Povezane vesti
Gutereš: Biti izbeglica nije izbor, ali solidarnost jeste
Radio 021 20.06.2025
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. "Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost", istakao je Gutereš… »
Gutereš: Izbeglice ne biraju da to postanu, ali mi biramo kako da odgovorimo
RTV 20.06.2025
NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost, istakao je… »
Gutereš: Izbeglice ne biraju da to postanu, ali mi biramo kako da odgovorimo
Euronews 20.06.2025
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš poručio je povodom Svetskog dana izbeglica da postati izbeglica nikada nije izbor, ali da je izbor način na koji ćemo odgovoriti na to. "Birajmo solidarnost, hrabrost i humanost", istakao je Gutereš… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 53 minutajoš 36 povezanih
(Foto) Putin sleteo u Peking: Ruski predsednik doputovao u dvodnevnu posetu Kini
Blic pre 23 minutajoš 40 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, saobraćaj preusmeren preko novog mosta
RTS pre 28 minutajoš 44 povezane
"Mole me za dogovor, ali moraću da im zadam još jedan veliki udarac": Zbog izjave Trampa drhti ceo svet: Odložio vojni napad, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih
Filmska priča u porodici čije je bogatstvo 4,5 milijarde: Otac poginuo, klupko misterije se odmotava: Sin platio milion evra za slobodu
Kurir pre 28 minutajoš 22 povezane