Povezane vesti
„Pričaj mi o ljubavi“ bez premca : U Novom Sadu završen 52. festival INFANT
Večernje novosti 20.06.2025
NA 52. internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT, na kom je od 15. do 19. juna u Novom Sadu izvedeno šest predstava u selekciji reditelja Aleksandra Popovskog, nagrada za najbolju predstavu u celini pripala je Baletskoj predstavi… »
Nezapamćena umetnička noć: Predstava "Pričaj mi o ljubavi" trijumfovala na INFANT festivalu
Blic 20.06.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala INFANT, izabran je diptih “Pričaj mi o ljubavi” koji potpisuju… »
INFANT festival: Tri predstave koje su obeležile 52. izdanje
Danas 20.06.2025
Na 52. Internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT, koji se od 15. do 19. juna održavao u Novom Sadu, dodeljene su tri nagrade koje odražavaju širok raspon estetskih pristupa savremenoj sceni – od ekspresivnog baleta i minimalističke… »
"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT
RTV 20.06.2025
NOVI SAD - Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala, izabran je diptih "Pričaj mi o ljubavi" koji… »
“Pričaj mi o ljubavi” najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT u Novom Sadu
Nedeljnik 20.06.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala, izabran je diptih “Pričaj mi o ljubavi” koji potpisuju… »
"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava 52. INFANT-a
Radio 021 20.06.2025
Na 52. Internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT, nagrada za najbolju predstavu u celini dobila je baletska predstava "Pričaj mi o ljubavi". Nagradu za najbolji koncept osvojila je predstava "Kako sam naučila da vozim" u režiji Tare… »
Vesti dana »

Pritvor za svih 13 osumnjičenih u slučaju rekonstrukcije pruge, među njima i bivši ministri Momirović i Vesić
Euronews pre 3 minutajoš 31 povezana

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Policija: Na putevima od sutra svi raspoloživi radari i presretači
Bujanovačke pre 1 satjoš 17 povezanih

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 2 minutajoš 14 povezanih