Повезане вести
У Новом Саду одржано шесто јавно слушање о изменама Закона о јединственом бирачком списку
Еуроневс 20.06.2025
У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11. јуна 2025… »
Мрдић: 5 пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте
Б92 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку "не би ли га што више… »
Мрдић: Пет пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте
Политика 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку "не би ли га што више… »
Јавном слушању о бирачком списку у Новом Саду нису присуствовали представници опозиције
Данас 20.06.2025
Члан Радне групе за унапређење изборног процеса и посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић изјавио је данас да је пет пута мењао текст измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку „не би ли га што више… »
У Новом Саду одржано шесто јавно слушање о изменама Закона о јединственом бирачком списку
РТВ 20.06.2025
НОВИ САД - У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11… »
Мрдић: Пет пута сам мењао закон да ускладим предлог са ЦРТА и препорукама ОДИХР
НИН 20.06.2025
Телеграф 20.06.2025
У Скупштини града Новог Сада данас је одржано јавно слушање на којем је представљен нацрт закона о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, који је Радној групи за унапређење изборног процеса, 11. јуна 2025… »
Мрдић: Пет пута сам мењао текст измена Закона о јединственом бирачком списку да бих га прилагодио предлогу Црте
Н1 Инфо 20.06.2025
Ми снага народа: Измене Закона о бирачком списку продубљују кризу и урушавају суверенитет Србије
Радио сто плус 20.06.2025
Тај покрет је у саопштењу оценио да Радна група коју су формирале проевропске странке, на првом месту владајућа већина око Српске напредне странке (СНС) и њима блиски политички актери, као и проевропска опозиција, настоји да… »
Ми снага народа: Измене Закона о бирачком списку продубљују кризу и урушавају суверенитет Србије
Бета 20.06.2025
Покрет Ми снага народа оценио је данас да је читав процес измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку од самог почетка заснован на погрешним основама, као и да предложене измене не воде ка побољшању изборног система… »
Ми, снага народа против страног мешања у изборе у Србији преко бирачког списка
Данас 20.06.2025
Покрет Ми снага народа оценио је данас да је читав процес измена и допуна Закона о јединственом бирачком списку од самог почетка заснован на погрешним основама, као и да предложене измене не воде ка побољшању изборног система… »
Вести дана »
Цивилизација није нестала, а тржишта су експлодирала - како је 24 сата преокренуло страх у еуфорију
Блоомберг Адриа пре 35 минутајош 50 повезаних
(Уживо) "Зарадиће се велики новац!" Трамп најавио златно доба Блиског истока, Израел подржао примирје, па жестоко напао
Мондо пре 10 минутајош 108 повезаних