Povezane vesti
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
Danas 20.06.2025
„Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 4 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, uz koncentraciju ruskih snaga na istoku
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana