Повезане вести
"Кристина има бољи однос с мојом бившом женом од мене" Кристијан Голубовић открио све породичне тајне: Успео сам да се два…
Курир 20.06.2025
У контакту су нон-стоп. Кристина помаже, носи, бира гардеробу за малу, шаље, каже Кристијан. Кристијан Голубовић тријумфовао је у ријалитију "Фармери", а сада је поделио своје утиске. Како је рекао, и даље није свестан да више… »
"Излазе коначно из хотела и иду у затвор!" Отац Николе (15), најмлађе жртве масакра у Младеновцу, о потврђеној пресуди Урошу…
Курир 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. "Више од две године чекамо на ово", каже у првој изјави Дејан… »
За масовна убиства у селима код Младеновца 20 година робије
Мој Нови Сад 20.06.2025
Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио Уроша Блажића на казну затвора од 20 година јер је 4. маја 2023. године у селима код Младеновца убио девет и ранио 12 особа. Истом пресудом је његов отац Радиша Блажић правоснажно… »
Потврђена првостепена пресуда против Уроша Блажића и његовог оца
Радио 021 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића. Блажић је 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
Апелациони суд потврдио првостепену пресуду против Уроша Блажића и његовог оца
Недељник 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића, који је у 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
"Коначно излазе из хотела и иду у затвор": Отац Николе (15), најмлађе жртве Уроша Блажића, за "Блиц": "Моје дете ништа неће…
Блиц 20.06.2025
"Више од две године чекамо на ово", каже у првој изјави за "Блиц" Дејан Милић, отац најмлађе жртве масакра код Младеновца Николе Милића (15), након што је пресуда Урошу и Радиши Блажићу постала правоснажна. Он је на почетку… »
Апелациони суд одбио жалбу одбране, потврдио првостепену пресуду против Блажића и његовог оца
Бета 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе одбране Уроша Блажића, који је у 4. маја 2023. године у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, а ранио 12 особа, чиме је потврдио првостепену пресуду против њега и… »
Потврђена пресуда Урошу Блажићу на 20 година затвора за масакр у Дубони и Малом Орашју
BBC News 20.06.2025
Овај 22-годишњак признао је да је у ноћи 4. маја 2023. убио деветоро и ранио 12 младих људи у селима Дубона и Мало Орашје, између Младеновца и Смедерева. После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима… »
Апелациони суд одбио жалбу одбране, потврдио првостепену пресуду против Блажића и његовог оца
Радио сто плус 20.06.2025
Урош Блажић је првостепеном пресудом Вишег суда у Смедереву осуђен на 20 година затвора због извршења кривичних дела тешко убиство, недозвољено ношење оружја, отимца и неовлашћено коришћење туђег возила, док је Радиша Блажић… »
Потврђена пресуда Урошу Блажићу на 20 година затвора за масакр у Дубони и Малом Орашју
Јужне вести 20.06.2025
ББЦ Породице жртава подржали су и родитељи убијене деце из школе „Владислав Рибникар“ После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима, Апелациони суд у Београду је потврдио првостепену пресуду против Уроша… »
Данас 20.06.2025
После више од две године од масовног злочина у младеновачким селима, Апелациони суд у Београду је потврдио првостепену пресуду против Уроша Блажића и његовог оца Радише. Одлуком од 20. јуна осуђени су на по 20 година затвора… »
"Коначно ће Урош Блажић имати третман какав заслужује": Огласио се отац Кристине и Милана Панића након пресуде
Телеграф 20.06.2025
Саша Панић, отац Кристине и Милана Панић који су сурови убијени у масакру који је починио Урош Блажић4. маја у селима Мало Орашје и Дубона огласио се за "Блиц" поводом правоснажне пресуде убици и његовом оцу Радиши Блажићу. Саша… »
Апелациони суд потврдио пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши
Нова 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу којом су осуђени на по 20 година затвора због масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца, саопштено је данас. Апелациони… »
Урошу Блажићу потврђена казна од 20 година за масовно убиство код Младеновца
Време 20.06.2025
Масакр који је 2023. године потресао Србију добио је правоснажни епилог – Апелациони суд у Београду потврдио је казну од 20 година затвора за Уроша Блажића, као и за његовог оца Радишу Блажића. Жалбе одбране су одбијене као… »
Потврђене казне: Урош и Радиша Блажић осуђени на по 20 година затвора за масовно убиство код Младеновца
Сербиан Невс Медиа 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду којом су Урош Блажић и његов отац Радиша Блажић осуђени на по 20 година затвора због масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца. Суд је, одбијајући жалбе одбране… »
Потврђене пресуде за масовна убиства у Дубони и Малом Орашју
Слободна Европа 20.06.2025
Апелациони суд у Београду одбио је као неосноване жалбе бранилаца окривљених и потврдио првостепену пресуду Урошу Блажићу, који је осуђен на 20 година затвора због убиства девет и рањавања 12 особа у селима Мало Орашје и… »
"Очекивала сам овакву одлуку, али ништа ме не може умирити, ја немам своје дете поред себе..." Прве речи мајке Немање…
Курир 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. Тим поводом за Курир се огласила мајка убијеног Немање… »
"Изгубила сам своје дете, ништа ме не може умирити": Мајка убијеног Немање након одлуке Апелационог суда
Телеграф 20.06.2025
Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду масовном убици Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши којом су осуђени на по 20 година затвора због масакра код Младеновца. Тим поводом за Курир се огласила мајка убијеног Немање… »
"Ивана је фина, са кристином сам више пријатељ": Кристијан Голубовић искрено о браку и односу са бившом женом: "Звао сам их…
Блиц 19.06.2025
Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фарма" и освојио прву награду од 20.000 евра, а сада је сумирао прве изласке по доласку кући. Кристијана је у студију сачекала супруга Кристина Спалевић са којом има двоје деце, а сада… »
Вести дана »
Једно лице приведено: Огласио се МУП после двоструког убиства код Бабушнице
Курир пре 4 сатијош 12 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана