Povezane vesti
'Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste', kaže Dragan Šolak
BBC News pre 19 minuta
Srpski biznismen Dragan Šolak dao je prvi intervju za BBC otkako je 2022. godine preuzeo klub. Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši… »
"Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste", kaže Dragan Šolak
NIN pre 9 sati
Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši rang, a dočekivao je i ispraćao pet trenera. Ali dok su padovi možda nadmašili uspone, Šolak je… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema ‘Svecima’ raste“, kaže Dragan Šolak
Danas pre 9 sati
Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši rang, a dočekivao je i ispraćao pet trenera. Ali dok su padovi možda nadmašili uspone, Šolak je… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste", kaže Dragan Šolak
Radio 021 pre 9 sati
Srpski biznismen Dragan Šolak dao je prvi intervju za BBC otkako je 2022. godine preuzeo klub. Rex Features Srpski biznismen Dragan Šolak kaže da nema nameru da prodaje većinski udeo u Sautemptonu, engleskom fuddbalskom klubu Srpski biznismen Dragan… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema ‘Svecima’ raste“, kaže Dragan Šolak
Južne vesti pre 9 sati
Rex Features Srpski biznismen Dragan Šolak kaže da nema nameru da prodaje većinski udeo u Sautemptonu, engleskom fuddbalskom klubu Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Putin žestoko! Gde kroči noga ruskog vojnika – to je naše, "prljava bomba" bi bila poslednja greška Kijeva
Pravda pre 14 minutajoš 17 povezanih

Delegacija EU: Srbiji uplaćeno 51,7 miliona evra povoljnih zajmova
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih

Manojlović: Provladin tabloid Informer pokušava da zastraši sudije, crta im mete
Novi magazin pre 4 minutajoš 48 povezanih

Apelacioni sud odbio žalbu odbrane, potvrdio prvostepenu presudu protiv Blažića i njegovog oca
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih