Povezane vesti

Zverev i Medvedev izborili plasman u polufinale ATP turnira u Haleu

Zverev i Medvedev izborili plasman u polufinale ATP turnira u Haleu

RTV pre 20 minuta
HALE - Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale ATP turnira u Haleu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Italijana Flavija Kobolija rezultatom 6:4, 7:6 (8:6). Meč je trajao sat i 43 minuta. Zverev je treći teniser sveta, dok je Koboli… »
Zverev se prošetao do polufinala halea: Nemac slavio nad Kobolijem posle dva seta

Zverev se prošetao do polufinala halea: Nemac slavio nad Kobolijem posle dva seta

Kurir pre 15 minuta
Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale turnira u Haleu, pošto je u četvrtfinalu pobedio 24. igrača sveta Italijana Flavija Kobolija posle dva seta, 6:4, 7:6. Zverev, treći igrač sveta, uzeo je jednom servis italijanskom teniseru, dok… »
Zverev i Medvedev u polufinalu Halea

Zverev i Medvedev u polufinalu Halea

RTS pre 15 minuta
Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale ATP turnira u Haleu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Italijana Flavija Kobolija rezultatom 6:4, 7:6 (8:6). U četiri najbolja mesto je zauzeo i Danil Medvedev. Meč je trajao sat i 43 minuta… »
Lehečka u polufinalu turnira u Kvinsu

Lehečka u polufinalu turnira u Kvinsu

Sportski žurnal pre 0 minuta
Češki teniser zabeležio je sedam asova. Češki teniser Jirži Lehečka plasirao se u polufinale turnira u londonskom Kvinsu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio 60. igrača sveta Britanca Džejkoba Fernlija posle dva seta, 7:5, 6:2 posle sat i 18 minuta… »
Vondroušova eliminisala Žaber

Vondroušova eliminisala Žaber

Sportski žurnal pre 20 minuta
Četvrtfinale turnira u Berlinu. Češka teniserka Marketa Vondroušova, 164. na svetu plasirala se u polufinale turnira u Berlinu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila 61. igračicu VTA liste Tunišanku Ons Žaber posle dva seta, 6:4, 6:1. Meč je trajao sat… »
Zverev sjajnim servisom došao do polufinala Halea!

Zverev sjajnim servisom došao do polufinala Halea!

Sportske.net pre 45 minuta
Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale turnira u Haleu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio 24. igrača sveta Italijana Flavija Kobolija posle dva seta, 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 43 minuta. Zverev, treći igrač sveta, uzeo je… »
Čeka nas teniski spektakl u Haleu: Polufinale koje su svi sa nestrpljenjem čekali

Čeka nas teniski spektakl u Haleu: Polufinale koje su svi sa nestrpljenjem čekali

Nova pre 25 minuta
Ljubitelje tenisa čeka prava poslastica u polufinalu turnira u Haleu – Aleksander Zverev i Danil Medvedev ukrstiće rekete u meču koji je teniski svet sa nestrpljenjem iščekivao! Nemački as Zverev plasirao se među četiri najbolja pobedom nad Flaviom… »
Proslavljeni Hrvat novi trener skopskog Vardara

Proslavljeni Hrvat novi trener skopskog Vardara

Sport klub pre 30 minuta
Bivši hrvatski rukometaš Ivan Čupić novi je trener skopskog Vardara, objavljeno je u petak. NAJČITANIJE NA SPORT KLUBU Željko Obradović se ne vraća na klupu Partizana „Nikome nećemo da dozvolimo da se iživljava nad Mornarom“ Vlade Divac operisan posle… »
Nestvaran podatak! Sineru se ovo nije dogodilo 673 dana, poslednji put je krivac bio Srbin!

Nestvaran podatak! Sineru se ovo nije dogodilo 673 dana, poslednji put je krivac bio Srbin!

Kurir pre 40 minuta
Sinera je eliminisao Aleksander Bublik, Kazahstanac koji je 45. na svetu. Ono što dodatno izdvaja ovaj poraz jeste činjenica da je Siner prethodni put izgubio od nekoga ko nije u najboljih 20 još u avgustu 2023. godine. Tada ga je na mastersu u… »
Hale: Zverev izbacio Kobolija, u polufinalu protiv Medvedeva

Hale: Zverev izbacio Kobolija, u polufinalu protiv Medvedeva

Sport klub pre 1 sat
Aleksander Zverev drugi je polufinalista ATP turnira u Haleu. NAJČITANIJE NA SPORT KLUBU Željko Obradović se ne vraća na klupu Partizana „Nikome nećemo da dozvolimo da se iživljava nad Mornarom“ Vlade Divac operisan posle saobraćajne nesreće u Crnoj Gori… »
Zverev opet bolji od Kobolija

Zverev opet bolji od Kobolija

B92 pre 45 minuta
Nemački teniser Saša Zverev bio je bolji od Flavija Kobolija u četvrtfinalu turnira u Haleu. Zverev je slavio rezultatom 6:4, 7:6 (6), posle jednog časa i 43 minuta igre. Saša je uspeo da pobedi Kobolija kao i nedavno na Rolan Garosu, maksimalnim… »
Medvedev u polufinalu turnira u Haleu

Medvedev u polufinalu turnira u Haleu

Sportski žurnal pre 1 sat
Čeka pobednika duela Zverev - Koboli. Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Haleu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio 33. igrača sveta Amerikanca Aleksa Mikelsena posle dva seta, 6:4, 6:3. Meč je trajao sat i 26 minuta… »
Još dva koraka do trofeja: Danil Medvedev bolji od Amerikanca za polufinale Halea

Još dva koraka do trofeja: Danil Medvedev bolji od Amerikanca za polufinale Halea

Večernje novosti pre 2 sata
RUSKI teniser Danil Medvedev ne igra dobro ove godine, ali u ovom delu sezone igra kvalitetno. On se plasirao u polufinale turnira u Haleu, pošto je pobedio Aleksa Mikelsena sa 6:4, 6:3. FOTO: Profimedia Trenutno 11. igrač sveta je već u drugom gemu… »
Medvedev rutinski do polufinala! Rus bez problema slomio Amerikanca

Medvedev rutinski do polufinala! Rus bez problema slomio Amerikanca

Kurir pre 2 sata
Medvedev je u četvrtfinalu pobedio 33. igrača sveta Amerikanca Aleksa Mikelsena posle dva seta, 6:4, 6:3. Meč je trajao sat i 26 minuta. Medvedev, 11. igrač sveta, uzeo je dva puta servis američkom teniseru, dok Mikelsen nije osvojio nijedan brejk. Ruski… »
Rutina Medvedeva za polufinale Halea

Rutina Medvedeva za polufinale Halea

B92 pre 3 sata
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Haleu. Relativno lako je izašao na kraj sa Amerikancem Aleksom Mikelsenom – 6:4, 6:3. Medvedev je i drugi put ove godine preskočio Mikelsena, koji mu je u Indijan Velsu predao susret. Danil… »
Zverev usred gema odjurio u svlačionicu VIDEO

Zverev usred gema odjurio u svlačionicu VIDEO

B92 pre 2 sata
Nemački teniser Saša Zverev morao je usred drugog gema četvrtfinalnog meča Halea protiv Flavija Kobolija da ode u svlačionicu. Zverev je napravio brejk u uvodnom gemu, da bi u narednom spasao tri brejk šanse, pre nego što se uhvatio za stomak i napustio… »
Sineru se ovo desilo posle 673 dana - tada je Lajović bio koban

Sineru se ovo desilo posle 673 dana - tada je Lajović bio koban

B92 pre 4 sati
Italijanski teniser Janik Siner u poslednje vreme baš, baš retko gubi u mečevima kad je apsolutni favorit. Prvi igrač planete je eliminisan u osmini finala Halea, gde ga je savladao Aleksander Bublik. Ovo je bio prvi poraz Sinera od nekog igrača van Top… »
Bivši Rus nadigrao Sinera, pa poručio: Sredio sam ga, momci!

Bivši Rus nadigrao Sinera, pa poručio: Sredio sam ga, momci!

Sputnik pre 5 sati
Bivši Rus Aleksander Bublik napravio je senzaciju godine i sa 3:6, 6:3, 6:4 neočekivano savladao aktuelnog šampiona US Opena i Australijan opena Janika Sinera u osmini finala Halea. Posle meča je bio raspoložen, a stigao je i da se našali. Na društvenim… »
Bublik: "Ne znam kako sam pobedio Sinera"

Bublik: "Ne znam kako sam pobedio Sinera"

B92 pre 5 sati
Kazahstanski teniser Aleksander Bublik ne zna ni sâm koji je recept za pobedu protiv Janika Sinera. Bublik je savladao prvog igrača sveta posle preokreta u osmini finala Halea – 3:6, 6:3, 6:4. "Ne znam. Dobro sam servirao. Trudio sam se da budem čvrst… »
Napravio senzaciju, srušio Janika Sinera, pa objasnio kako mu je to pošlo za rukom: "Pokušavao sam da budem pribran, nisam…

Napravio senzaciju, srušio Janika Sinera, pa objasnio kako mu je to pošlo za rukom: "Pokušavao sam da budem pribran, nisam…

Kurir pre 5 sati
Prvoklasna senzacija desila se u Haleu gde je Aleksander Bublik u drugom kolu eliminisao Janika Sinera (3:6, 6:3, 6:4). Posle meča, Bublik je otvorio dušu i otkrio kako se oseća zbog toga što je jedini uz Karlosa Alkaraza pobedio Janika Sinera od avgusta… »
Ovaj podatak otkriva tenisku senzaciju godine: Siner doživeo poraz kakav dugo nije, a rival napisao urnebesnu poruku

Ovaj podatak otkriva tenisku senzaciju godine: Siner doživeo poraz kakav dugo nije, a rival napisao urnebesnu poruku

Nova pre 6 sati
Janik Siner je imao neverovatnih godinu dana, nizao je pobedu za pobedom, a u tome je mogao da ga spreči samo jedan jedini čovek. Sve do četvrtka, onda se pojavio još jedan. Aleksander Bublik je napravio senzaciju godine i sa 3:6, 6:3, 6:4 neočekivano… »
"Nikad se neće pomiriti sa tim": Janik Siner ne može da zaboravi poraz od Alkaraza na Rolan Garosu

"Nikad se neće pomiriti sa tim": Janik Siner ne može da zaboravi poraz od Alkaraza na Rolan Garosu

Večernje novosti pre 5 sati
JANIK Siner još uvek ne može da preboli poraz u finalu Rolan Garosa od Karlosa Alkaraza. FOTO: Tanjug/AP Španac je trijumfovao iako je gubio sa 0:2 u setovima, a uspeo je u četvrtom da spase tri vezane meč lopte. Trener italijanskog tenisera, Daren… »
Od "skoro sam ga dobio" do "ljudi, pobedio sam ga" - za 14 dana

Od "skoro sam ga dobio" do "ljudi, pobedio sam ga" - za 14 dana

B92 pre 6 sati
Kazahstanski teniser Aleksander Bublik napravio je veliko iznenađenje, pošto je eliminisao prvog tenisera ssveta Janika Sinera. Bublik je savladao Janika Sinera u osmini finala turnira u Haleu posle preokreta, nakon dva sata igre i tri seta – 3:6, 6:3… »
"Siner se nikad neće pomiriti sa porazom u finalu Rolan Garosa"

"Siner se nikad neće pomiriti sa porazom u finalu Rolan Garosa"

B92 pre 6 sati
Daren Kejhil, trener Janika Sinera, kaže da je Italijanu poraz u finalu Rolan Garosa baš teško pao. Sinera je u meču za trofej u Parizu pobedio Karlos Alkaras, tako što je u četvrtom setu spasao tri vezane meč lopte. "Nije bilo šta da se kaže. Posle… »
Napravio senzaciju i eliminisao Janika Sinera, pa sve raspametio komentarom: "Imam ga, momci..."

Napravio senzaciju i eliminisao Janika Sinera, pa sve raspametio komentarom: "Imam ga, momci..."

Telegraf pre 6 sati
Kazahstanski teniser Aleksander Bublik napravio je senzaciju u drugom kolu Halea, pošto je savladao prvog tenisera sveta Janika Sinera sa 3:6, 6:3, 6:4. Posle meča, Bublik je govorio o tome što je postao prvi teniser, osim Karlosa Alkaraza, koji je… »
Bublik: Nisam verovao da mogu da pobedim Sinera

Bublik: Nisam verovao da mogu da pobedim Sinera

Sport klub pre 8 sati
Godinama teniser sa etiketom da može mnogo više nego što postiže, Aleksander Bublik kao da je rešio da konačno dokaže svoj potencijal. Na Rolan Garosu se plasirao u svoje prvo četvrtfinale na gren slemovima, juče je u Haleu savladao Janika Sinera u veoma… »
Siner ipak nije mašina: Teško je igrati posle poraza na RG

Siner ipak nije mašina: Teško je igrati posle poraza na RG

Sport klub pre 9 sati
Prvi poraz Janika Sinera pre finala nekog turnira još od početka avgusta. Tada je u Montrealu u četvrtfinalu bio eliminisan od Andreja Rubljova, sada je tačku na njegovo učešće stavio Aleksander Bublik u drugom kolu u Haleu. U međuvremenu fantastična… »
Janik Siner izgubio u Haleu

Janik Siner izgubio u Haleu

Danas pre 15 sati
Italijanski teniser i prvi reket sveta Janik Siner izgubio je sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4) od Aleksandera Bublika u osmini finala turnira u Haleu (Nemačka). Siner je osvojio prvi set sa 6:3, a budući da je Kazahstanca vrlo lako sa 3:0 pobedio na Rolan Garosu… »

Vesti dana »