Povezane vesti
Dino Merlin po prvi put pred niškom publikom: Spektakl zakazan za 5. septembar
Glas juga pre 4 sati
Iako je već više od četiri decenije prisutan na muzičkoj sceni, Merlin će se prvi put susresti oči u oči sa niškom publikom, u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Mi“. Očekuje se večernji koncert pun emocija, hitova i nezaboravne energije… »
Dino Merlin po prvi put u Nišu
Gradski portal 018 pre 5 sati
Bosanskohercegovački kantautor i jedan od muzički najpopularnijih pevača u regionu Dino Merlin imaće po prvi put koncert u Nišu i to 5. septembra na platou Tvrđave u Nišu. Predstaviće publici u Nišu pesme sa novog albuma „Mi“. Prvi put u svojoj… »
Na ovo se čekalo decenijama: Dino Merlin prvi put u Nišu!
Rešetka pre 7 sati
Bosanskohercegovački kantautor i jedan od muzički najpopularnijih pevača u regionu Dino Merlin imaće prvi koncert u Nišu i to 5. septembra na platou Tvrđave u Nišu. Autor hitova „Kad si rekla da me voliš“, „Moj je život Švicarska“, „Nešto lijepo treba da… »
Dino Merlin prvi put u Nišu
Južne vesti pre 7 sati
Bosanskohercegovački kantautor i jedan od muzički najpopularnijih pevača u regionu Dino Merlin imaće prvi koncert u Nišu i to 5. septembra na platou Tvrđave u Nišu. Autor hitova „Kad si rekla da me voliš“, „Moj je život Švicarska“, „Nešto lijepo treba da… »
Vesti dana »

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTV pre 5 satijoš 20 povezanih

NIS podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 6 satijoš 23 povezane

Sudije iz Užica na meti Informera zbog odluke o ponavljanju izbora
Radio 021 pre 2 satajoš 59 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih