Povezane vesti
'Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste', kaže Dragan Šolak
BBC News 20.06.2025
Srpski biznismen Dragan Šolak dao je prvi intervju za BBC otkako je 2022. godine preuzeo klub. Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši… »
"Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste", kaže Dragan Šolak
NIN 20.06.2025
Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši rang, a dočekivao je i ispraćao pet trenera. Ali dok su padovi možda nadmašili uspone, Šolak je… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema ‘Svecima’ raste“, kaže Dragan Šolak
Južne vesti 20.06.2025
Rex Features Srpski biznismen Dragan Šolak kaže da nema nameru da prodaje većinski udeo u Sautemptonu, engleskom fuddbalskom klubu Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema ‘Svecima’ raste“, kaže Dragan Šolak
Danas 20.06.2025
Srpski biznismen Dragan Šolak je kao vlasnik Sautemptona do sada gledao kako mu klub dva puta ispada iz Premijer lige, jednom kako se vraća iz nižeg u najviši rang, a dočekivao je i ispraćao pet trenera. Ali dok su padovi možda nadmašili uspone, Šolak je… »
„Ne prodajem klub, moja ljubav prema 'Svecima' raste", kaže Dragan Šolak
Radio 021 20.06.2025
Srpski biznismen Dragan Šolak dao je prvi intervju za BBC otkako je 2022. godine preuzeo klub. Rex Features Srpski biznismen Dragan Šolak kaže da nema nameru da prodaje većinski udeo u Sautemptonu, engleskom fuddbalskom klubu Srpski biznismen Dragan… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Prosečna zarada 76.000, 41 odsto zaposlenih će da bude ispod minimalca“
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Vreme sutra: Oblačno sa kišom, popodne razvedravanje, temperatura do 17 stepeni
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih

Provalio u kuću i preduzeće – pa pao! Subotičanin posle dve provale završio u pritvoru, policija ga uhvatila sa plenom
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 9 minutajoš 37 povezanih

Blagojević: Motiv – nisam pobedio TSC otkako sam na klupi Partizana (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 43 povezane