Повезане вести
Пријатељ открио шта је познати Србин радио 2 сата пре трагичне смрти: Жељко је свратио код мене на пиће и... (фото)
Курир 20.06.2025
Околности смрти још нису разјашњене, тело је послато на обдукцију. Академски сликар Жељко Драгићевић трагично је настрадао у 46. години на Дунаву, у београдском насељу Вишњица, а пријатељи и комшије имају за њега имају само… »
„Син ме је пробудио и рекао да су нашли Жељка мртвог“: Исповест пријатеља сликара који се утопио у Дунаву код Вишњице
Нова 20.06.2025
Академски сликар Жељко Драгићевић трагично је настрадао у 46. години на Дунаву, у београдском насељу Вишњица. Његово тело је полиција нашла на спруду на који је кобног поподнева, према речима блиског пријатеља, отишао са… »
"Нашли су Жељка: Мртвог!" Огласио се пријатељ сликара који се утопио у Вишњици: "Сликао је слику коју је мени требало да…
Блиц 20.06.2025
Академски сликар Жељко Драгићевић трагично је настрадао у 46. години на Дунаву, у београдском насељу Вишњица. Његово тело је полиција нашла на спруду на који је кобног поподнева, према речима блиског пријатеља, отишао са… »
Заједно са жељком Дунав је однео и део нас: Комшије настрадалог академског сликара Жељка Драгићевића у шоку после трагедије…
Курир 20.06.2025
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 18 минутајош 19 повезаних
Вучић: Исход преговора са САД о новој лиценци НИС-а у наредних 48 сати, Руси преговарају са три партнера
Морава инфо пре 1 сатјош 36 повезаних
(Видео) Нападнут пољски амбасадор у Русији! Група људи га опколила, пробали и да га ударе: Обезбеђење га једва увело у зграду
Блиц пре 38 минутајош 42 повезане
Група фирми купује руски удео у НИС?! Најближи договору са Русима енегетски гиганти са Блиског истока
Курир пре 1 сатјош 23 повезане