Povezane vesti
"Biće ili sa mnom ili u grobu" Strašna izjava učesnice Elite pred kamerama, zapretila momku
Telegraf pre 6 sati
Učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elita" Sanja Grujić doslovno je šokirala javnost svojim stavom. Sanja Grujić je u ljubavi sa Markom Stefanovićem, a zbog njega je ušla u svađu sa Urošem Stanićem pred kojim je iznela nekoliko šokantnih stavova. Cela… »
"Biće sa mnom ili u grobu" Sanja Grujić morbidnom izjavom zgrozila naciju: Dečku ne da da mrdne: Ja sam njegov robovlasnik!
Kurir pre 6 sati
Učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elita" Sanja Grujić doslovno je šokirala javnost svojim stavom. Sanja Grujić je u ljubavi sa Markom Stefanovićem, a zbog njega je ušla u svađu sa Urošem Stanićem pred kojim je iznela nekoliko šokantnih stavova. Cela… »
"Biće sa mnom ili u grobu": Šokantna izjava učesnice Elite, ne da momku da diše: "Ja sam njegov robovlasnik"
Blic pre 7 sati
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 25 povezanih

Za masovna ubistva u selima kod Mladenovca 20 godina robije
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 18 povezanih