Повезане вести
Мустафа у црвено-белом дресу: Већ знам да нисам погрешио
Спортски журнал 20.06.2025
Ибрахим срећан доласком у Војводину. Задужио је дрес са бројем 17 и одмах почео са јаким радом. Ибрахим Мустафа спреман је да настави тамо где је стао у српском фудбалу носећи дресове Новог Пазара и Црвене звезде, а његов… »
Мустафа: Војводина? Велики клуб и невероватни навијачи
Спорт клуб 20.06.2025
Задужио је дрес са бројем 17 и одмах почео са јаким радом. Ибрахим Мустафа (25) спреман је да настави тамо где је стао у српском фудбалу, а његов долазак у Војводину из ЛАСК Линца види као искорак у каријери. „Изузетно сам… »
Долазак на "карађорђе" искорак у каријери: Ибрахим Мустафа о трансферу у Војводину
Вечерње новости 20.06.2025
ИЗ аустријског ЛАСК на фудбалски центар „Вујадин Бошков“. Н.Михајловић Ибрахим Мустафа (25), стамени центарфор из Гане, са богатим искуством у српском фудбалу, али и играма у Линцу, потписао је двогодишњу верност Војводини и тај… »
Ибрахим Мустафа срећан због доласка у Војводину: "Донео сам добру одлуку!"
Телеграф 20.06.2025
Нови фудбалер Војводине Ибрахим Мустафа изјавио је да је изузетно срећан због доласка у клуб из Новог Сада. Мустафа (25) је пре неколико дана потписао трогодишњи уговор са Војводином. - Изузетно сам срећан због доласка у… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана