Povezane vesti
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
Euronews 20.06.2025
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: 5 puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
B92 20.06.2025
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA. Iza… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
Politika 20.06.2025
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Javnom slušanju o biračkom spisku u Novom Sadu nisu prisustvovali predstavnici opozicije
Danas 20.06.2025
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku „ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
RTV 20.06.2025
NOVI SAD - U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo… »
Mrdić: Pet puta sam menjao zakon da uskladim predlog sa CRTA i preporukama ODIHR
NIN 20.06.2025
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Telegraf 20.06.2025
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
N1 Info 20.06.2025
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Radio sto plus 20.06.2025
Taj pokret je u saopštenju ocenio da Radna grupa koju su formirale proevropske stranke, na prvom mestu vladajuća većina oko Srpske napredne stranke (SNS) i njima bliski politički akteri, kao i proevropska opozicija, nastoji da sprovede preporuke ODIHR-a… »
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Beta 20.06.2025
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv -… »
Mi, snaga naroda protiv stranog mešanja u izbore u Srbiji preko biračkog spiska
Danas 20.06.2025
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv –… »
Vesti dana »
"Samo jako, brate!" Osvanuo šokantan snimak posle stravičnog udesa kod Umke: Skandalozne reči vozača BMW-a koji je udario u kamion (video)
Kurir pre 0 minutajoš 41 povezana
Uživo brutalna ruska odmazda nakon napada na Moskvu grunuli bombe na Odesu i Herson, jezivi snimci
Alo pre 0 minutajoš 43 povezane
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?
Večernje novosti pre 30 minutajoš 55 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Bajatović: Neće biti gasne krize u Srbiji, stečaj i nacionalizacija NIS-a nisu dobra rešenja
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih