Povezane vesti
Sveštenik se umešao u skandal bake praseta Javno se obratio jutjuberu i njegovoj bivšoj devojci: "Tretiraj je kao bolesnu…
Alo pre 1 sat
Baka Prase je u lajvu priznao da ga je otac Nenad Ilić, koji je inače sveštenik, molio da prestane da proziva Anju. Sveštenik Nenad Ilić, otac poznatog jutjubera Bogdana, umešao se u internet sukob sina, poznatijeg kao Baka Prase i njegove bivše devojke… »
"Obuzelo ga je zlo, kaže da mora da me masakrira" Bivša devojka Bake Praseta otkrila jezive detalje!
Alo pre 49 minuta
Sada se javno zahvalila devojci, koja je otkrila da iza svih pretećih poruka za koje jutjuber optužuje svoju bivšu devojku stoji upravo ona. Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, koja je već neko vreme na meti napada bivšeg dečka… »
"Prenela mi je Hlamidiju": Baka Prase nastavlja da optužuje, pomenuo i 10.000 evra: Rat se nastavlja
Telegraf pre 2 sata
Jutjuber Baka Prase, izneo je skandalozne tvrdnje o devojci koja je na Tik Toku priznala da je ona slala poruke njegovoj sadašnjoj devojci sa lažnog profila jer ju je ostavio u dugovima, te da influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla nema… »
"Prenela mi je hlamidiju, dao sam joj 10.000 evra" Baka Prase uzvratio bivšoj, izneo niz optužbi na njen račun:Tražila mi je…
Kurir pre 3 sata
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izneo je skandalozne tvrdnje o devojci koja je na Tik Toku priznala da je ona slala poruke njegovoj sadašnjoj devojci sa lažnog profila jer ju je ostavio u dugovima, te da influenserka Anja Blagojević… »
"Prenela mi je hlamidiju": Baka Prase zaprepastio optužbama na račun bivše devojke: "Dao sam joj 10.000 evra"
Blic pre 3 sata
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izneo je skandalozne tvrdnje o devojci koja je na Tik Toku priznala da je ona slala poruke njegovoj sadašnjoj devojci sa lažnog profila jer ju je ostavio u dugovima, te da influenserka Anja Blagojević… »
"Da me masakrira i ukopa" Anja objavljuje jezive detalje sukoba sa Bogdanom: "Preti devojci koja je..."
Telegraf pre 4 sati
Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, danima unazad je u centru pažnje javnosti zbog javnog sukoba sa svojim bivšim dečkom jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, Baka Prase je izneo tvrdnje da njegova bivša devojka… »
"Kaže da mora da me masakrira i ukopa": Anja Bla iznela jezive detalje sukoba sa Bakom Prasetom: "Preti devojci koja je iznela…
Blic pre 4 sati
Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, danima unazad je u centru pažnje javnosti zbog javnog sukoba sa svojim bivšim dečkom jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, Baka Prase je izneo tvrdnje da njegova bivša devojka… »
"Kaže da mora da me masakrira i ukopa" Anja Bla otkrila nove jezive detalje sukoba sa Baka Prasetom: Obuzelo ga je zlo, sad…
Kurir pre 6 sati
Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, koja je već neko vreme na meti napada bivšeg dečka, jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, javno se zahvalila devojci, koja se na TikToku predstavlja ka "diasknnyy", a koja je objavila da… »
Sveštenik se umešao u sukob Baka praseta i Anje Bla! Jutjuber prepričao razgovor sa svojim ocem: Ona je bolesna... Evo šta mu…
Kurir pre 8 sati
Sveštenik Nenad Ilić, umešao se u žestoki sukob između sina jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i njegove bivše devojke Anje Blagojević, poznatija kao Anja Bla. Naime, sukob između njih dvoje počeo je u onom momentu kada je on izneo… »
Sveštenik se umešao u dramu Bake Praseta i Anje Bla: Bogdanov otac reagovao, ovo ga je zamolio
Telegraf pre 8 sati
Sveštenik Nenad Ilić, umešao se u žestoki sukob između sina jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i njegove bivše devojke Anje Blagojević, poznatija kao Anja Bla. Naime, sukob između jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i… »
Sveštenik se umešao u sukob bake praseta i Anje: Jutjuberov otac hitno reagovao zbog skandala: "Ona je bolesna osoba, treba…
Blic pre 8 sati
Sveštenik Nenad Ilić, umešao se u žestoki sukob između sina jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i njegove bivše devojke Anje Blagojević, poznatija kao Anja Bla. Naime, sukob između jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i… »
"Sram je bilo" Baka Prase umešao i Zorannah u rat sa Anjom Bla, objavio njihovu privatnu prepisku i šokirao sve (foto)
Alo pre 17 sati
Jutjuber je nakon šokantntnih tvrdnji na račun bivše devojke, tokom lajva odlučio da pokaže prepisku sa Zorannah. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, neprestano otkriva šokantne detalje iz njegove veze sa influenserkom Anjom Blagojević… »
Barbi Afrika o baki prasetu i anji Bla: Evo u kakvim je odnosima sa Bogdanom: "Nikad nije rekao ni jednu ružnu reč o meni"…
Blic pre 19 sati
Sukob između jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i influenserke Anje Bla, poznatije kao Anja Blagojević, počeo je u onom momentu kada je on izneo šokantne tvrdnje, da njegova bivša porukama uznemirava njegovu sadašnju devojku. Naime… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Novi članovi Odbora direktora NIS-a: Irena Vujović i Milan Đurić, sa funkcije odlazi Danica Drašković
Insajder pre 24 minutajoš 21 povezana