Povezane vesti
Prijatelj otkrio šta je poznati Srbin radio 2 sata pre tragične smrti: Željko je svratio kod mene na piće i... (foto)
Kurir 20.06.2025
Okolnosti smrti još nisu razjašnjene, telo je poslato na obdukciju. Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica, a prijatelji i komšije imaju za njega imaju samo reči hvale. Podsetimo… »
„Sin me je probudio i rekao da su našli Željka mrtvog“: Ispovest prijatelja slikara koji se utopio u Dunavu kod Višnjice
Nova 20.06.2025
Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica. Njegovo telo je policija našla na sprudu na koji je kobnog popodneva, prema rečima bliskog prijatelja, otišao sa četkicom i platnom kako bi… »
"Našli su Željka: Mrtvog!" Oglasio se prijatelj slikara koji se utopio u Višnjici: "Slikao je sliku koju je meni trebalo da…
Blic 20.06.2025
Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica. Njegovo telo je policija našla na sprudu na koji je kobnog popodneva, prema rečima bliskog prijatelja, otišao sa četkicom i platnom kako bi… »
Zajedno sa željkom Dunav je odneo i deo nas: Komšije nastradalog akademskog slikara Željka Dragićevića u šoku posle tragedije…
Kurir 20.06.2025
Vesti dana »
Britanski Centar za pomorske operacije: Iran otvorio vatru na tanker u Ormuskom moreuzu
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Haos zbog stajlinga snajke Karića u Monaku: Maša iskeširala tri puta više para od mlade Meline (foto)
Mondo pre 53 minutajoš 45 povezanih
Od najnovije blokade Ormuza izvršena najmanje tri napada na komercijalne brodove
RTV pre 13 minutajoš 31 povezana