Povezane vesti
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
Euronews pre 1 sat
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: 5 puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
B92 pre 2 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA. Iza… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
Politika pre 1 sat
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Javnom slušanju o biračkom spisku u Novom Sadu nisu prisustvovali predstavnici opozicije
Danas pre 3 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku „ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
RTV pre 3 sata
NOVI SAD - U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo… »
Mrdić: Pet puta sam menjao zakon da uskladim predlog sa CRTA i preporukama ODIHR
NIN pre 3 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Telegraf pre 3 sata
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
N1 Info pre 5 sati
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Radio sto plus pre 8 sati
Taj pokret je u saopštenju ocenio da Radna grupa koju su formirale proevropske stranke, na prvom mestu vladajuća većina oko Srpske napredne stranke (SNS) i njima bliski politički akteri, kao i proevropska opozicija, nastoji da sprovede preporuke ODIHR-a… »
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Beta pre 8 sati
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv -… »
Mi, snaga naroda protiv stranog mešanja u izbore u Srbiji preko biračkog spiska
Danas pre 8 sati
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv –… »
Vesti dana »

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Putin ne isključuje nova osvajanja! "Cela Ukrajina je naša, gde god kroči ruski vojnik, to je naše" Ovo je plan! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 15 povezanih

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 33 minutajoš 46 povezanih

Potvrđena prvostepena presuda protiv Uroša Blažića i njegovog oca
Radio 021 pre 19 minutajoš 17 povezanih