Povezane vesti
Mustafa u crveno-belom dresu: Već znam da nisam pogrešio
Sportski žurnal 20.06.2025
Ibrahim srećan dolaskom u Vojvodinu. Zadužio je dres sa brojem 17 i odmah počeo sa jakim radom. Ibrahim Mustafa spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu noseći dresove Novog Pazara i Crvene zvezde, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK-a… »
Mustafa: Vojvodina? Veliki klub i neverovatni navijači
Sport klub 20.06.2025
Zadužio je dres sa brojem 17 i odmah počeo sa jakim radom. Ibrahim Mustafa (25) spreman je da nastavi tamo gde je stao u srpskom fudbalu, a njegov dolazak u Vojvodinu iz LASK Linca vidi kao iskorak u karijeri. „Izuzetno sam srećan zbog dolaska u… »
Dolazak na "karađorđe" iskorak u karijeri: Ibrahim Mustafa o transferu u Vojvodinu
Večernje novosti 20.06.2025
IZ austrijskog LASK na fudbalski centar „Vujadin Boškov“. N.Mihajlović Ibrahim Mustafa (25), stameni centarfor iz Gane, sa bogatim iskustvom u srpskom fudbalu, ali i igrama u Lincu, potpisao je dvogodišnju vernost Vojvodini i taj potez ocenio kao iskorak… »
Ibrahim Mustafa srećan zbog dolaska u Vojvodinu: "Doneo sam dobru odluku!"
Telegraf 20.06.2025
Novi fudbaler Vojvodine Ibrahim Mustafa izjavio je da je izuzetno srećan zbog dolaska u klub iz Novog Sada. Mustafa (25) je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. - Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Vojvodinu. Kada se pojavila… »
Vesti dana »
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 38 minutajoš 20 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 38 minutajoš 11 povezanih