Povezane vesti
Gutereš: Biti izbeglica nije izbor, ali solidarnost jeste
Radio 021 20.06.2025
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. "Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost", istakao je Gutereš… »
Gutereš: Izbeglice ne biraju da to postanu, ali mi biramo kako da odgovorimo
RTV 20.06.2025
NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost, istakao je… »
Gutereš: Izbeglice ne biraju da to postanu, ali mi biramo kako da odgovorimo
Euronews 20.06.2025
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. "Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost", istakao je Gutereš… »
Vesti dana »
Ovaj grad u Srbiji već gori na 31 stepen! Presek temperatura u 10 sati za nevericu, a sutra još toplije
Blic pre 56 minutajoš 19 povezanih
AMSS: Raspust i gužve, automobili na granici u Preševu čekaju oko 50 minuta
Jugmedia pre 1 satjoš 14 povezanih
Montela posle eliminacije Turske sa SP: "U fudbalu sam 35 godina, a ovo se dešava jednom u 50"
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Hitna pomoć: U pet saobraćajnih nezgoda šestoro povređeno, pešak u Ostružnici teže
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih