Повезане вести

"Кристина има бољи однос с мојом бившом женом од мене" Кристијан Голубовић открио све породичне тајне: Успео сам да се два…

"Кристина има бољи однос с мојом бившом женом од мене" Кристијан Голубовић открио све породичне тајне: Успео сам да се два…

Курир 20.06.2025
У контакту су нон-стоп. Кристина помаже, носи, бира гардеробу за малу, шаље, каже Кристијан. Кристијан Голубовић тријумфовао је у ријалитију "Фармери", а сада је поделио своје утиске. Како је рекао, и даље није свестан да више… »
"Излазе коначно из хотела и иду у затвор!" Отац Николе (15), најмлађе жртве масакра у Младеновцу, о потврђеној пресуди Урошу…

"Излазе коначно из хотела и иду у затвор!" Отац Николе (15), најмлађе жртве масакра у Младеновцу, о потврђеној пресуди Урошу…

Курир 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. "Више од две године чекамо на ово", каже у првој изјави Дејан… »
За масовна убиства у селима код Младеновца 20 година робије

За масовна убиства у селима код Младеновца 20 година робије

Мој Нови Сад 20.06.2025
Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио Уроша Блажића на казну затвора од 20 година јер је 4. маја 2023. године у селима код Младеновца убио девет и ранио 12 особа. Истом пресудом је његов отац Радиша Блажић правоснажно… »
Потврђена првостепена пресуда против Уроша Блажића и његовог оца

Потврђена првостепена пресуда против Уроша Блажића и његовог оца

Радио 021 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића. Блажић је 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
Апелациони суд потврдио првостепену пресуду против Уроша Блажића и његовог оца

Апелациони суд потврдио првостепену пресуду против Уроша Блажића и његовог оца

Недељник 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића, који је у 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
"Коначно излазе из хотела и иду у затвор": Отац Николе (15), најмлађе жртве Уроша Блажића, за "Блиц": "Моје дете ништа неће…

"Коначно излазе из хотела и иду у затвор": Отац Николе (15), најмлађе жртве Уроша Блажића, за "Блиц": "Моје дете ништа неће…

Блиц 20.06.2025
"Више од две године чекамо на ово", каже у првој изјави за "Блиц" Дејан Милић, отац најмлађе жртве масакра код Младеновца Николе Милића (15), након што је пресуда Урошу и Радиши Блажићу постала правоснажна. Он је на почетку… »
Апелациони суд одбио жалбу одбране, потврдио првостепену пресуду против Блажића и његовог оца

Апелациони суд одбио жалбу одбране, потврдио првостепену пресуду против Блажића и његовог оца

Бета 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића, који је у 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
Потврђена пресуда Урошу Блажићу на 20 година затвора за масакр у Дубони и Малом Орашју

Потврђена пресуда Урошу Блажићу на 20 година затвора за масакр у Дубони и Малом Орашју

BBC News 20.06.2025
Овај 22-годишњак признао је да је у ноћи 4. маја 2023. убио деветоро и ранио 12 младих људи у селима Дубона и Мало Орашје, између Младеновца и Смедерева. После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима… »

Радио сто плус 20.06.2025
Урош Блажић је првостепеном пресудом Вишег суда у Смедереву осуђен на 20 година затвора због извршења кривичних дела тешко убиство, недозвољено ношење оружја, отимца и неовлашћено коришћење туђег возила, док је Радиша Блажић… »

Јужне вести 20.06.2025
ББЦ Породице жртава подржали су и родитељи убијене деце из школе „Владислав Рибникар“ После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима, Апелациони суд у Београду је потврдио првостепену пресуду против Уроша… »

Данас 20.06.2025
После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима, Апелациони суд у Београду је потврдио првостепену пресуду против Уроша Блажића и његовог оца Радише. Одлуком од 20. јуна осуђени су на по 20 година затвора… »
"Коначно ће Урош Блажић имати третман какав заслужује": Огласио се отац Кристине и Милана Панића након пресуде

"Коначно ће Урош Блажић имати третман какав заслужује": Огласио се отац Кристине и Милана Панића након пресуде

Телеграф 20.06.2025
Саша Панић, отац Кристине и Милана Панић који су сурови убијени у масакру који је починио Урош Блажић4. маја у селима Мало Орашје и Дубона огласио се за "Блиц" поводом правоснажне пресуде убици и његовом оцу Радиши Блажићу. Саша… »
Апелациони суд потврдио пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши

Апелациони суд потврдио пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши

Нова 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу којом су осуђени на по 20 година затвора због масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца, саопштено је данас. Апелациони… »
Урошу Блажићу потврђена казна од 20 година за масовно убиство код Младеновца

Урошу Блажићу потврђена казна од 20 година за масовно убиство код Младеновца

Време 20.06.2025
Масакр који је 2023. године потресао Србију добио је правоснажни епилог – Апелациони суд у Београду потврдио је казну од 20 година затвора за Уроша Блажића, као и за његовог оца Радишу Блажића. Жалбе одбране су одбијене као… »
Потврђене казне: Урош и Радиша Блажић осуђени на по 20 година затвора за масовно убиство код Младеновца

Потврђене казне: Урош и Радиша Блажић осуђени на по 20 година затвора за масовно убиство код Младеновца

Сербиан Невс Медиа 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду којом су Урош Блажић и његов отац Радиша Блажић осуђени на по 20 година затвора због масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца. Суд је, одбијајући жалбе одбране… »
Потврђене пресуде за масовна убиства у Дубони и Малом Орашју

Потврђене пресуде за масовна убиства у Дубони и Малом Орашју

Слободна Европа 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе бранилаца окривљених и потврдио првостепену пресуду Урошу Блажићу, који је осуђен на 20 година затвора због убиства девет и рањавања 12 особа у селима Мало Орашје и… »
"Очекивала сам овакву одлуку, али ништа ме не може умирити, ја немам своје дете поред себе..." Прве речи мајке Немање…

"Очекивала сам овакву одлуку, али ништа ме не може умирити, ја немам своје дете поред себе..." Прве речи мајке Немање…

Курир 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. Тим поводом за Курир се огласила мајка убијеног Немање… »
"Изгубила сам своје дете, ништа ме не може умирити": Мајка убијеног Немање након одлуке Апелационог суда

"Изгубила сам своје дете, ништа ме не може умирити": Мајка убијеног Немање након одлуке Апелационог суда

Телеграф 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. Тим поводом за Курир се огласила мајка убијеног Немање… »
"Ивана је фина, са кристином сам више пријатељ": Кристијан Голубовић искрено о браку и односу са бившом женом: "Звао сам их…

"Ивана је фина, са кристином сам више пријатељ": Кристијан Голубовић искрено о браку и односу са бившом женом: "Звао сам их…

Блиц 19.06.2025
Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фарма" и освојио прву награду од 20.000 евра, а сада је сумирао прве изласке по доласку кући. Кристијана је у студију сачекала супруга Кристина Спалевић са којом има двоје деце, а сада… »

Вести дана »