Povezane vesti
Prijatelj otkrio šta je poznati Srbin radio 2 sata pre tragične smrti: Željko je svratio kod mene na piće i... (foto)
Kurir 20.06.2025
Okolnosti smrti još nisu razjašnjene, telo je poslato na obdukciju. Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica, a prijatelji i komšije imaju za njega imaju samo reči hvale. Podsetimo… »
„Sin me je probudio i rekao da su našli Željka mrtvog“: Ispovest prijatelja slikara koji se utopio u Dunavu kod Višnjice
Nova 20.06.2025
Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica. Njegovo telo je policija našla na sprudu na koji je kobnog popodneva, prema rečima bliskog prijatelja, otišao sa četkicom i platnom kako bi… »
"Našli su Željka: Mrtvog!" Oglasio se prijatelj slikara koji se utopio u Višnjici: "Slikao je sliku koju je meni trebalo da…
Blic 20.06.2025
Akademski slikar Željko Dragićević tragično je nastradao u 46. godini na Dunavu, u beogradskom naselju Višnjica. Njegovo telo je policija našla na sprudu na koji je kobnog popodneva, prema rečima bliskog prijatelja, otišao sa četkicom i platnom kako bi… »
Zajedno sa željkom Dunav je odneo i deo nas: Komšije nastradalog akademskog slikara Željka Dragićevića u šoku posle tragedije…
Kurir 20.06.2025
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Šta je Rale govorio o vezi sa Anom Nikolić? Planirali venčanje, a ona ga sada prijavila za nasilje
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

Vučić predstavio nove ekonomske mere: Niže cene hrane i kredita, popust na računima za struju
NIN pre 38 minutajoš 94 povezane

Stanje na putevima: Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih