Povezane vesti

Nezapamćena umetnička noć: Predstava "Pričaj mi o ljubavi" trijumfovala na INFANT festivalu

Nezapamćena umetnička noć: Predstava "Pričaj mi o ljubavi" trijumfovala na INFANT festivalu

Blic pre 4 sati
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala INFANT, izabran je diptih “Pričaj mi o ljubavi” koji potpisuju… »
INFANT festival: Tri predstave koje su obeležile 52. izdanje

INFANT festival: Tri predstave koje su obeležile 52. izdanje

Danas pre 4 sati
Na 52. Internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT, koji se od 15. do 19. juna održavao u Novom Sadu, dodeljene su tri nagrade koje odražavaju širok raspon estetskih pristupa savremenoj sceni – od ekspresivnog baleta i minimalističke… »
"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT

"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala, izabran je diptih "Pričaj mi o ljubavi" koji… »
“Pričaj mi o ljubavi” najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT u Novom Sadu

“Pričaj mi o ljubavi” najbolja predstava ovogodišnjeg festivala INFANT u Novom Sadu

Nedeljnik pre 6 sati
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu završen 52. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT. Za najbolju predstavu Festivala, izabran je diptih “Pričaj mi o ljubavi” koji potpisuju… »
"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava 52. INFANT-a

"Pričaj mi o ljubavi" najbolja predstava 52. INFANT-a

Radio 021 pre 9 sati
Na 52. Internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra INFANT, nagrada za najbolju predstavu u celini dobila je baletska predstava "Pričaj mi o ljubavi". Nagradu za najbolji koncept osvojila je predstava "Kako sam naučila da vozim" u režiji Tare… »

Vesti dana »