Povezane vesti
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
Euronews pre 24 dana
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: 5 puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
B92 pre 24 dana
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA. Iza… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
Politika pre 24 dana
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Javnom slušanju o biračkom spisku u Novom Sadu nisu prisustvovali predstavnici opozicije
Danas pre 24 dana
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku „ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
U Novom Sadu održano šesto javno slušanje o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
RTV pre 24 dana
NOVI SAD - U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo… »
Mrdić: Pet puta sam menjao zakon da uskladim predlog sa CRTA i preporukama ODIHR
NIN pre 24 dana
Član Radne grupe za unapređenje izbornog procesa i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić izjavio je danas da je pet puta menjao tekst izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku "ne bi li ga što više prilagodio predlogu CRTA, iza… »
Telegraf pre 24 dana
U Skupštini grada Novog Sada danas je održano javno slušanje na kojem je predstavljen nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa, 11. juna 2025. godine, podneo narodni… »
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte
N1 Info pre 24 dana
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Radio sto plus pre 24 dana
Taj pokret je u saopštenju ocenio da Radna grupa koju su formirale proevropske stranke, na prvom mestu vladajuća većina oko Srpske napredne stranke (SNS) i njima bliski politički akteri, kao i proevropska opozicija, nastoji da sprovede preporuke ODIHR-a… »
Mi snaga naroda: Izmene Zakona o biračkom spisku produbljuju krizu i urušavaju suverenitet Srbije
Beta pre 24 dana
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv -… »
Mi, snaga naroda protiv stranog mešanja u izbore u Srbiji preko biračkog spiska
Danas pre 24 dana
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je čitav proces izmena i dopuna Zakona o jedinstvenom biračkom spisku od samog početka zasnovan na pogrešnim osnovama, kao i da predložene izmene ne vode ka poboljšanju izbornog sistema, već naprotiv –… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana