Povezane vesti

Direktor ABA lige lige ekspresno odgovorio baranima: Ovo je istina o statusu Cibone i Mornara...

Direktor ABA lige lige ekspresno odgovorio baranima: Ovo je istina o statusu Cibone i Mornara...

Kurir pre 4 sati
Nepopularna odluka da se Mornar i Cibona odstrane iz ABA lige za narednu sezonu, podigla je mnogo bure u regionu. Do takog rešenja je došlo makon što Mornar i Cibona nisu prihvatili uslove Skupštine ovog takmičenja oko cene specijalnih pozivnica. Samim… »
Pavićević ogorčen zbog izbacivanja mornara iz ABA lige:Sramotna odluka, najviše me zabolela reakcija iz Partizana...

Pavićević ogorčen zbog izbacivanja mornara iz ABA lige:Sramotna odluka, najviše me zabolela reakcija iz Partizana...

Kurir pre 6 sati
Nepopularna odluka da se Mornar i Cibona odstrane iz ABA lige za narednu sezonu, podigla je mnogo bure u regionu. Do takog rešenja je došlo makon što Mornar i Cibona nisu prihvatili uslove Skupštine ovog takmičenja oko cene specijalnih pozivnica. Samim… »
Reakcija iz Bara na jadransku buru: „Partizan i Zvezda pretili izlaskom iz lige“

Reakcija iz Bara na jadransku buru: „Partizan i Zvezda pretili izlaskom iz lige“

Sputnik pre 6 sati
Đorđije Pavićević, predsednik KK Mornar Bar, govorio je o dešavanjima na Skupštini ABA lige. Podsećanja radi, Mornar i Cibona su ostali bez ABA lige, a još uvek se čeka konačan spisak učesnika u elitnom regionalnom društvu. U saopštenju ABA lige sa… »
"Mijailović je glasao, a Partizan mi se izvinjavao": Pavićević udario po crno-belima posle sednice ABA lige

"Mijailović je glasao, a Partizan mi se izvinjavao": Pavićević udario po crno-belima posle sednice ABA lige

Mondo pre 8 sati
Mornar iz Bara ispao je i ABA lige, a prvi čovek tog kluba Đorđije Pavićević obratio se "večitima". Mornar nije imao sjajnu godinu za sobom, ali je želeo da ostane deo regionalnog takmičenja u sezoni 2025/26, ipak odluka je bila drugačija. Uz njih u ABA… »
"Zvezda ne može da bude prvak sa 23 miliona": Mornar besan zbog ABA lige, pecnuli su crveno-bele

"Zvezda ne može da bude prvak sa 23 miliona": Mornar besan zbog ABA lige, pecnuli su crveno-bele

Mondo pre 9 sati
Mornar iz Bara je ispao iz ABA lige, tvrde da ih je izbacila Crvena zvezda, pa su u obraćanju javnosti prozvali beogradski klub. Regionalna liga će u narednoj sezoni izgledati potpuno drugačije - iako je najavljeno da odustaju od takmičenja, košarkaši… »
"Možda ćemo blokirati ABA ligu - Mijailović i predstavik Zvezde pretili izlaskom, bilo je mučno"

"Možda ćemo blokirati ABA ligu - Mijailović i predstavik Zvezde pretili izlaskom, bilo je mučno"

B92 pre 8 sati
Predsednik Mornara iz Bara Đorđije Pavićević je opširno govorio o odluci da taj klub ne bude više deo ABA lige. Odluka da Mornar i Cibona budu odstranjeni iz ABA lige za narednu sezonu izazvala je pravu buru u regionalnoj košarci. Posle odbijanja uslova… »
Pavićević besan zbog izbacivanja Mornara iz ABA lige: "Sramna odluka, iz Partizana me zvali da se izvinjavaju"

Pavićević besan zbog izbacivanja Mornara iz ABA lige: "Sramna odluka, iz Partizana me zvali da se izvinjavaju"

Telegraf pre 9 sati
Mnogo bure u regionalnoj košarci donela je odluka da se Mornar i Cibona odstrane iz Prve ABA lige za narednu sezonu, odnosno nakon što oni nisu prihvatili uslove Skupštine ovog takmičenja oko cene specijalnih pozivnica. Samim tim, njima će naredne sezone… »

Vesti dana »