Povezane vesti

U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku

U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku

Euronews pre 1 sat
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: 5 puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte

Mrdić: 5 puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte

B92 pre 2 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA. Iza… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte

Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte

Politika pre 1 sat
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Javnom slušanju o biračkom spisku u Novom Sadu nisu prisustvovali predstavnici opozicije

Javnom slušanju o biračkom spisku u Novom Sadu nisu prisustvovali predstavnici opozicije

Danas pre 3 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku „ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »

RTV pre 3 sata
NOVI SAD - U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo… »
Mrdić: Pet puta sam menjao zakon da uskladim predlog sa CRTA i preporukama ODIHR

Mrdić: Pet puta sam menjao zakon da uskladim predlog sa CRTA i preporukama ODIHR

NIN pre 3 sata
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »

Telegraf pre 3 sata
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »

N1 Info pre 5 sati
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije

Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije

Radio sto plus pre 8 sati
Taj pokret je u saopštenju ocenio da Radna grupa koju su formirale proevropske stranke, na prvom mestu vladajuća većina oko Srpske napredne stranke (SNS) i njima bliski politički akteri, kao i proevropska opozicija, nastoji da sprovede preporuke ODIHR-a… »

Beta pre 8 sati
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv -… »
Mi, snaga naroda protiv stranog mešanja u izbore u Srbiji preko biračkog spiska

Mi, snaga naroda protiv stranog mešanja u izbore u Srbiji preko biračkog spiska

Danas pre 8 sati
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv –… »

Vesti dana »