Povezane vesti
Potvrđena prvostepena presuda protiv Uroša Blažića i njegovog oca
Radio 021 pre 36 minuta
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića. Blažić je 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
Apelacioni sud potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca
Nedeljnik pre 1 sat
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića, koji je u 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
"Konačno izlaze iz hotela i idu u zatvor": Otac Nikole (15), najmlađe žrtve Uroša Blažića, za "Blic": "Moje dete ništa neće…
Blic pre 1 sat
"Više od dve godine čekamo na ovo", kaže u prvoj izjavi za "Blic" Dejan Milić, otac najmlađe žrtve masakra kod Mladenovca Nikole Milića (15), nakon što je presuda Urošu i Radiši Blažiću postala pravosnažna. On je na početku razgovora istakao da oni… »
"Izlaze konačno iz hotela i idu u zatvor!" Otac Nikole (15), najmlađe žrtve masakra u Mladenovcu, o potvrđenoj presudi Urošu…
Kurir pre 1 sat
"Više od dve godine čekamo na ovo", kaže u prvoj izjavi Dejan Milić, otac najmlađe žrtve masakra kod Mladenovca Nikole Milića (15), nakon što je presuda Urošu i Radiši Blažiću postala pravosnažna. On je istakao da oni zaslužuju više godina, ali da je ovo… »
Apelacioni sud odbio žalbu odbrane, potvrdio prvostepenu presudu protiv Blažića i njegovog oca
Beta pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe odbrane Uroša Blažića, koji je u 4. maja 2023. godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba, čime je potvrdio prvostepenu presudu protiv njega i njegovog oca Radiše, saopšteno… »
Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 2 sata
Ovaj 22-godišnjak priznao je da je u noći 4. maja 2023. ubio devetoro i ranio 12 mladih ljudi u selima Dubona i Malo Orašje, između Mladenovca i Smedereva. Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je… »
Apelacioni sud odbio žalbu odbrane, potvrdio prvostepenu presudu protiv Blažića i njegovog oca
Radio sto plus pre 1 sat
Uroš Blažić je prvostepenom presudom Višeg suda u Smederevu osuđen na 20 godina zatvora zbog izvršenja krivičnih dela teško ubistvo, nedozvoljeno nošenje oružja, otimca i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, dok je Radiša Blažić takođe osuđen na 20… »
Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
Danas pre 2 sata
Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca Radiše. Odlukom od 20. juna osuđeni su na po 20 godina zatvora. Uroš Blažić proglašen je… »
Južne vesti pre 2 sata
BBC Porodice žrtava podržali su i roditelji ubijene dece iz škole „Vladislav Ribnikar“ Posle više od dve godine od masovnog zločina u mladenovačkim selima, Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio prvostepenu presudu protiv Uroša Blažića i njegovog oca… »
"Konačno će Uroš Blažić imati tretman kakav zaslužuje": Oglasio se otac Kristine i Milana Panića nakon presude
Telegraf pre 2 sata
Saša Panić, otac Kristine i Milana Panić koji su surovi ubijeni u masakru koji je počinio Uroš Blažić4. maja u selima Malo Orašje i Dubona oglasio se za "Blic" povodom pravosnažne presude ubici i njegovom ocu Radiši Blažiću. Saša Panić je kroz suze rekao… »
Urošu Blažiću potvrđena kazna od 20 godina za masovno ubistvo kod Mladenovca
Vreme pre 3 sata
Masakr koji je 2023. godine potresao Srbiju dobio je pravosnažni epilog – Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je kaznu od 20 godina zatvora za Uroša Blažića, kao i za njegovog oca Radišu Blažića. Žalbe odbrane su odbijene kao neosnovane. Apelacioni sud u… »
Apelacioni sud potvrdio presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši
Nova pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca, saopšteno je danas. Apelacioni sud u Beogradu, nakon… »
Potvrđene kazne: Uroš i Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina zatvora za masovno ubistvo kod Mladenovca
Serbian News Media pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu kojom su Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Sud je, odbijajući žalbe odbrane, potvrdio da je Uroš… »
Potvrđene presude za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju
Slobodna Evropa pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane žalbe branilaca okrivljenih i potvrdio prvostepenu presudu Urošu Blažiću, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva devet i ranjavanja 12 osoba u selima Malo Orašje i Dubona kod Beograda 4. maja… »
"Očekivala sam ovakvu odluku, ali ništa me ne može umiriti, ja nemam svoje dete pored sebe..." Prve reči majke Nemanje…
Kurir pre 3 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra kod Mladenovca. Tim povodom za Kurir se oglasila majka ubijenog Nemanje Stevanovića, Mirjana, kada je… »
"Izgubila sam svoje dete, ništa me ne može umiriti": Majka ubijenog Nemanje nakon odluke Apelacionog suda
Telegraf pre 2 sata
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra kod Mladenovca. Tim povodom za Kurir se oglasila majka ubijenog Nemanje Stevanovića, Mirjana, kada je… »
"Kristina ima bolji odnos s mojom bivšom ženom od mene" Kristijan Golubović otkrio sve porodične tajne: Uspeo sam da se dva…
Kurir pre 7 sati
Kristijan Golubović trijumfovao je u rijalitiju "Farmeri", a sada je podelio svoje utiske. Kako je rekao, i dalje nije svestan da više nije na imanju, već kod kuće. - Uspeo sam da ukrotim svoj karakter u mnogo slučajeva, da pobedim samog sebe. Utiske još… »
"Ivana je fina, sa kristinom sam više prijatelj": Kristijan Golubović iskreno o braku i odnosu sa bivšom ženom: "Zvao sam ih…
Blic pre 21 sat
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma" i osvojio prvu nagradu od 20.000 evra, a sada je sumirao prve izlaske po dolasku kući. Kristijana je u studiju sačekala supruga Kristina Spalević sa kojom ima dvoje dece, a sada kaže da planiraju još… »
Vesti dana »

NIS podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 2 satajoš 23 povezane

SRCE, ZLF i Kreni-Promeni osudili pisanje Informera o sudijama iz Užica
N1 Info pre 16 minutajoš 48 povezanih

BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih