Повезане вести

У Новом Саду одржано шесто јавно слушање о изменама Закона о јединственом бирачком списку

У Новом Саду одржано шесто јавно слушање о изменама Закона о јединственом бирачком списку

Еуроневс 20.06.2025
У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11. јуна 2025… »
Мрдић: 5 пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте

Мрдић: 5 пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте

Б92 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку "не би ли га што више… »
Мрдић: Пет пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте

Мрдић: Пет пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте

Политика 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку "не би ли га што више… »
Јавном слушању о бирачком списку у Новом Саду нису присуствовали представници опозиције

Јавном слушању о бирачком списку у Новом Саду нису присуствовали представници опозиције

Данас 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку „не би ли га што више… »

РТВ 20.06.2025
НОВИ САД - У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11… »
Мрдић: Пет пута сам мењао закон да ускладим предлог са ЦРТА и препорукама ОДИХР

Мрдић: Пет пута сам мењао закон да ускладим предлог са ЦРТА и препорукама ОДИХР

НИН 20.06.2025

Телеграф 20.06.2025
У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11. јуна 2025… »

Н1 Инфо 20.06.2025
Ми снага народа: Измене Закона о бирачком списку продубљују кризу и урушавају суверенитет Србије

Ми снага народа: Измене Закона о бирачком списку продубљују кризу и урушавају суверенитет Србије

Радио сто плус 20.06.2025
Тај покрет је у саопштењу оценио да Радна група коју су формирале проевропске странке, на првом месту владајућа већина око Српске напредне странке (СНС) и њима блиски политички актери, као и проевропска опозиција, настоји да… »

Бета 20.06.2025
Покрет Ми снага народа оценио је данас да је читав процес измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку од самог почетка заснован на погрешним основама, као и да предложене измене не воде ка побољшању изборног система… »
Ми, снага народа против страног мешања у изборе у Србији преко бирачког списка

Ми, снага народа против страног мешања у изборе у Србији преко бирачког списка

Данас 20.06.2025
Покрет Ми снага народа оценио је данас да је читав процес измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку од самог почетка заснован на погрешним основама, као и да предложене измене не воде ка побољшању изборног система… »

Вести дана »