to je drugi rang"
B92 pre 6 sati
Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković dala je opširnu analizu posle utakmice sa Litvanijom. Srbija u drugom kolu Evrobasketa izgubila od Litvanije 74:63, što joj je bio drugi portaz u grupi, a nakon trijumfa Italije nad Slovenijom… »
Maljković nakon eliminacije sa EP: "Pribojavala sam se da ovo dolazi!"
Sportske.net pre 7 sati
Porazima u prva dva kola grupne faze takmičenja od Italije i Litvanije Srbije je ispala sa Evrobasketa, te će naša selekcija protiv Slovenije odigrati svoju poslednju utakmicu na turniru. Otišla je Srbija na Evrobasket u Bolonju sa podmlađenim sastavom… »
Maljković: Pribojavala sam se ovoga godinama, došlo je na naplatu
RTS pre 14 sati
Selektorka ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je nakon poraza od Litvanije i eliminacije sa Evrobasketa da preuzima odgovornost na sebe, ali da srpske košarkašice u ovom trenutku ne mogu bolje. Košarkašice Srbije izgubile su od selekcije… »
Vesti dana »

Smenjeni Danica Drašković i Goran Knežević iz Odbora direktora NIS-a
In medija pre 56 minutajoš 16 povezanih

Šapić dobio na poklon stan od 149 kvadrata: Šta je od imovine prijavio gradonačelnik
NIN pre 3 satajoš 17 povezanih