Повезане вести

Павићевић огорчен због избацивања морнара из АБА лиге:Срамотна одлука, највише ме заболела реакција из Партизана...

Павићевић огорчен због избацивања морнара из АБА лиге:Срамотна одлука, највише ме заболела реакција из Партизана...

Курир 20.06.2025
Морнар и Цибона избачени из АБА лиге, оглаасио се први ћовек Барана. Непопуларна одлука да се Морнар и Цибона одстране из АБА лиге за наредну сезону, подигла је много буре у региону. До таког решења је дошло макон што Морнар и… »
Директор АБА лиге лиге експресно одговорио баранима: Ово је истина о статусу Цибоне и Морнара...

Директор АБА лиге лиге експресно одговорио баранима: Ово је истина о статусу Цибоне и Морнара...

Курир 20.06.2025
Милија Војиновић о случају специјалних позивница. Непопуларна одлука да се Морнар и Цибона одстране из АБА лиге за наредну сезону, подигла је много буре у региону. До таког решења је дошло макон што Морнар и Цибона нису… »
Реакција из Бара на јадранску буру: „Партизан и Звезда претили изласком из лиге“

Реакција из Бара на јадранску буру: „Партизан и Звезда претили изласком из лиге“

Спутник 20.06.2025
Ђорђије Павиц́евиц́, председник КК Морнар Бар, говорио је о дешавањима на Скупштини АБА лиге. Подсец́ања ради, Морнар и Цибона су остали без АБА лиге, а још увек се чека коначан списак учесника у елитном регионалном друштву. У… »
"Мијаиловић је гласао, а Партизан ми се извињавао": Павићевић ударио по црно-белима после седнице АБА лиге

"Мијаиловић је гласао, а Партизан ми се извињавао": Павићевић ударио по црно-белима после седнице АБА лиге

Мондо 20.06.2025
Морнар из Бара испао је и АБА лиге, а први човек тог клуба Ђорђије Павићевић обратио се "вечитима". Морнар није имао сјајну годину за собом, али је желео да остане део регионалног такмичења у сезони 2025/26, ипак одлука је била… »
"Звезда не може да буде првак са 23 милиона": Морнар бесан због АБА лиге, пецнули су црвено-беле

"Звезда не може да буде првак са 23 милиона": Морнар бесан због АБА лиге, пецнули су црвено-беле

Мондо 20.06.2025
Морнар из Бара је испао из АБА лиге, тврде да их је избацила Црвена звезда, па су у обраћању јавности прозвали београдски клуб. Регионална лига ће у наредној сезони изгледати потпуно другачије - иако је најављено да одустају од… »
"Можда ћемо блокирати АБА лигу - Мијаиловић и представик Звезде претили изласком, било је мучно"

"Можда ћемо блокирати АБА лигу - Мијаиловић и представик Звезде претили изласком, било је мучно"

Б92 20.06.2025
Председник Морнара из Бара Ђорђије Павићевић је опширно говорио о одлуци да тај клуб не буде више део АБА лиге. Одлука да Морнар и Цибона буду одстрањени из АБА лиге за наредну сезону изазвала је праву буру у регионалној… »
Павићевић бесан због избацивања Морнара из АБА лиге: "Срамна одлука, из Партизана ме звали да се извињавају"

Павићевић бесан због избацивања Морнара из АБА лиге: "Срамна одлука, из Партизана ме звали да се извињавају"

Телеграф 20.06.2025
Много буре у регионалној кошарци донела је одлука да се Морнар и Цибона одстране из Прве АБА лиге за наредну сезону, односно након што они нису прихватили услове Скупштине овог такмичења око цене специјалних позивница. Самим… »

Вести дана »