Povezane vesti

Željko Mitrović kupio stan voditelju! Dobio nekretninu i to na luksuznoj lokaciji u centru Beograda: Samo sam tražio i kupio…

Željko Mitrović kupio stan voditelju! Dobio nekretninu i to na luksuznoj lokaciji u centru Beograda: Samo sam tražio i kupio…

Kurir pre 5 sati
Crnogorski voditelj Božo Dobriša nedavno se pohvalio da je dobio stan u Beogradu od Željka Mitrovića. Gostujući u Jutarnjem programu na ružičastoj televiziji Božo je otkrio kako je došlo do poklanjanja luks nekretnine. - Samo sam tražio svoj stan koji mi… »
Voditelj tvrdi da je jedan od naših najpoznatijih pevača gej: Radnici hotela u CG ucenjuju ga snimkom sa dečkom

Voditelj tvrdi da je jedan od naših najpoznatijih pevača gej: Radnici hotela u CG ucenjuju ga snimkom sa dečkom

Mondo pre 5 sati
Božo Dobriša iznosi tvrdnje o aferama poznatih u Crnoj Gori. Crnogorski voditelj Božo Dobriša nastavlja da iznosi šokantne tvrdnje o gej aferi u koju je navodno umešan i jedan poznati pevač. Nedavno je izneo skandalozne tvrdnje o oženjenim pevačima koji… »
Željko Mitrović kupio stan voditelju! U emisiji uživo se saznala istina o luksuznoj nekretnini!

Željko Mitrović kupio stan voditelju! U emisiji uživo se saznala istina o luksuznoj nekretnini!

Alo pre 8 sati
Gostujući u Jutarnjem programu Božo je otkrio kako je došlo do darivanja. Crnogorski voditelj Božo Dobriša nedavno se pohvalio da je dobio stan u Beogradu od Željka Mitrovića. Gostujući u Jutarnjem programu Božo je otkrio kako je došlo do darivanja. Pink… »
"Poznati pevač je gej" Crnogorski voditelj nastavlja da šokira: "Radnici hotela ga ucenjuju snimkom"

"Poznati pevač je gej" Crnogorski voditelj nastavlja da šokira: "Radnici hotela ga ucenjuju snimkom"

Telegraf pre 9 sati
Crnogorski voditelj Božo Dobriša nastavlja da iznosi šokentne tvrdnje o gej aferu u koju je navodno umešan i jedan poznati pevač. Naime, Božo Dobriša je nedavno izneo skandalozne tvrdnje o oženjenim pevačima koji su navodno u vezama sa muškarcima. - U… »
"Jedan od najpopularnijih pevača je gej": Voditelj iz Crne Gore nastavlja da iznosi šok tvrdnje: "Radnici hotela hoće da ga…

"Jedan od najpopularnijih pevača je gej": Voditelj iz Crne Gore nastavlja da iznosi šok tvrdnje: "Radnici hotela hoće da ga…

Blic pre 9 sati
Crnogorski voditelj Božo Dobriša nastavlja da iznosi šokentne tvrdnje o gej aferu u koju je navodno umešan i jedan poznati pevač. Naime, Božo Dobriša je nedavno izneo skandalozne tvrdnje o oženjenim pevačima koji su navodno u vezama sa - U pitanju je… »
"Radnici hotela hoće da ga ucenjuju snimcima" Božo Dobriša otkriva sve o gej aferi koja potresa CG: Pevač daje dečku veliku…

"Radnici hotela hoće da ga ucenjuju snimcima" Božo Dobriša otkriva sve o gej aferi koja potresa CG: Pevač daje dečku veliku…

Kurir pre 10 sati
Intervju voditelja Boža Dobriše, koji je pre nekoliko dana dao za Kurir, odjeknuo je kao bomba u medijima širom regiona! Ipak, deo gde nam je "doktor šoubiza" ispričao svoja saznanja o gej skandalu koji ovih dana potresa Crnu Goru, a u kome je glavni… »

Vesti dana »