Povezane vesti

Potvrđena prvostepena presuda protiv Uroša Blažića i njegovog oca

Potvrđena prvostepena presuda protiv Uroša Blažića i njegovog oca

Radio 021 pre 36 minuta
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića. Blažić je 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
Apelacioni sud potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca

Apelacioni sud potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca

Nedeljnik pre 1 sat
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića, koji je u 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
"Konačno izlaze iz hotela i idu u zatvor": Otac Nikole (15), najmlađe žrtve Uroša Blažića, za "Blic": "Moje dete ništa neće…

"Konačno izlaze iz hotela i idu u zatvor": Otac Nikole (15), najmlađe žrtve Uroša Blažića, za "Blic": "Moje dete ništa neće…

Blic pre 1 sat
"Više od dve godine čekamo na ovo", kaže u prvoj izjavi za "Blic" Dejan Milić, otac najmlađe žrtve masakra kod Mladenovca Nikole Milića (15), nakon što je presuda Urošu i Radiši Blažiću postala pravosnažna. On je na početku razgovora istakao da oni… »
"Izlaze konačno iz hotela i idu u zatvor!" Otac Nikole (15), najmlađe žrtve masakra u Mladenovcu, o potvrđenoj presudi Urošu…

"Izlaze konačno iz hotela i idu u zatvor!" Otac Nikole (15), najmlađe žrtve masakra u Mladenovcu, o potvrđenoj presudi Urošu…

Kurir pre 1 sat
"Više od dve godine čekamo na ovo", kaže u prvoj izjavi Dejan Milić, otac najmlađe žrtve masakra kod Mladenovca Nikole Milića (15), nakon što je presuda Urošu i Radiši Blažiću postala pravosnažna. On je istakao da oni zaslužuju više godina, ali da je ovo… »
Apelacioni sud odbio žalbu odbrane, potvrdio prvostepenu presudu protiv Blažića i njegovog oca

Apelacioni sud odbio žalbu odbrane, potvrdio prvostepenu presudu protiv Blažića i njegovog oca

Beta pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića, koji je u 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju

Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju

BBC News pre 2 sata
Ovaj 22-godišnjak priznao je da je u noći 4. maja 2023. ubio devetoro i ranio 12 mladih ljudi u selima Dubona i Malo Orašje, između Mladenovca i Smedereva. Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je… »

Radio sto plus pre 1 sat
Uroš Blažić je prvostepenom presudom Višeg suda u Smederevu osuđen na 20 godina zatvora zbog izvršenja krivičnih dela teško ubistvo, nedozvoljeno nošenje oružja, otimca i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, dok je Radiša Blažić takođe osuđen na 20… »

Danas pre 2 sata
Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca Radiše. Odlukom od 20. juna osuđeni su na po 20 godina zatvora. Uroš Blažić proglašen je… »

Južne vesti pre 2 sata
BBC Porodice žrtava podržali su i roditelji ubijene dece iz škole „Vladislav Ribnikar“ Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca… »
"Konačno će Uroš Blažić imati tretman kakav zaslužuje": Oglasio se otac Kristine i Milana Panića nakon presude

"Konačno će Uroš Blažić imati tretman kakav zaslužuje": Oglasio se otac Kristine i Milana Panića nakon presude

Telegraf pre 2 sata
Saša Panić, otac Kristine i Milana Panić koji su surovi ubijeni u masakru koji je počinio Uroš Blažić4. maja u selima Malo Orašje i Dubona oglasio se za "Blic" povodom pravosnažne presude ubici i njegovom ocu Radiši Blažiću. Saša Panić je kroz suze rekao… »
Urošu Blažiću potvrđena kazna od 20 godina za masovno ubistvo kod Mladenovca

Urošu Blažiću potvrđena kazna od 20 godina za masovno ubistvo kod Mladenovca

Vreme pre 3 sata
Masakr koji je 2023. godine potresao Srbiju dobio je pravosnažni epilog – Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je kaznu od 20 godina zatvora za Uroša Blažića, kao i za njegovog oca Radišu Blažića. Žalbe odbrane su odbijene kao neosnovane. Apelacioni sud u… »
Apelacioni sud potvrdio presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši

Apelacioni sud potvrdio presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši

Nova pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca, saopšteno je danas. Apelacioni sud u Beogradu, nakon… »
Potvrđene kazne: Uroš i Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina zatvora za masovno ubistvo kod Mladenovca

Potvrđene kazne: Uroš i Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina zatvora za masovno ubistvo kod Mladenovca

Serbian News Media pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu kojom su Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Sud je, odbijajući žalbe odbrane, potvrdio da je Uroš… »
Potvrđene presude za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju

Potvrđene presude za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju

Slobodna Evropa pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe branilaca okrivljenih i potvrdio prvostepenu presudu Urošu Blažiću, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva devet i ranjavanja 12 osoba u selima Malo Orašje i Dubona kod Beograda 4. maja… »
"Očekivala sam ovakvu odluku, ali ništa me ne može umiriti, ja nemam svoje dete pored sebe..." Prve reči majke Nemanje…

"Očekivala sam ovakvu odluku, ali ništa me ne može umiriti, ja nemam svoje dete pored sebe..." Prve reči majke Nemanje…

Kurir pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra kod Mladenovca. Tim povodom za Kurir se oglasila majka ubijenog Nemanje Stevanovića, Mirjana, kada je… »
"Izgubila sam svoje dete, ništa me ne može umiriti": Majka ubijenog Nemanje nakon odluke Apelacionog suda

"Izgubila sam svoje dete, ništa me ne može umiriti": Majka ubijenog Nemanje nakon odluke Apelacionog suda

Telegraf pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra kod Mladenovca. Tim povodom za Kurir se oglasila majka ubijenog Nemanje Stevanovića, Mirjana, kada je… »
"Kristina ima bolji odnos s mojom bivšom ženom od mene" Kristijan Golubović otkrio sve porodične tajne: Uspeo sam da se dva…

"Kristina ima bolji odnos s mojom bivšom ženom od mene" Kristijan Golubović otkrio sve porodične tajne: Uspeo sam da se dva…

Kurir pre 7 sati
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju "Farmeri", a sada je podelio svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da pobedim samog sebe. Utiske još… »
"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj": Kristijan Golubović iskreno o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao sam ih…

"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj": Kristijan Golubović iskreno o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao sam ih…

Blic pre 21 sat
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma" i osvojio prvu nagradu od 20.000 evra, a sada je sumirao prve izlaske po dolasku kući. Kristijana je u studiju sačekala supruga Kristina Spalević sa kojom ima dvoje dece, a sada kaže da planiraju još… »

Vesti dana »