Povezane vesti
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Šebek: Nadam se da će studenti na Vidovdan objaviti naredni korak, mirna građanska neposlušnost logičan sled
Danas 20.06.2025
„Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
N1 Info 20.06.2025
"Od trenutka kad su studenti najavili skup za Vidovdan pa na dalje, režim upozorava na nasilje. Ovi protesti ulaze u sedmi mesec, ne znam ni za jedan slučaj da su studenti inicirali nasilje, ali znam za mnoge slučajave gde je nasilje stiglo ili od… »
Vesti dana »
Ministarstvo prosvete objavilo rešenja testa iz matematike na završnom ispitu
RTK pre 22 minutajoš 35 povezanih
Tramp na samitu G7 objavio da dogovor sa Iranom prelazi u drugu fazu, pa zapretio: "Ako pokušaju da naprave nuklearnu bombu, sručiću pakao na njih"
Nova pre 7 minutajoš 36 povezanih
Sutra sednica Skupštine, na dnevnom redu i izmene „Mrdićevih zakona“
Savremena politika pre 12 minutajoš 16 povezanih
Iranac proslavom gola izazvao haos! Amerika i internet gore zbog kontroverznog gesta - pogledajte šta je uradio! (video)
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane
Iran i Amerika dogovorili primirje: Teheranu 300 milijardi dolara odštete uz obavezu zaustavljanja nuklearnog programa
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana