Povezane vesti
Mustafa u crveno-belom dresu: Već znam da nisam pogrešio
Sportski žurnal pre 3 sata
Ibrahim srećan dolaskom u Vojvodinu. Zadužio je dres sa brojem 17 i odmah počeo sa jakim radom. Ibrahim Mustafa spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu noseći dresove Novog Pazara i Crvene zvezde, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK-a… »
Mustafa: Vojvodina? Veliki klub i neverovatni navijači
Sport klub pre 5 sati
Zadužio je dres sa brojem 17 i odmah počeo sa jakim radom. Ibrahim Mustafa (25) spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK Linca vidi kao iskorak u karijeri. „Izuzetno sam srećan zbog dolaska u… »
Dolazak na "karađorđe" iskorak u karijeri: Ibrahim Mustafa o transferu u Vojvodinu
Večernje novosti pre 6 sati
IZ austrijskog LASK na fudbalski centar „Vujadin Boškov“. N.Mihajlović Ibrahim Mustafa (25), stameni centarfor iz Gane, sa bogatim iskustvom u srpskom fudbalu, ali i igrama u Lincu, potpisao je dvogodišnju vernost Vojvodini i taj potez ocenio kao iskorak… »
Ibrahim Mustafa srećan zbog dolaska u Vojvodinu: "Doneo sam dobru odluku!"
Telegraf pre 13 sati
Novi fudbaler Vojvodine Ibrahim Mustafa izjavio je da je izuzetno srećan zbog dolaska u klub iz Novog Sada. Mustafa (25) je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. - Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu. Kada se pojavila… »
Vesti dana »

Delegacija EU: Srbiji uplaćeno 51,7 miliona evra povoljnih zajmova
Insajder pre 25 minutajoš 17 povezanih

Irena Vujović i Milan Đurić novi članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević smenjeni
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Skuplji benzin i dizel u Srbiji: Da li to ima veze sa ratom Izralea i Irana?
Vreme pre 3 satajoš 39 povezanih

Šapić dobio na poklon stan od 149 kvadrata: Šta je od imovine prijavio gradonačelnik
NIN pre 3 satajoš 17 povezanih