Povezane vesti
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
Danas 20.06.2025
„Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Vesti dana »
SSP: Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Zadržan prilikom ulaska u BiH: Draško Stanivuković pušten iz pritvora
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih
Dodik: NATO agresija na SRJ i Srpsku je bila zločinačka namera prema Srbima
RTV pre 55 minutajoš 49 povezanih
Iran ismeva Trampa zbog predloga o zajedničkom upravljanju Moreuzom! Pogledajte fotografiju koju je Teheran objavio (video, foto)
Kurir pre 25 minutajoš 58 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 51 povezana